mage exp staf hk.

MachuPicchu

Üye
Merhaba,

Priestin ve roguenin eline taktığında exp veren itemleri mevcut. Mage de var mı böyle bir staff exp verecek? Varsa ismini yazabilir misiniz?

Witch_King

Üye
Mage'de ne var ki bu olsun arkadaşım :) Mage her zaman üvey evlat muamelesi görür. Rogue de birbirinden güzel kaç tane silah var. Mage'de al birini vur ötekine. Bonusları damageleri atakları her şeyi yerlerde.

chukyluck

Üye
Oyunda mage kalmadi kaldiysada farmda hepsi etkinliklerde bloodta falan hic gormuyorum magelere acil duzenleme gelmeli sonra exp stafi getirirler

Witch_King

Üye
Oyunda mage kalmadi kaldiysada farmda hepsi etkinliklerde bloodta falan hic gormuyorum magelere acil duzenleme gelmeli sonra exp stafi getirirler
Oyunda mage kalmaması inan umurlarında değil. Benim gibi tek tük takılan var işte onlarda zindan için girip çıkıyorlar. Hatta bundan bütün melee ekibi hoşnut olduğu için böyle gitsin diyorlar. Kafana novaları atıp öldüren kimse yok çünkü. Magelere ölünce sinir krizi geçiriyorlardı nedense. Bütün mage ekipleri malum tarafa geçti zaten. Bu saatten sonra ne halt ederlerse etsin. İş işten geçti gitti...

DuncanBlake

Üye
60 mage kastım bende pişmanım şuan.
ben 70 e kastım ve pişmanım. hatta bir heves piyasada scholar staff daha tam bilinmezken bir sürü toplayıp +7 ye bastım. çok heyecanlıydım her elementte parlayacak diye. Ruhbağını göze alıp üstüme taktım ve sonuç; sadece flame assets eklemişler stafa. Aynısını hysterial staff a ve daha bir çok başka iteme yapmışlar. ticket attım, foruma yazdım. Kaç güncelleme, kaç yama geldi, düzeltmediler. Oyunda mage kalmadı. Niye kalsın? benim en çok sevdiğim karakter mage olmuştur her zaman ancak şu sıralar tp attırmaya mage bulamıyoruz :D karakter çok masraflı ve sürekli ölmeye yatkın, ptlerde tanışın, clanın yoksa yeri yok ve 10 mage den 9 u karanlık mage :D her türlü şey beklenir.

RickSancheZz

Üye
ben 70 e kastım ve pişmanım. hatta bir heves piyasada scholar staff daha tam bilinmezken bir sürü toplayıp +7 ye bastım. çok heyecanlıydım her elementte parlayacak diye. Ruhbağını göze alıp üstüme taktım ve sonuç; sadece flame assets eklemişler stafa. Aynısını hysterial staff a ve daha bir çok başka iteme yapmışlar. ticket attım, foruma yazdım. Kaç güncelleme, kaç yama geldi, düzeltmediler. Oyunda mage kalmadı. Niye kalsın? benim en çok sevdiğim karakter mage olmuştur her zaman ancak şu sıralar tp attırmaya mage bulamıyoruz :D karakter çok masraflı ve sürekli ölmeye yatkın, ptlerde tanışın, clanın yoksa yeri yok ve 10 mage den 9 u karanlık mage :D her türlü şey beklenir.

kanka bende mageyim, ne tür bi masrafı var magenin ?

priesttt

Üye
mage çöp aga, ne def var ne ap var direk ilk kesilen job oluyor. Defans takıları da yok dagger defans takmak istesen ice olmak zorundasın, warriore bakıyorsun prieste bakıyorsun rogue bakıyorsun böyle saçmalık yok. Zaten yavaş yavaş death valleyden çekiliyolar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt