Mage hakkında

Mello1993

Üye
Uzun zamandır oynamıyorum. Mage oynama isteğim var, solo fsrm yapabiliyor mu ezziyet olmadan? Hangi itemler fiyat performans olarak daha iyi?

Buradaki mage de diğer mmorpglerdeki gibi olsa keşke

hizeN

Üye
Ben oyuna başladığım andan itibaren mage oynuyorum. Önceden çok kötüydü fakat şimdi kötünün iyisi durumunda. Kingdomlarda Snake Queen, Gorgon, Manticore, Flame Rock, Poison Rock dönebilirsin. Hagardda Venom Golem, Runic Golem, Black Mummy, Vampiric Bat, Sting moblarını çevirerek dönebilirsin. Ben keyif alıyorum ama çok can sıkıcı eksikleri var. Çok rahat KS yiyebilirsin. Biri gelip slottan bir moba vursa bütün slotun bozulur. Ne kadar sağlam olursan ol en dandik bp veya okçu slotu senin elinden alır. Bu konuda yapabileceğin hiçbişey yok. Ice skilleri bazen attığın halde moba slow atmıyor haliyle slot seni yatırıyor. Flame ve paper dışında bir mage oynama şansın yok. LR veya ICE merakın varsa şu an aklından çıkarabilirsin çünkü hiçbir işe yaramıyorlar. (FR mage Runic slotunu 1 dk 30 saniyede dönerken aynı itemli LR mage slotu 3 dakika 40 saniyede dönüyor.) Öte yandan stafflar arasında hiçbir fark yok. 10 M'lik staff da aynı damageyi atıyor 2 GB'lik staff da. Farm değil de takımla PK düşünüyorsan orası ayrı. O zaman staffların elemental hasarları oyunculara karşı fark gösteriyor. Fakat moblara karşı hiçbir avantajları yok. Mystic veya magus set falan almaya uğraşma +7 Heavy Leather MP Basılı setini +7 necro staffını 8 mp golden takıları koy senden kralı yok. Daha çok yazabilirim ama daha da uzatmak istemiyorum. Mage hakkında onlarca konu açtım profilimden bakabilirsn.

Witch_King

Üye
Çok açık ve net sakın mage oynama arkadaş. En azından şuanlık oynama. Arkadaş yukarıda gerekli açıklamaları yapmış. Çok daha fazlası da var ama uzatmak yersiz. Mage ile alakalı konular kimsenin UMURUNDA DEĞİL.

Burtto

Üye
Su magelerin esyalari biraz daha düzgün olsaydi tadindan yenmezdi. Ayrica zirhlara set bonusu koyup gerekli olan eksiklikleri bu zirh bonuslarina koyup dahada guzel oynatabilirlerdi ama bakalim bence zamanla oturur rayına. Mage cok iyi durumda degil ama arkadaslarin dedigi kadarda kotu değil. Flame iyi lr ve glacier kötü durumda şuan

Balerion

Üye
Ben becerebilsem mage oynardım, alana toplayabildigin kadar yaratık topla sonsuz damage vur. Dv'de alanla 1000-1200 damage çıkar, yaratik keserken yavaşlat istedigin gibi kes. Daha ne olsun? Vallahi asaslar 1 k vuruyor diye ortalik ayaga kalkiyor, mage o damage'ı alanla uzaktan atiyor hala ağlıyorlar anlam veremiyorum.

themurolity

Üye
Ben becerebilsem mage oynardım, alana toplayabildigin kadar yaratık topla sonsuz damage vur. Dv'de alanla 1000-1200 damage çıkar, yaratik keserken yavaşlat istedigin gibi kes. Daha ne olsun? Vallahi asaslar 1 k vuruyor diye ortalik ayaga kalkiyor, mage o damage'ı alanla uzaktan atiyor hala ağlıyorlar anlam veremiyorum.
Asas 1 k mı vuruyor ? Ufak atta civcivler yesin. Ne yapsın mage stafflamı kessin seni ? Lr nin staff kitleme özelliğini açsınlar o özgürlüğü versinler o zaman mage staff oynar. Mage karakteri alan vuruyor ancak bunu halen anlamayıp mage alan vuruyor diye ağlıyorsunuz ya işte o çok komik. Toplamışlar neyin ne olduğunu bilmeyen kitleyi buraya boş yorum yapmaktan başka işe yaramıyor.

hizeN

Üye

Şöyle düşünün bu mage karakterinin tek özelliği bu. Ayrıca mage ile solo dv'ye çıkma gibi bir durumunuz yok en sağlam mage olsanız bile standart bir asastan tek yemeniz çok yüksek ihtimal. Üstteki yazımda magenin slotta çok kolay ks yiyebileceğinden de bahsettim. Şuanda magenin asasa veya bpye karşı üstünlüğü var demek doğru olmaz çünkü yok. Güzel bir class mı evet. Fakat ufak geliştirmeler ile en azından kendi başına bişeyler yapabilmesi, taktığı 3-4 gblik staffın faydasını görebilmesi gerekiyor. İstediğimiz şeyler sadece bunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt