Mage damageleri , silahları ve defansları

SecreD

Üye
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar,
Mage itemleri , saldırı damageleri ve mesefaleri hakkında konuşacağız.Yazım da geçenlerin tamamı benim fikrim ve görüşüm olup , denemesini yapmadığım hiç bir item ve skill hakkında konuşmayacağım.Sizler de atladığım bir nokta varsa cevap yazarak konuya destek olabilir ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Bilgisayarımda ki problemin düzelmesiyle beraber aktif olarak darkwalley haritasında oynamaya başladım.Mage skillerinde gözüme çarpan en büyük problemlerden birisi 60 ve 44 alan skilin belli zamanlarda ne kadar kalabalığa atılırsa atılsın damage atmaması.Mana gidiyor, skill görseli görünüyor fakat karşı rakibe zarar vermiyor.Problemin kendimde olduğunu düşüp diğer mage arkadaşlara da danıştığımda ara ara bu problemi yaşadıklarını dile getirdiler.
Bir başka gözüme çarpan problem de mage tekleme skillerinin orantısız range'si.Mage karakteri skill rangesinde karşı rakibe atak aldığında rakip town'ada gitse partisindeki mage tarafından teleport da edilse veya ışınlanma skilini kullanıp range'den de çıksa bu tekleme skilinden kurtulamıyor.Bu durum bir çok kişiyi gerçekden tilt ediyor.Mage oyuncusu olarak kendim de bu durumdan rahatsızım umarım kısa süre içerisinde bir düzenleme yapılır.
Skillerle ilgili gördüğüm problemler bu kadar.Şunu da eklemek isterim.Teleport ve gate skilini kullanırken atak aldığınızda belli bir oranla eliniz düşüyor ya tp yapamıyorsunuz ya da town atamıyorsunuz.Bu mekaniğinin geliştirilme aşamasında olduğunu düşündüğüm için o kısma hiç girmiyorum.

Mage itemleri ve grafik tasarımcılarının verdiği emekler,
Staffları çizen ve tasarlayan ekibin eline koluna sağlık gerçekten müthiş tasarımlar yapmışlar.Fakat özellikleri , atakları ve damageleri ekleyen ekip pek ilgilenmemiş veya paper olarak isimlendirdiğimiz staffları sonradan bufflamışlar.
Altta ki ekde gördüğünüz

Necromancer's Staff +7(rare) Blaze & Moonlight & Starlight +7(epic) Spiked Cane & WindCaller & Druid (epic)
66 Ap 54 AP 66ap
40 Damage 40 Damage 50 Damage
Kullanabilmek için vermeniz gereken stat point Kullanabilmek için vermeniz gereken stat point Kullanabilmek için vermeniz gereken stat point
88 int 108 int 116 int
88 Mp 108 Mp 114 Mp

Epic Stafların verdiği özellikler istediği statları karşılamıyor.Bu nedenlede oyuncular tarafından tercih edilmiyor.Özellikle blaze, moonlight ve starlight silahları o kadar güzel tasarlanmış ki resmen uniq stafdan daha güzel görünüyor fakat eline takan yok.Umarım geliştiriciler bu durumun farkına varıp bu silahları kullanılabilir hale getirirler.

Bir diğer problem de Magenin 4.Sınıf zırhlarında.Mage elder set bir alt sınıfı olan Mage sage setten daha az defans veriyor.Bunun bir hata olduğuna net olarak eminim.Çünkü 3.sınıf olarak nitelendirdiğimiz Mage Sage set kullanabilmek için 114 int 106 mp stat puanı istiyor.Mage elder set iste 134 int 114 mp istiyor.Mage Sage setten bir üst segmentte olmasına rağmen defans olarak baya düşük kalmış.Ek'deki resimden defans bonuslarına ve zırhların farklarına bakabilirsiniz.

Benden şimdilik bu kadar , Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Archantos

Üye
Merhabalar

Konunuza tamamen katılıyorum + olarak tüm classların kıyafetleri ve silahları +1 den +8 'e kadar tekrar tek tek gözden geçirilmesi gerekiyor.

SecreD

Üye
Merhabalar

Konunuza tamamen katılıyorum + olarak tüm classların kıyafetleri ve silahları +1 den +8 'e kadar tekrar tek tek gözden geçirilmesi gerekiyor.
Şuan oynadığım karakterle ilgili yorum yapabildim.Ama kesinlikle size de katılıyorum görev itemleri ,silahlar ve zırhlar gözden geçirilmeli açıkcası çok zaman alacağını veya düzeltmenin çok zor olacağını düşünmüyorum.

Archantos

Üye
Şuan oynadığım karakterle ilgili yorum yapabildim.Ama kesinlikle size de katılıyorum görev itemleri ,silahlar ve zırhlar gözden geçirilmeli açıkcası çok zaman alacağını veya düzeltmenin çok zor olacağını düşünmüyorum.
Bir konuda craft sonrası silahlar ile alakalı çalışmalara başlamayı düşünüyoruz tarzı bir cevap görmüştüm. Bu konuda ki düşünceleri değişmedi ise ,ki çoğu kişi aynı şeylerden şikayet ettiği için en kısa zamanda çalışma yapacaklarını düşünüyorum. Şahsen foruma -Silah ve Kıyafet Çalışmaları Başlamıştır , Etkinlik Giriş Sorunları Başlamıştır tarzı konuları açıp en üste sabitleseler kimsenin kafasında soru işareti kalmaz ve aynı konular tekrar açılmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:

testmaker

Üye
Stafflar arasında şu dengeyi unutuyorsunuz bence rare olan Necromancer staffın hiç bir spesifik bonusu yok spiked cane size fire resist verirken ekstra stat veriyor aynı zamanda starlight aynı durum söz konusu üstün körü bakmamak lazım derim yani dediğin statları karşılıyor olsa şu anlama gelecek bi paper mage eline epic item alabilecek bu olmamalı eline giyebileceği en iyi staff rare olmalı bi tık üstü dengeyi bozar

RionLi

Üye
01.jpg

SecreD

Üye
Stafflar arasında şu dengeyi unutuyorsunuz bence rare olan Necromancer staffın hiç bir spesifik bonusu yok spiked cane size fire resist verirken ekstra stat veriyor aynı zamanda starlight aynı durum söz konusu üstün körü bakmamak lazım derim yani dediğin statları karşılıyor olsa şu anlama gelecek bi paper mage eline epic item alabilecek bu olmamalı eline giyebileceği en iyi staff rare olmalı bi tık üstü dengeyi bozar
Verdikleri bonuslar ortada staffların özellikleri ve ap'leri bariz kötü :) ben demiyorum ki statlar düşürülsün.Ama bi gözden geçirilmesi lazım ap ve damagelerin ya da rare itemlerin nerflenmesi lazım.

N3v3N

Üye
Burada açılan konuları GMler ve modlar muhakkak görüyordur. Acaba bu hataları geliştirici ekibe bildiriyorlar mı yoksa bizim ticket mı atmamız gerekir?

SecreD

Üye
Burada açılan konuları GMler ve modlar muhakkak görüyordur. Acaba bu hataları geliştirici ekibe bildiriyorlar mı yoksa bizim ticket mı atmamız gerekir?
Buraya açtığım konularla ilgi önce ticked attıyorum.Bir süre bekleyip konuyu buraya açtım.Mesela defans problemleriyle ilgili ticked attım ne kadar oldu bilmiyorum sonrasında buraya konu açma gereği duydum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt