Öneri Mağazadaki kıyafetlerin aylık ödemeli olma sorunsalı...

Mutlubey90

Üye
Ben şu skinler konusunda hüsrana uğradım... Hiçbir özellik vermeyen bir ekstra ödemeli eşyayı neden 1 aylık yaptınız?
Başka hangi oyunda var bu bilmiyorum. Hadi kanattır, mattadır bir takım içerikler veriyor az çok ve fiyatları uygun. Lakin kıyafetler hem pahalı hemde aylık ödeme istiyor. Günümüzde bir çok oyunda mağaza da satılan kıyafetleri bir kez alıp süresiz şekilde kullanabiliyoruz. Bunun hakkında bir düzenleme yapılmalı kanaatimce.
Benim fikrim ya diğer mağaza eşyalarında olduğu gibi etkisi düşük ama fiyatına yakışır bir özellik eklenebilir, ki hiç taraftarı değilim bu fikrin, ya da süre sınırı kaldırılabilir.
Açıkça belirtmek isterim ki onca özelliğe sahip preminium eşyası 900 cash iken gözüme hoş görünsün diye hiç bir etkisi olmayan bir eşyaya her ay her ay 1000 cash vermek şahsımca mantığıma aykırı düştü.
İyi çalışmalar, bunca emek için sizlere minnettarız. Tüm ekibe selamlar
Knka bu tarz şikayetlere tıt oluyorum niye mi ? Pubg m. Oynayan herkes bir özellik vermediği halde dünya kadar parça hatcamayi bilen millet şimdi bu tür özelliklere mı takıyor :)

Frozenm1nds

Üye
Knka bu tarz şikayetlere tıt oluyorum niye mi ? Pubg m. Oynayan herkes bir özellik vermediği halde dünya kadar parça hatcamayi bilen millet şimdi bu tür özelliklere mı takıyor :)
Eyvallah senı rahatsız edıyor olabilir, Bubg dediğin oyunda insanlar mağaza kıyafetlerine AYLIK mı ödeme yapıyorlar onu da bilmiyorum. Fakat beni de aldığım bir kıyafetin ay sonunda yok olup gitmesi rahatsız ediyor. Ben üretilen her mağaza kıyafetini alıp koleksiyon oluşturup, her arzu ettiğimde değiştirebilecekken 30 gün sonra duman olup uçması rahatsız edici.

KuroNeko

Üye
Binek ve pet'leri bir sefer satın alınca oyuncuya ait olsun, kasasından silinmesin, ama kullanmak için aylık ücret ödemesi gereksin. Bu şekilde, koleksiyon yapmak isteyenler "Satın aldığım binek bana ait oluyor" şeklinde düşünürler.
Mesela şu an 500 cash olan bineğin satın alma fiyatı 2000 cash'e çıkarılsın, satın aldığımız zaman 1 ay kullanalım, sonra inaktif olarak kasamızda kalsın. Mağazadan 250 cash'e 30 günlük "Mounth activation scroll" alıp, sahip olduğumuz bineklerden istediğimizi o ay için aktive edelim.

Mutlubey90

Üye
Eyvallah senı rahatsız edıyor olabilir, Bubg dediğin oyunda insanlar mağaza kıyafetlerine AYLIK mı ödeme yapıyorlar onu da bilmiyorum. Fakat beni de aldığım bir kıyafetin ay sonunda yok olup gitmesi rahatsız ediyor. Ben üretilen her mağaza kıyafetini alıp koleksiyon oluşturup, her arzu ettiğimde değiştirebilecekken 30 gün sonra duman olup uçması rahatsız edici.
Bak katılıyorum ama orası çok farklı olay burada vereceğin ayda min 200₺

v1nsanity

Üye
Mmo ların çoğunda bir tarz hiçbir özellik vermeyen kostumlerde genelde sınırsız kullanım olur. Bu fiyatlara , 3 ya da 6 aylık olsa sürümden kazanılır diye düşünüyorum. Eğer 1000 cash olacaksa bile ufak bufflar eklenebilir( yüzde %1 drop şansı ve yaratıklara hasar verme gibi)

Slarent

Üye
Evet, diğer MMORPG'lere kıyasla, süreli ve ücretli olması beni de hüsrana uğrattı.
Kesinlikle ya kalıcı olmalı ki kalıcı olduğu taktirde, canı sıkılan sürekli kostüm alır.
Yada sürelerinin uzatılması güzel olurdu. Herkes karakterini güzelleştirmek ister ancak süresi biten bir şeye de havadan para saçmak herkesi mutlu etmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt