Macrocular arttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Babalarınbabası

Üye
Stalker, P. Rock, Soothslayer slotlarında insan gibi elle kasmak istiyorum ama macrocular yüzünden hiçbir slota geçemez olduk. O kadar çok varlar ki hangisine ticket atacağımı şaşırdım. Emeğiyle oynayan oyuncu cezalandırılacak mı? Naçizane tavsiyem bir tane gm belirli aralıklarla bu slotları camp camp gezsin. Kimin yapıp yapmadığı belli oluyor zaten. Kolay gelsin

fstab

Üye
Stalker, P. Rock, Soothslayer slotlarında insan gibi elle kasmak istiyorum ama macrocular yüzünden hiçbir slota geçemez olduk. O kadar çok varlar ki hangisine ticket atacağımı şaşırdım. Emeğiyle oynayan oyuncu cezalandırılacak mı? Naçizane tavsiyem bir tane gm belirli aralıklarla bu slotları camp camp gezsin. Kimin yapıp yapmadığı belli oluyor zaten. Kolay gelsin
dediğin slotların %90 ı makro ama kimsenin umrunda değil maalesef , diyorlar bide oyun içi kontrolleri yapıyoruz, kimse kusura bakmasın arkadaşım priest 1 aydır kullanıyor kontrol montrol yok klanımdaki adamların %90 ı makro herkes kullanıyo onlarda açtı onlardada yasak masak yok

Paris

Üye
Merhaba,

Makro kullananları gerekli kanıtlar ile oyun içerisinden bir destek talebi oluşturarak şikayet edebilirsiniz. Forum üzerinden bu konu hakkında destek verilemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt