Mağazadan HP&MP Pot Kaldırılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LocustAviru

Üye
okçu olarak 3 5 li kombo yapıyoruz hayvan gibi mana gidiyor zaten para kasamıyoruz tek tutanağımız satın almış olduğumuz pottu günlük kastığımız 3 5 m coins i de upqrade yapıp gelişmeye çalısıyorduk şimdi nasıl pot alacaz nasıl upqrade yapacaz ne yapıcaz nasıl kasıcaz şimdi bütün clan düşünüyoruz ne yapıcaz diye şakamısınız abi siz gb satışı engelleyin o zaman benim oyunumu neden engelliyorsun. zaten pusslar hiç bir işe yaramıyor sadece pustan alınacak pot vardı şimdi o da yok bir dünya kc var ben o kcleri şimdi neye harciyacam ? 1 yıllıkk premium mu çekeyim pot alıcam diye almıştım saçma sapan iş yapıyorsunuz

KennyCrenz

Üye
Günlük 1000 mana, 1000 can potu olmak üzere 2000 pot tüketiyorum, totalde günlük 20 TL ye denk geliyordu ve emin olun ikinci güne pot falan kalmıyor. ( Aylık hesap 600 TL' ye tekabul ediyor )
Oyunda kestiğimiz moblardan 4,000 k para düşürüyor ve potcuda satılan büyük mana 8,000 k dan satılıyor. Priest karakteri oynuyorum gerek buf, heal, atak skillerim olsun yeri geliyor bir yaratık ölene kadar iki adet, üç adet pot bastığım oluyor. Oyunda kasılan para ile pot almamız zaten mümkün değil, pus uygun görünmüş bile olsa uzun vadede ciddi bir gider yaratıyordu zaten ve ordanda kaldırıldı bu potlar yüksek ihtimal fiyat değişikliği ile karşımıza çıkacak pek bir indirimli çıkacağınıda sanmıyorum.. Umarım ben yanılırım.. Konular hakkında açıklama yapmadan direk aksiyon alınıyor ve oyuncuların hiç birşeyden haberi olmadığı için insanları huzursuz edip oyundan soğutuyorsunuz..

Ben bu oyunu Alfa sürecinden itibaren bekleyen bir insan olarak, kapalı betadada oynadım ve oyun açıldığı için bir ay yıllık izine çıktım.. Ben ve ekibim ve bizim gibi gibi birçok insan bu oyunu oynamaya bu kadar hevesliyken zorla insanlara oyunu bıraktırmaya çalısıyorsunuz..
Az önce 58 lwlde kastığımız slottan ekip olarak bu pot saçmalığını duyunca çıktık bilginiz olsun..

Bu oyunu Moderatörlerinizde oynuyor pot hakkındaki düşüncelerini bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar..

tedbundy33

Üye
Sizin A firmasından ne farkınız kaldı ??? Bence gereksiz bir hareketti yaptığınız hatayı geri almanız gerekiyor bence ilgilenirsiniz umarım bir an önce

yosinderu

Üye
ha eğer gold girişini kesmek istiyorlarsa 10 slottan 9 u macro. o macro slotlarını temizleyin gb bak nasıl değerleniyor.

Charly1993

Üye
Günlük 1000 mana, 1000 can potu olmak üzere 2000 pot tüketiyorum, totalde günlük 20 TL ye denk geliyordu ve emin olun ikinci güne pot falan kalmıyor. ( Aylık hesap 600 TL' ye tekabul ediyor )
Oyunda kestiğimiz moblardan 4,000 k para düşürüyor ve potcuda satılan büyük mana 8,000 k dan satılıyor. Priest karakteri oynuyorum gerek buf, heal, atak skillerim olsun yeri geliyor bir yaratık ölene kadar iki adet, üç adet pot bastığım oluyor. Oyunda kasılan para ile pot almamız zaten mümkün değil, pus uygun görünmüş bile olsa uzun vadede ciddi bir gider yaratıyordu zaten ve ordanda kaldırıldı bu potlar yüksek ihtimal fiyat değişikliği ile karşımıza çıkacak pek bir indirimli çıkacağınıda sanmıyorum.. Umarım ben yanılırım.. Konular hakkında açıklama yapmadan direk aksiyon alınıyor ve oyuncuların hiç birşeyden haberi olmadığı için insanları huzursuz edip oyundan soğutuyorsunuz..

Ben bu oyunu Alfa sürecinden itibaren bekleyen bir insan olarak, kapalı betadada oynadım ve oyun açıldığı için bir ay yıllık izine çıktım.. Ben ve ekibim ve bizim gibi gibi birçok insan bu oyunu oynamaya bu kadar hevesliyken zorla insanlara oyunu bıraktırmaya çalısıyorsunuz..
Az önce 58 lwlde kastığımız slottan ekip olarak bu pot saçmalığını duyunca çıktık bilginiz olsun..

Bu oyunu Moderatörlerinizde oynuyor pot hakkındaki düşüncelerini bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar..
+1... Kelime Kelimesine....

Hafuj

Üye
Bir warrior oyuncusu olarak acaba oyunu oynayabilir miyim devamını getirebilir miyim diye düşünmeye başladım. Çıkan coinleri pota mı yetirmeye çalışacağız item mi upgrade yapacağız meslek mi kasacağız ? Stok yapanlar o kadar rahatsızlık çekmeye bilir şuan için ama 70 cap gelince anlayacaklardır. Pot coinleri ciddi oranda azaltılmalı yada geri aynı fiyattan potlar geri gelmeli birçok arkadaşım ciddi ciddi oyunu bırakırım böyle devam etmem şeklinde konuşuyor

kinittifak

Üye
50lv karaktere Günde en az 2000 mana potu harcatın amacınız ney insanlar sitelerden GB mi çeksin sürekli? Verdiğiniz vaatlarla yönetiminiz 360 derece ters bu kafayla 3 aya incin top oynar bu oyunda

LocustAviru

Üye
günlük 2000 mana 1000 hp pot harcıyorduk 15.800m sırf mana pot masrafı 3.900m de sırf 1000lik hp pot masrafı oluyor ben günlük 20m para kasamıyorum nasıl farm atıcam birisi açıklasın bana kardeşim sinir kırızı geçiriyorum şuan

ONYXX

Üye
Karakterler aşırı mana harcıyor moblar zaten zor kesiliyor sürekli cayır cayır mana yakıyor herkes ya pustaki fiyatını 100kc kadar daha arttırın yada potçudaki fiyatını 3k ya çekin böyle saçma sapan hareket görmedim 1k manaya 100tl mi vericez şimdi?

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Şu an konu hakkında net bir cevap veremiyoruz fakat yönetim tarafından bir bilgilendirme yapılacak.

Lasrok

Üye
Umuyorum ki illegal bir durum yoktur ortada. Nedense dupe tarzında bir şeyler olduğunu düşünmeye başladım. Bilgilendirme yapılmaması çok tuhaf.
Açıkcası bir fanboy değilim ama bu oyunu bir çok yerde savundum. Tüm forum mesajlarım bile hep yapıcıdır. Yeni oyun olur düzelir hep bunları konuştum. Ama bu hareket apayrı bir durum oldu gerçekten.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Herhangi bir dupe vb işlem mevcut değil arkadaşlar.
Forumda aynı konuları açmamaya gayret gösterin lütfen, aktif olan bir konu mevcut bu konuda oradan devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt