IMIRZAAXv31
Üye
Merhaba ROW Oyuncuları
Malum oyundan PVP sektöründe çok iyi işler başardık.
Sıra ROW'a geldi. Malum oyunun pay to win olması ve bir hedefleri olmaması üzerine malum oyunu oynamayı düşünmüyorum.
Aynı zamanda ROW'da aktif olarak yayın, pk ve farm yapacağım.
Alpha 2.0'a gelecek Mage, Priest ekip arkadaşları arıyorum.
Malum oyunda ki Mage videolarımız kanalda mevcuttur. Kanallarımıza tıklayarak izleyebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alım Şartlarımız ; Daha önce "MAGE" oynamış eli kolu tutan komut - oyun bilgisine sahip olan,
Yaş sınırımız yoktur. Lakin oyunculuğu ve "oyunun hakkını verebilen" arkadaşlar olması,
Günde en az 6 saat online olabilecek TS3 ve DC kullanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İletişim adresleri ;
Yayın kanallarımız ;
Malum oyundan PVP sektöründe çok iyi işler başardık.
Sıra ROW'a geldi. Malum oyunun pay to win olması ve bir hedefleri olmaması üzerine malum oyunu oynamayı düşünmüyorum.
Aynı zamanda ROW'da aktif olarak yayın, pk ve farm yapacağım.
Alpha 2.0'a gelecek Mage, Priest ekip arkadaşları arıyorum.
Malum oyunda ki Mage videolarımız kanalda mevcuttur. Kanallarımıza tıklayarak izleyebilirsiniz.
Alım Şartlarımız ; Daha önce "MAGE" oynamış eli kolu tutan komut - oyun bilgisine sahip olan,
Yaş sınırımız yoktur. Lakin oyunculuğu ve "oyunun hakkını verebilen" arkadaşlar olması,
Günde en az 6 saat online olabilecek TS3 ve DC kullanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.
İletişim adresleri ;
Kadir Üzer
Kadir Üzer is op Facebook. Maak een Facebookaccount aan om in contact te komen met Kadir Üzer en anderen die je misschien kent. Facebook geeft mensen de mogelijkheid om te delen en maakt de wereld...
www.facebook.com
Kadir Üzer (@kadir.uzer) • Instagram photos and videos
www.instagram.com
Yayın kanallarımız ;