İstek Macroya çözüm

Tony Montana

Üye
Macroyu oyunda bitirecek tek şey vardır oyunun kendi koxpu Oyunun kendi koxpu olduğu takdirde herkes rahatlıkla kasabilir insanlar da Macro gibi şeylere zaman ayırmaz ve banlanmak durumunda kalmazlar benim düşüncem

Nisshe

Üye
Macroyu oyunda bitirecek tek şey vardır oyunun kendi koxpu Oyunun kendi koxpu olduğu takdirde herkes rahatlıkla kasabilir insanlar da Macro gibi şeylere zaman ayırmaz ve banlanmak durumunda kalmazlar benim düşüncem
Genie muhabbeti olursa tüm slotlar dolu olur oyunu meslek haline getirebilecek kitle gerekirse kredi çeker Genie Bot'unu alır çeker eline'de reaperı sabah akşam farm döner sende ks atayımda iki hunt görevi dönsün diye beklersin kankam fare makrosunda hiç değilse adamlar sürekli tekrarlayan tuş kombinasyonunun oyunun olasıklarına dayanamadığı için uzun süre macroda bırakanlar kolay yatabiliyor ve slot boş oluyor

AMAGRADOTH

Üye
İşte dostum kanser kitle mmorpg bilmiyor. Oyun nedir bilmiyor. Aç köpek oldukları için, parayı biliyor, doymuyor. Bir oyun var meşhur, orada tekme yiyen, buraya gelir karnını doyurmaya. İnşallah oyun yönetimi fırsat vermez..!

Ganger35

Üye
Tek temennim, malum oyun gibi olmaması. Genie miş koxp muş vs vs bunlar çok üzer. Macro nun da savunulacak bir yanı yok ama macro dediğimiz şey bilgisayar donanım özelliği neticede. P2W olmasın başka bir şey istemeyiz

Caffeine

Üye
oyunun kendi geniesi koxpu olmamalı bence, donanım macrosu da pve için kullanılabilir pc başında, farm yapmak için sürekli elleri kullanmak çok yorucu oluyor. Benim fikrim bu yönde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt