Öneri MAGE DÜZ VURUŞU "R"

okanozcan

Üye
Merhaba değerli Rise online ekibi ve forum üyeleri bence mage oyuncularını ve de oyun zevkini arttıracak bir şey önermek istiyorum.

Bildiğimiz üzere Mage sınıfı okçu sınıfı gibi menzilli bir sınıf ancak R atak yapınca asa ile yaratığa yakın mesafeden vurmakta.. bana kalırsa mage sınıfının da düz vuruşu stafla uzaktan vurmalıdır aynı şekilde okçu da R atak vururken uzaktan ok atıyor.. Lütfen alışılmışlıklardan ziyade öyle fark yaratacak şeyleri oyunumuza ekleyin inanın çok keyifli olacaktır.

İyi çalışmalar, iyi forumlar.

JaxSui

J
Asas da R ile elindeki bıçağı Battal Gazi edasıyla fırlatabilecekse. Neden olmasın.

okanozcan

Üye
onlar Melee sınıfı neden uzaktan fırlatsın ?

Mage sınıfı menzilli bir sınıf asas ve warrior yakından atack yapabilen sınıflardır teşekkürler yorumunz için.

okanozcan

Üye
Senin mantığa göre warrior ve okçu yakınada vurabiliyorken warrior asas ve bpler uzağa neden vuramasın ?
Kardeşim melee sınıfı nasıl uzağa vursun elinde balta kılıç v.b silah takıyor. Ayrıca magenin uzak skilleri de yakın skilleri de var yani menzilli bir şampiyon uzaktan vurur ha menzili de yakından vurmasına zaten engel değil . Sadece konu r atack menzili ve kırılgan bir sınıf olduğundan uzaktan vurmalı benim düşüncem bu.

AthenSlayeR

Üye
Kardeşim magic sınıfı yakına vuramamalı eline staff takıyor. Ayrıca warriorun uzak skilleride yok yani menzilsiz bir şampiyon. Warrior oyunda en az np kasan ve en az tercih edilen sınıf olduğundan uzağa da vurmalı benim düşüncemde bu.

okanozcan

Üye
Kardeşim magic sınıfı yakına vuramamalı eline staff takıyor. Ayrıca warriorun uzak skilleride yok yani menzilsiz bir şampiyon. Warrior oyunda en az np kasan ve en az tercih edilen sınıf olduğundan uzağa da vurmalı benim düşüncemde bu.
Teşekkürler yorumun için

LustWhissKy

Üye
Warriorlarda R ile silahlarını uzağa fırlatabilecekse neden olmasın ?
Yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en akıl almaz saçma sapan bir yorum.

Ulan mage ile Warrior bir mi ????
Magenin gerçekten asa ile yaratığın yanına giderek vurması mantıklı mı ?

Yok aga bu oyun bu kanser kitle ile gelişemeyecek heralde. Biz de oynayamıcaz.

AthenSlayeR

Üye
Adam mage staff ile uzağa R vurmak istiyor. Ben bu duruma ironi yaptım. Okumayı öğrenmemiz lazım arkadaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt