ÇÖZÜLDÜ macro neden ?

apexapex

Üye
macro kullanmiyor bannedi rester kere 10 oyun durum yürümüyor hiç durum bolye

Ekli dosyalar

• ro.png
    ro.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 187

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Makro koruması henüz test aşamasında. Bu süreçte bazen makro kullanmıyor olsanız bile oyun kullandığınızı belirtip karakterinizi kilitleyebilir. Alfa aşamasında ban cezası bulunmuyor, relog atıp devam edebilirsiniz. O uyarıyı almanız bizim makro korumasını geliştirebilmemiz açısından önemli. Bu süreçte anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler.

apexapex

Üye
Merhaba,

Makro koruması henüz test aşamasında. Bu süreçte bazen makro kullanmıyor olsanız bile oyun kullandığınızı belirtip karakterinizi kilitleyebilir. Alfa aşamasında ban cezası bulunmuyor, relog atıp devam edebilirsiniz. O uyarıyı almanız bizim makro korumasını geliştirebilmemiz açısından önemli. Bu süreçte anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler.
tamam ama dk 10- 20 karakterinizi kilitiyor hep böyle makro kullanmiyor biraktim nasıl tekrar macro engeliyor

EaGLe*

Üye
tamam ama dk 10- 20 karakterinizi kilitiyor hep böyle makro kullanmiyor biraktim nasıl tekrar macro engeliyor
Macro aktif olmaya bilir ama pc de daha önce kullanığın bu tip programlar altta açık olabilir. Anti macro programı bunu algılıyordur belki. Alttaki açık uygulamarı kontrol etmeni tavsiye ederim. Hatta daha önce kullanıdığın bu tip program var ise programları kaldırmayı deniyebilirsin.

ANGEL

Üye
bu süreçte makronun serbest olmasının amacı oyunda makronun engellenmesinin test edilmesi bildiğim kadarıyla,ama bir serzenişte bulunmak istiyorum,biz hile makro şu bu kullanmayan bir grup olarak lvl anlamında bu kullanan grubun çok gerisinde kaldık,acil exp sisteminde kolaylaştırıcı yenilikler bekliyoruz.

anladığım kadarıyla makro ban yiyen relog attığında tekrar girebiliyor oyuna.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt