Mage için Fikir

nafikbkgl

Üye
Hiç bu kadar çok skill ağacı olan bir oyun oynamadım o yüzden şunu merak ediyorum.

şimdi mage için Trainer , Fire , Ice ve Lightning skilleri mevcut. Bu 4 skill ağacından birini açıp mı ilerleyeceğim yoksa her levelde istediğim skill ağacından birini açabilecek miyim ? Bu konu kafamı çok karıştırıyor.

Diyelim ki Mage Fire ve Ice özellikleri ile oynamak istiyorum. statlarda ve skill ağacında nasıl ilerlemeliyim.

Sadece tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur benim gibi kafası karışan arkadaşlara da rehber niteliğinde olur. Yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

washigo

Üye
Trainer kendiliğinden açılır bişe yapmana gerek yok... Level in kadar Fire e vereceksin. Geri kalanları da İce a vereceksin

Mesela 50 lvl oldun. Fire 50 olacak. Geri kalanı İce olacak

60 lvl de master kısmı açılacak. Master daki skillere çok hakim değilim. Açıklamalarını okuyarak master dan da açman gereken skiller olabilir.

morganlefay

Üye
Selamlar,
Trainer kısmı için herhangi bir skill puanı harcamak zorunda değilsin. O kısımdaki skill in leveline ulaştığında kullanabiliyorsun.
Fire, Light ve Ice kısmındaki skillere ulaşabilmek için her level atladığında ilgili kısma skill puanı vermen gerekiyor.
10 levelden sonra her level atladığında oyun sana 2 skill puanı veriyor, başlangıçta 2 skill puanını da fire a verebiliyorsun.
Ancak 19 levelden sonra level atladığında gelen 2 skill puanını da aynı alana veremiyorsun.
Örneğin: 19 level e geldiğinde fire 19, light 0, ice 0 oluyorsa 20 level olduğunda gelen 2 skill puanının 1 ini fire, birini de light ya da ice vermek zorundasın. 1 ana sınıf, 1 de yan sınıfın oluyor.
Kombinler genelde Fire-Ice, Light-Ice, Ice-Light şeklinde oluyor. Tabi buna bağlı kalmayıp kendine uyan buildi yapabilirsin. Bunlar popüler olanlar.
Mage 70 e ulaştığında genelde skill dağılımı 70 fire, 42 Ice, 10 master şeklinde oluyor.
Önümüzdeki süreçte 65 cap olacak, Muhtemelen en iyi dağılım 65 Fire, 5 master, 42 Ice şeklinde olur.

Onun dışında https://forum.riseonlineworld.com/konular/mage-hakkinda.5937/#post-35649 bu mesajda da bahsettiğim farklı durumlar da var, onları da okuyabilirsin.

anil

Üye
Önceliği bir dala ver, artık hangisini secersen. Gerisini de diğerine. Fakat ucunu birden açma.

Şu anda görünüşe göre herkes fire-ice yapacak gibi. Umarım yapımcı dengeyi sağlar da tüm mage sınıflarının kendine has avantajları olur.

Otchiwa

Üye
Hiç bu kadar çok skill ağacı olan bir oyun oynamadım o yüzden şunu merak ediyorum.

şimdi mage için Trainer , Fire , Ice ve Lightning skilleri mevcut. Bu 4 skill ağacından birini açıp mı ilerleyeceğim yoksa her levelde istediğim skill ağacından birini açabilecek miyim ? Bu konu kafamı çok karıştırıyor.

Diyelim ki Mage Fire ve Ice özellikleri ile oynamak istiyorum. statlarda ve skill ağacında nasıl ilerlemeliyim.

Sadece tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur benim gibi kafası karışan arkadaşlara da rehber niteliğinde olur. Yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
şu videoyu izlemenizi öneririm kesinlikle:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt