Mage Hk.

tekinius

Yeni Üye
Daha önce bir sürü benzer konu açılmış, ben de bir tane açmak için foruma üye oldum. Belki bir değişiklik olur umuduyla bu konuyu acıyorum.
1- solo dungeonlar zayıf def ve zayıf atak nedeniyle uzun sürede ve maliyetli bitiriliyor. itemsiz bir magenin ise 70 dungeonunu bitirmesi neredeyse imkansızken itemsiz bir mage dışı class rahat bitiriyor.
2- grup zindanlarda magesin diye en son tercih edilen jobsun. almayan da haklı tabi. tp kapalı, damagen en az, defansın en az, niçin alınasin ki partye?, mage party toplandığında ise son bossu kesmek en az 2 kat daha uzun sürüyor. hatta cogu mage party bitiremiyor.
3- gelelim PK'ya. şu anda pk atan herhangi bir mage ekip eş maliyetli itemlere sahip bir melee partyi asla düşüremiyor.
4- fazladan death valley kanallarının acılması oyuncuları bölüp alan hasarı için oluşturulmuş bir class'ın efektifliği azaltmakta.
5- ROW farm için eş maliyetli-itemli melee party ile mage partynin dönebildiği moblar arasında uçurum var.
6- asas/okcu ve warriorlarda INT gibi bir gereksinim yokken ( max STR/DEX sonra gerisini FULL HP verebilirken, magenin DÜZGÜN bir staff ve armor giyebilmesi için 150 küsür INT verip düzgün bir hasar verebilmesi için gerisini MP'ye vermesi ve HP'ye hiç point verememesi neden? diğer jobların skilli mana istemiyor mu? neden sadece mage INT vermek zorunda bırakılmış?

bir MMORPG'de en az tercih edilen jobun(heronun) bufflanması, en çok tercih edilen jobun(heronun) ise nerflenmesi MMORPG mantıgında her yerde uygulanır. bu oyunda neden bu mantık yok? bu konuda yönetimin düşüncesi nedir?

bir önerim ise priestlere TP skilli eklenmesi, bu sekilde TP MAGE sorunu melee acısından da cozulmus olur. daha sonra oyundan da bu job rahatlıkla silinebilir.

DULBIRAKAN

Üye
Sal kankam mageyi, bırakın oynamayın. En iyi itemleri dizip 74 zindanına da girsen ter akıtarak dönüyorsun bazen dönemiyorsun çünkü ok atıyorlar sana, aşırı iyi itemler olmadan bütün solo zindanlarda sc basman gerekiyor scsiz dönemiyorsun, moblara adam akıllı bir hasar kesinlikle vuramıyorsun okçu 3 5 ile daha çok vuruyor. 3 asasın kestiği karakteri 3 mage asla kesemiyor. Ne dungeonlarda ne iyi rowlarda asla yer bulamıyorsun. Attacker aranır dendiğinde mageyim beni alın demiştim gülmüştü adam :) Mage dediğin çar moba atak vuramıyor komikliğe bak. Bıraktım mageyi geçtim rogue a dünya varmış :D Net söyleyeyim ne zindana girerken ne archa, tyranta veya runice row kurarken partime mage alıyorum. PK da tp mage olarak bazen alıyoruz bazen almıyoruz. Mage bu oyunda sadece towna tp yapmak için var. Balşka hiçbir işe yaramayacak gereksiz bir class. Zaten oyunda mage party neredeyse kalmadı kalanlar da 1 aya bırakırlar herkes item dizmeye başladı yakında kimseyi kesemezler.

tekinius

Yeni Üye
Sal kankam mageyi, bırakın oynamayın. En iyi itemleri dizip 74 zindanına da girsen ter akıtarak dönüyorsun bazen dönemiyorsun çünkü ok atıyorlar sana, aşırı iyi itemler olmadan bütün solo zindanlarda sc basman gerekiyor scsiz dönemiyorsun, moblara adam akıllı bir hasar kesinlikle vuramıyorsun okçu 3 5 ile daha çok vuruyor. 3 asasın kestiği karakteri 3 mage asla kesemiyor. Ne dungeonlarda ne iyi rowlarda asla yer bulamıyorsun. Attacker aranır dendiğinde mageyim beni alın demiştim gülmüştü adam :) Mage dediğin çar moba atak vuramıyor komikliğe bak. Bıraktım mageyi geçtim rogue a dünya varmış :D Net söyleyeyim ne zindana girerken ne archa, tyranta veya runice row kurarken partime mage alıyorum. PK da tp mage olarak bazen alıyoruz bazen almıyoruz. Mage bu oyunda sadece towna tp yapmak için var. Balşka hiçbir işe yaramayacak gereksiz bir class. Zaten oyunda mage party neredeyse kalmadı kalanlar da 1 aya bırakırlar herkes item dizmeye başladı yakında kimseyi kesemezler.
aynen mage sadece TP için var.
priestlere TP skilli getirsinler de mageyi komple silsinler oyundan rahatlayalım bosuna konu falan acmasın magecikler artık

Lonarad

Üye
8 mage toplanıp çok güzel bp kasıyonuz ya neyinize yetmiyo +7 luna's fire rod satılır

MmoRpg

Üye
oyunda hiç bir job arasında denge yok ne yazık ki dv de mage parti diğer partilere göre baya güçlü skill seti olarak artık daha kolay kaçabiliyorlar yüksek aoe skilleri yüksek tekli skiller . ama solo dungeon ve group dungeon için kötü bir job düzenleme yapılmalı bence de

Poltergeist

Yeni Üye
1- Mage'lere özel aoe farm slotları gelecekti? (Soru-Cevap)

2- En azından 60 nova skill'inin mesafesini uzatmalısınız!

3- Ekip'teki mage düşmanı herkimse bir kez darkness dungeon girmesini istiyorum. Tam bir zulüm.

tekinius

Yeni Üye
1- Mage'lere özel aoe farm slotları gelecekti? (Soru-Cevap)

2- En azından 60 nova skill'inin mesafesini uzatmalısınız!

3- Ekip'teki mage düşmanı herkimse bir kez darkness dungeon girmesini istiyorum. Tam bir zulüm.
skill mesafesini artırsa ne olacak kardesım damage attıgı mı var skillin, 7 mage düsüremiyosun skillinle 500 metreden atsan ne olacak

N3v3N

Üye
Mageyle solo dungeon yapmak eziyetten başka birşey değil.

Dungeonlari her sınıf eşit sürede bitirebilecek şekilde ayarlamak gerekir. Örneğin mage çok geç bitiriyor ve ölme ihtimali yüksek ise dungeon npc sine mageye özgü SC konabilir, x miktar magic hasar ve defans özelliği ekleyebilir Cara.

Assasin sürede sıkıntı çekiyorsa ona da x miktar fiziksel bonus verebilir.

Warrior içinde x miktar fiziksel bonus eklenebilir.

Battle priest ve okçular en kısa sürede kestikleri için onlara ekstradan SC e ihtiyaç olmaz.

İnt priestler için de uygun şekilde düzenleme gelebilir.

Otistik

Üye
75 level üst sınırı için şuanlık bir dengeleme zaten getirildi 85 için ne olur bilmiyorum ama elbette tekrar değişecektir.

tekinius

Yeni Üye
neyse mage oynamıyorum artık kafam rahat, siz de deneyin kanser olmayın bosu bosuna

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt