Mağazadan HP&MP Pot Kaldırılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lasrok

Üye
Merhaba,

Yaklaşık 10-15 dk önce gelen bir discord bildirimiyle HP&MP pot oyundan kaldırıldı. Bunu yapmanızın kendinizce sebepleri vardır tahmin edebiliyorum. Gb satışı olmaması için nakiti belki eritmek istiyor olabiirsiniz veya tamamen farklı bir konu da olabilir. Ama ben sırf onlar orda duruyor diye depolamadım her zaman alabileceğimi düşünerek. Benim gibi olan oyuncularda mutlaka vardır, isteğim bunun geri getirilmesi falan değil ama en azından kaldırılacak ürünleri önceden bilirsek veya bununla ilgili eşya getirildiğinde üstünde X tarihine kadar mağazada kalacak gibi bir şey yazarsanız en azından bu şekilde ortada kalmayız. Muhtemelen insanlar depoladı bilseydim ben de depolardım tabii çünkü ihtiyacım var buna. Ama bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkürler,

Adv3NN

Üye
yönetim oyunu satip başka firmaya devretmesının vakti geldi diye düşünmeye başladım sorunlarla baş etme yöntemlerı cok acemice.

THEKING

Üye
Oyun güzel ilerliyordu bence kendi ayağına ancak böyle sıkılırdı

ByEdel

Üye
Merhaba,

Yaklaşık 10-15 dk önce gelen bir discord bildirimiyle HP&MP pot oyundan kaldırıldı. Bunu yapmanızın kendinizce sebepleri vardır tahmin edebiliyorum. Gb satışı olmaması için nakiti belki eritmek istiyor olabiirsiniz veya tamamen farklı bir konu da olabilir. Ama ben sırf onlar orda duruyor diye depolamadım her zaman alabileceğimi düşünerek. Benim gibi olan oyuncularda mutlaka vardır, isteğim bunun geri getirilmesi falan değil ama en azından kaldırılacak ürünleri önceden bilirsek veya bununla ilgili eşya getirildiğinde üstünde X tarihine kadar mağazada kalacak gibi bir şey yazarsanız en azından bu şekilde ortada kalmayız. Muhtemelen insanlar depoladı bilseydim ben de depolardım tabii çünkü ihtiyacım var buna. Ama bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Teşekkürler,
Kesinlikle katılıyorum depolayan depoladı. Herkese lazım olan bir eşya böyle pat diye kaldırılmamalı.

sahinkocali

Üye
depolayanların bankalarındakiler de silinsin o zaman cash iadesi yapılsın ben bunun için cash aldım ve potum bitiyor şimdi ne yapacağım ?

_jAkz_

Üye
Depolayanlar şimdi fahiş fiyatlardan satacak. Aşırı saçma bir hareket oldu. Madem coinle ilgili problem var fiyatını arttırın neden direk kaldiriyorsunuz? Şimdiye kadar bütün sorunlarda yönetimi savundum ama bu hareketleriyle pek savunulacak bir taraflari kalmadı gerçekten.

kinittifak

Üye
Açıkcası böyle saçma karar görmedim umarım kararlarından dönerler yoksa oyuncu kaybetmeye başlayacaklar.

Toogfyyre

Üye
Depolayan kişilerin elinde bulunan potların bound yapmaları veya iade edilmesi gerekir yoksa eski fiyatından mağazaya eklenmeli.

Tekitekurin

Üye
Biraz sakin olmakta fayda var. Her birinize katılıyorum. Sadece açıklama yetersiz.

Kaldırılma sebebide şeffafca paylaşılsa hoş olacak.

ByEdel

Üye
Biraz sakin olmakta fayda var. Her birinize katılıyorum. Sadece açıklama yetersiz.

Kaldırılma sebebide şeffafca paylaşılsa hoş olacak.
Sakin falan olunamaz böyle olaylarda bok attığımız oyun bile zamanında mağazadan item kaldıracağı zaman haber verdi.

Hakankolcu

Üye
Pot fıyatları yukseltın neden kaldırıyorsunuz cok acemecı bir hareket oyunda exp kasmak zor warıror kasıyoruz 3 gunde market den potmu kaldırılır. GB mı cekıp pot alıcaz bu dengeyi kurmanız gerekirdi. Biran once mana pot geri donmesi gerek

Charly1993

Üye
Oyundan coinleri silmeye mi calısıyorlar warriorlar olarak ? bir sürü sorun varken mp potlarmı sorun oldu servere?

Toogfyyre

Üye
Gb eritmek istiyolarsa okeyim ben fakat kaldırıldıktan sonra alınan bütün potların tamamının bound olarak düzenlenip satışa kapalı olması gerekiyor kesin olarak eğer pazara düşerse bu potlar yazık olur oyuna ya fiyat düşsün yada hepsi karaktere bağlı olup pazara düşmesin .

yosinderu

Üye
yahu warrior potu kullanmıyor içiyor. hiç bir slot warriorun pot masrafını karşılamıyor. ben pot için her gün gb mi çekeyim şimdi oynamak için mantığnı çözemedim bu işin. 7.9 m bırakmıyor hiç bir slot gold namına.

eğer bu olmasın diyorsanız pot masrafını kısın

ByEdel

Üye
yahu warrior potu kullanmıyor içiyor. hiç bir slot warriorun pot masrafını karşılamıyor. ben pot için her gün gb mi çekeyim şimdi oynamak için mantığnı çözemedim bu işin. 7.9 m bırakmıyor hiç bir slot gold namına.

eğer bu olmasın diyorsanız pot masrafını kısın
evet bu kadar skandal bir pot masrafı yaparsanız olacağı buydu. Oyunda npc'den alınan pot ile hiçbir şey yapılmaz şuanki fiyatlarıyla.

Kaos

Üye
Olmadı bu yaptığınız yinemi pot derdi...

kinittifak

Üye
Gb eritmek istiyolarsa okeyim ben fakat kaldırıldıktan sonra alınan bütün potların tamamının bound olarak düzenlenip satışa kapalı olması gerekiyor kesin olarak eğer pazara düşerse bu potlar yazık olur oyuna ya fiyat düşsün yada hepsi karaktere bağlı olup pazara düşmesin .
Oyunun açılalı 1 hafta olmamış ne GB eritmesi millet Exp kasıyor böyle yaparsalar kendileri kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt