Yazdığım gibi. Ben materyal satmıyorum. Satan o arkadaşa gelince, nerf öncesi 125k çok çok ucuz bi fiyat onun için 25gb kar ettiğini sanmıyorum çünkü o yemeğin maliyeti zaten 100k civarı idi. Şimdi o fiyata satılması çok zor. Yönetimin açıklaması ne? Yeni başlayanlar yetişsin. E şimdi yemek craftına yeni başlayanlar napacak? Eskiden kar edenler kadar kar edemeyeceği için başlamayacak. Ya da para yatırıp yeltenmiş, belli seviyeye gelmiş ama kara geçememiş olanlar? Artık hiç geçemiyecekler. Oturmak üzere olan piyasayla oynanmış oldu yani. Tekrar oturması zaman alacak. O zamana kadar da mağazada tekrar SC'ler ile oynanacak yine dengeler bozulacak.
Ben bir süredir oyuna dahi girmiyorum ama bunların hepsi ön görülmüştü, oyuna ara verip yeni sunucuyu bekleme sebebim de buydu. Açık açık hiç düşünmeden iş yaptıkları çok belli. Project manager ile yüz yüze tanışmayı çok isterim. Sağdan soldan " bu özellik iyiymiş biz de ekleyelim " diyerek ekledikleri çok şey var ama hiç düşünmeden ekledikleri aşikar.
Buradaki forum yöneticilerine de ezberlemeleri için bazı cümleler vermişler hepsi aynı şeyleri söylüyor maksat forumda birilerine cevap verilsin işte...
Oyuna yeni başlayan kişilerin daha önce başlayanlara daha kolay yetişmesine hiç gerek yok. Hadi diyelim ki var, oyuna yeni başlayanlar meslek de kasacaklar meslek kasanlara da yetişebilmeleri için ne gibi kolaylık yapıldı? Bizler de insanız her şeyi düşünemeyiz derseniz kolaya kaçmaya çalışırsınız ama bunu normal kullanıcılar düşünüp zaten defalarca dile getirmişken olmaz. Aynı şey skiller için de geçerli "bu güzel olur", "bence bu skill harika" diyerek mi yeni özellik ekliyorlar bilmiyorum ama forum yöneticilerinin bu forumda konuşulanları not alıp bir şekilde yönetime iletmesi gerekiyor. Bazı insanların kendi çıkarları için bir şeyler istediği belli ama bazı insanlar gerçekten oyun daha güzel ve dengeli olsun diye bir sürü şey söylüyor. Ayrıca oyunda hile yapanlar da vardı kanıtlamıştık ama ben bırakırken hala oyundalardı. Şu an hala oynuyorlarmı bilmiyorum çok da önemli değil. Fakat ben kendim de UE4 ile yapılan oyunlarda sdk çıkartıp kendi hilemi yazıyorum bu oyunda da yaptım. Yapılabildiğini ve yapılınca nasıl görüldüğünü de biliyorum. Kanıtladık da ama boşa çıktı. 2. server da umarım bunlar olmaz görüşmek üzere.