Mage Için Hangi Armor Seti Seçmeliyim?

Şaban Öztürk

Üye
Merhabalar
Oyunda mage hesap kasmak istiyorum elime Luna's Fire Rod almayı hedefliyorum bu durumda inte 130 civarı vereceğimden leather set yerine defansif açıdan daha iyi bir armor set yapmak istiyorum PK odaklı değilim zindanlar ve elle takılmalık farm atacağım mage oynayan oyunculardan öneri alabilir miyim?

wog_zeus

Üye
mage oynama tek onerim bu :D git bp aç zindan farm için düşünüyorsan..

redhorn

Üye
sakın farm için mage oynama şöyle bir örnek vereyim 85 lvl mage 80 lvl priest olsun priestin eline cursed blade +7 (3m -5 m bi silah)ver herhangi bi slota 1 e 1 sok mage 82 sstaffla veya teklemeyele dalsın full item olsun lunas 7 chaos set falan o priestin elinden slot alamassın magenin durumu içler acısı moba vurma konusunda oyundan soğuma diye söyluyorum full dizili mageyi zindana almıorlar şu sıra oyun yönetimi umarım yakın bit zamanda en azından magenin yuksek skılleri için bir düzenleme getirir.magelerin tek temennisi bu pk atıcaksanda en azından 15 k yı gözden çıkar ortalama bir ekibe girmek istiyorsan oda mage vs mage için mele yıkıp gecior tek pt mageyi

N3v3N

Üye
F/p olarak fire rod öneriyorlar ama 130 int isriyor. Çok değil mi 130 int? Nasıl f/p olmuş oluyor?

Ayrıca sormak istediğim birşey var? Mesela ice vuran +8 item ile +7fire staf arasında çok damage farkı oluyor mu? İçe staf +8 olmasına rağmen fireya yaklaşamiyor mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt