İstek MACRO KULLANIMI. ŞİKAYET

espressivo

Üye
bu oyunda macro kullanmanın yasak olduğunu biliyorum, oyuna başlamadan önce kuralları okudum fakat şu an hangi pt'ye girersem gireyim 8 kişiden 5 kişi macro kullanıyor, bunun için bi ban dalgası gelecek mi bi planınız var mı? oyun macro online'ye döndü çünkü bi yaptırım uygulanacak mı? pt'de macroya bırakıp saatlerce afk kalan insanlar dolu oyunda, 1-2 pt'den bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın şu an 100 tane pt varsa 100 pt'nin içinde en az 5 tane macro kullanan adam var

Lonarad

Üye
Oyun içi ticket gönderdiğiniz zaman macro kullanan kişilere yaptırım uygulanıyor.

espressivo

Üye
Oyun içi ticket gönderdiğiniz zaman macro kullanan kişilere yaptırım uygulanıyor.
oyunda macro olduğunu düşündüğüm herkesi karakter üzerine sağ tıklayarak raporla kısmından raporluyorum fakat bu kadar insan için ticket açmam mümkün olamaz herhalde genel bir sıkıntıdan bahsediyorum

Zbam

Üye
oyunda macro olduğunu düşündüğüm herkesi karakter üzerine sağ tıklayarak raporla kısmından raporluyorum fakat bu kadar insan için ticket açmam mümkün olamaz herhalde genel bir sıkıntıdan bahsediyorum
Gördüğün partiyi discord üzerinden ticket oluştur birazda ısrar edince hızlıca ilgileniyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt