Macro programlarına çare artık

Schurft

Üye
Gerekli şikayet ilgili yerlere iletildi zaten siz neden bütün clanı bu konunun altına toplayıp konuyu kirletiyorsunuz? Bu konunun açılma sebebi başlıktan anlaşılamıyor herhalde Türkçe dersi ister misiniz? Bu ssde 1 tane oyuncunun mu adı gözüküyor anlamadım? Yaptığınız hiçbir açıklama 65 level adamın neden bu slotta olduğunu açıklayamaz değil mi?
1 tane clan arkadaşı yok ptde yardım ediyor olamaz
Herhangi bir ks parti yok ksye yardım etmeye gelmiş olamaz.
Slot 5 kişiyle bile çatır çatır dönüyor zaten
Hagard gibi boş slotu olan bir harita varken bu adam neden burda 65 levelda?
Geriye tek bir açıklama kalıyor macro ile gold kasıyor atakları slot çıkar çıkmaz kesintisiz bir şekilde yapıyordu 15 dakika boyunca bir insan elini kaldırıp hiç terini silmez herhalde? Şüphelendiğim için ve yakındığım için bir konu açtım akbaba gibi bütün "WTF" clanını toplayıp hakaret etmeye başladınız. Alın oyununuzu tek başınıza oynayın bowlda sinek avlarsınız artık.
Benim sslerimi hakaret olarak dile getirip atmışsın ama sen ve arkadaşların demediğinizi bırakmadınız gerçekten "WTF" clanı çok pis insanlardan oluşuyor acilen arındırılması lazım.
sana argo ve küçük düşürücü yaklaşmak istemiyorum ama, eğitimsiz gelişimsiz tutunamamış bir kafa olduğunu görebiliyorum. yaptığın yorumları daha sonra düzenleyerek, ekleyerek, değiştirerek bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bu da fikrimi destekliyor. sen şuan da bir hiçsin ve biz yanıt yazdıkça seni var kılıyoruz haline üzülerek ayrılıyorum konudan. umarım senin gibi toksik beyinlere karşı foruma zamansal ya da yorumsal sınırlandırılma getirilir. senin gibi insansız daha sterill bir ROW hepimizin dileği.

toliconam53

Üye
söylediğin özel mesajlardaki amacınla örtüşüyor, bir iki kişinin dediği ve yaptığı ile bir topluluğa etki edemezsin kimse ne rezil olur ne vezir olur bu formu bir avuç insan kullanıyor sadece.
Özel mesajlarda manipülasyon var kendilerine göre kesip biçmişler. Bir avuç insan diyorsun ama bazı konular 1000 görüntülenme almış bence bu bir clanın rezilliğini ortaya çıkarmak için yeterli bir sayı.

toliconam53

Üye
sana argo ve küçük düşürücü yaklaşmak istemiyorum ama, eğitimsiz gelişimsiz tutunamamış bir kafa olduğunu görebiliyorum. yaptığın yorumları daha sonra düzenleyerek, ekleyerek, değiştirerek bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bu da fikrimi destekliyor. sen şuan da bir hiçsin ve biz yanıt yazdıkça seni var kılıyoruz haline üzülerek ayrılıyorum konudan. umarım senin gibi toksik beyinlere karşı foruma zamansal ya da yorumsal sınırlandırılma getirilir. senin gibi insansız daha sterill bir ROW hepimizin dileği.
Her yorumunla bana hakaret etmekten başka bir şey yapmadın sence sen mi yasaklanınca yoksa ben mi yasaklanın daha streil bir ROW kitlesi oluşucak? Düzelttiğim yorumumu EK olarak belirtmişim yine eğitimsiz kafa hakaretini çok duydun sanırım bilinç altında yer edinmiş sence bu kavram kime daha uygun şuanda?

Schurft

Üye
Yeni oyuncuyum sistemin nasıl işlediğini bilmiyorum dediklerini bir sonraki sefer kesinlikle uygulayacağıma emin olabilirsin. "WTF" clanı yeni olmadığını düşünüyorum sonuçta simgeleri var bunada itiraz etmezsiniz değil mi sayın "WTF" clanı oyuncuları? Tavırları net bir şekilde ortada bu clana ne yaklaşın nede selam verin arkadaşlar diceklerim bu kadar.
Ve sen minik kardeşim herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Sen bir daha WTF Clanı ağzına alma! biliyorum alışkanlık bırakmak zordur ama sen yaparsın kralsın

toliconam53

Üye
Ve sen minik kardeşim herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Sen bir daha WTF Clanı ağzına alma! biliyorum alışkanlık bırakmak zordur ama sen yaparsın kralsın
Hakaretlere devam et büyük kardeşim siz bu şekilde tavır aldığınız sürece ben "WTF" Clanını ister ağzıma ister münasip gördüğüm başka yerime alırım takıntılarınızı bırakmak kolaydır ama siz yapamazsınız soytarısınız :)

Kirolima

Üye
ben gittim adam nasıl bir makro yazmışsa benle sohbet falan etti bencede düzetmek lazım makroları.

Maximiliantr

Üye
Yeni oyuncu olmadan sürekliliği nasıl sağlıyacaksınız? 3-5 ay sonra bowlda sinek avına çıktığında buraya gelip player bulamıyoruz diye konu açıp ağlama.

İllegal program olduğu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor yorum yapmadan önce gidip inceleyebilirsin 65 level ile 49 level birini karşılaştırman zaten yancı biri olduğunun göstergesi diz çökmek ancak sizin gibi yancı yalakacılara özel bir şey olmalı bana göre değil kusura bakma.

Foruma açma sebebim soothsayer slotundaki bu adaletsizliğin artık giderilmesi 1 tane Allah'ın kulu gelipte şu slotları kontrol etmiyor resmen göz yumuluyor bu duruma. Bu adamı hedef seçmemin sebebi ise çok basit ortada ks filan yok olsaydı 2 parti lideri yada 13-14 kişi filan olurdu değil mi? (Matematiğin yoksa yada görme problemi yaşıyorsan yardımcı olabilirim). 65 levelda bile bu slotta olmasının ve illegal bir şekilde ezik skill ile atak yapmasının bir sebebi var oda macro ile para kasmak.

O yüzden pt benide alır mısın dediğimde önce nakit dedin? Açık açık taksi yapıyor resmen.

Alıştınız zaten başka insanlara tepeden bakmaya hayatın her alanında yönetimle derdiniz bitmez çomar senin babandır.
Mesajı alıntılarken okuyup anlaman senin faydana olur. O slotta seninde macro olduğuna yemin edebilirim. Şimdi yorum yapmadan önce 2 defa düşün yazılanları oku ve öyle yanıtla.

Adv3NN

Üye
böyle konular acarak yönetimin otoattack getirmesine vesile oluyorsunuz dicekler macroyu bıtırdık alin size oto attack sonra oto attack altı macro online :D

soulgrisman

Üye
bu gece biraz çakır keyifim. aklımdan oyuna gireyim farm sa farm a yardım edeyim, exp kasıyorsa da exp kasmasına yardım edeyim demiştim. nasılsa yapacak bir işim yok birisine faydam olur belki diye düşündüm. iyi ki yapmamışım .

Aziz

Üye
İstediğinizi önerin, tavsiye edin. Skill sistemi çağ dışının üzerinde. Hatta dünyanın en saçma skill sistemi. O yüzden makroya kurbansınız.

HeaveN

Üye
Öyle birşey varsa oyun içi bilet atman lazım forum yardımcı olmuyolar.

Kirolima

Üye
.

Ekli dosyalar

• standard-1.gif
    standard-1.gif
    742.9 KB · Görüntüleme: 36

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt