İstek Macro oldugu için ptden attık, Geldi ks pt kurdu şikayete hangi ayda döner yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeveRra

Üye
Merhaba, macronun yasak olduğunu düşünerek macro kullananları elimizden geldiğince partimizde tutmamaya çalışıyoruz.
Biz bu işlemi yapıyoruz ama yetkililer bu konuda çok geç etkileşim gösterdikleri için yaptığımız bize zarar olarak dönüyor. Zira adam sonra hırslanıyor ks pt kuruyor. Ama adam macro oyun içerisinde yasakken sanki bu kuralı biz koymuşuz gibi oluyor. Bir nevi bizi yediriyonuz.

3. gün ve 3 gündür adam ks pt kuruyor hepsi macro trade atıyoz video alıyoz her hangi bir dönüş yok. Yada okları biziyor sadece z yapıyorlar videosu var ama yetkililerden cevap yok. Lütfen bu konuda bir cevap bekliyorum. Geçiştirici niteliğinde değil net bir cevap. Şuraya buraya yönlendirmeyin zaten şuradan buradan cevap alamadığımız için gelip buraya yazıyoruz.

Yer: Lunaskar Kingdom 2, 1. Orc Hunter Slotu
Macro kullanan şahıs: AttackHuaN

Adsız.png

NeveRra

Üye
Bak aradan saatler geçmiş aynı adam hala macro bir şekilde devam ediyor. TEBRİK EDİYORUM SİZLERİ SAYIN YÖNETİCİLER

FEROBERTOTV

Üye
Dostum destek bileti oluşturdun mu ? Ayrıca video alarak trade atmanızı şikayet ederek sizlere de yaptırım sağlatabilirler .

NeveRra

Üye
Trade atmak yasak degil, video çekmekte yasak değil. Ama macro kullanmak yasak. Bilet oluşturdum. Bu konuyu manüpüle etmeyin lütfen.

Trade atmak yasak değil her hangi bir yaptırımı söz konusu olamaz. Ben o konuda hiç bir açıklama görmedim yada kural okumadım. Ama macro kullanımının yasak olduğunu belirten ve bu konuda devalarca açıklama yapıldığı aşikar.
resim_2022-04-22_004901361.png
Macro bildirmek hiç yasak değil. Siz macro kullanmasının oyun içi ticaret atmala aynı mı tutuyorsunuz. Lütfen sucu legalleştirmeye çalışmayın.

FEROBERTOTV

Üye
Dostum gerilmeni gerektiren bir durum yok seni ve konu'nu manipüle edende yok . Senin açından yararlı olabilecek birşey söyledim bu tavrını anlayabilmiş değilim. Ne diyelim umarım slotuna ks atmayı bırakırlar, sen de trade atmaya devam edebilirsin belki bahsettiğin kişi vazgeçer ve seni rahat bırakır iyi forumlar .

NeveRra

Üye
suanda adamı trade ile tutuyoruz. potta basıyor adrenalinde basıyor.

haberler14

Üye
yöeticiler bakmıyor bile konuya çünkü yazacakları bişey yok macroyu engellemek zor değilki adam belli aralıklarla aynı şeyi yapamaz hiçbir şekilde elle oyanrsa

BEARFACT

Yönetici
Game Master
XP ve BP kazanımları açısından sorun olmaması için sürekli olarak 7 / 24 kontrollerimiz oluyor, merak etmeyiniz :)

Dilefruz

Üye
Merhaba, macronun yasak olduğunu düşünerek macro kullananları elimizden geldiğince partimizde tutmamaya çalışıyoruz.
Biz bu işlemi yapıyoruz ama yetkililer bu konuda çok geç etkileşim gösterdikleri için yaptığımız bize zarar olarak dönüyor. Zira adam sonra hırslanıyor ks pt kuruyor. Ama adam macro oyun içerisinde yasakken sanki bu kuralı biz koymuşuz gibi oluyor. Bir nevi bizi yediriyonuz.

3. gün ve 3 gündür adam ks pt kuruyor hepsi macro trade atıyoz video alıyoz her hangi bir dönüş yok. Yada okları biziyor sadece z yapıyorlar videosu var ama yetkililerden cevap yok. Lütfen bu konuda bir cevap bekliyorum. Geçiştirici niteliğinde değil net bir cevap. Şuraya buraya yönlendirmeyin zaten şuradan buradan cevap alamadığımız için gelip buraya yazıyoruz.

Yer: Lunaskar Kingdom 2, 1. Orc Hunter Slotu
Macro kullanan şahıs: AttackHuaN

Ekli dosyayı görüntüle 5574
Merhaba,
Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum. Discord ve Forum üzerinden oyun içi işlemler için yetkimiz yoktur. Konuyu oyun içi ticket atarak iletirseniz oradaki arkadaşlar severek işlerini yapacak ve ilgileneceklerdir. Ticket göndermek için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz.

ticket.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt