Ben oyuna başladığım andan itibaren mage oynuyorum. Önceden çok kötüydü fakat şimdi kötünün iyisi durumunda. Kingdomlarda Snake Queen, Gorgon, Manticore, Flame Rock, Poison Rock dönebilirsin. Hagardda Venom Golem, Runic Golem, Black Mummy, Vampiric Bat, Sting moblarını çevirerek dönebilirsin. Ben keyif alıyorum ama çok can sıkıcı eksikleri var. Çok rahat KS yiyebilirsin. Biri gelip slottan bir moba vursa bütün slotun bozulur. Ne kadar sağlam olursan ol en dandik bp veya okçu slotu senin elinden alır. Bu konuda yapabileceğin hiçbişey yok. Ice skilleri bazen attığın halde moba slow atmıyor haliyle slot seni yatırıyor. Flame ve paper dışında bir mage oynama şansın yok. LR veya ICE merakın varsa şu an aklından çıkarabilirsin çünkü hiçbir işe yaramıyorlar. (FR mage Runic slotunu 1 dk 30 saniyede dönerken aynı itemli LR mage slotu 3 dakika 40 saniyede dönüyor.) Öte yandan stafflar arasında hiçbir fark yok. 10 M'lik staff da aynı damageyi atıyor 2 GB'lik staff da. Farm değil de takımla PK düşünüyorsan orası ayrı. O zaman staffların elemental hasarları oyunculara karşı fark gösteriyor. Fakat moblara karşı hiçbir avantajları yok. Mystic veya magus set falan almaya uğraşma +7 Heavy Leather MP Basılı setini +7 necro staffını 8 mp golden takıları koy senden kralı yok. Daha çok yazabilirim ama daha da uzatmak istemiyorum. Mage hakkında onlarca konu açtım profilimden bakabilirsn.