Mage priest archer Hk.

GizliPriest

Üye
Bu classlari oyundan kaldırmayı mi dusunuyorsunuz acaba yeni classlar mi gelicek ? Okçular hasar vuramiyorlar priestler de aynı magelerin de skilleri bozuk 50 hasar fazla vuruyorlar. Rogue asas karakteri kör atıyor kör oldugunda hiç bir skill kullanamiyorsun :D %400 true dmg vuran skill eklendi üstüne üstlük %100 hızlı koşma varken bir de düz yolda drift atıyor :D warrior 75 skilline ne demeli asas gibi olmuşlar 60skill ve 70 skill hasarı arasında gözle görülür bir fark var. Forum da hiç şikayetçi bir asas yada warrior görmedim. Bp archer ve mage karakterlerinin skillerini hasarlarını düzeltmeyi düşünüyor musunuz ? İyi forumlar :)

birol2003

Üye
Warriorlar oyun icad edildiğinden beri ağlıyorlardı sonunda istediklerini aldılar, assas zaten oyundaki ingiliz karakter doğuştan şanslı ve asla nerf almaz, kalan karakterler onlara coin ve bp sağlıyorlar kısacası köle karakterler :)

emrdrc

Üye
Oyun açıldığından bu yana warrior oynuyorum.. 44 skill'im ile 60 skillim arasında sadece 80-110 damage farkı vardı... birisi 150 diğeri 275 mana istiyor... Sizce herhangi bir düzeltme yapıldı mı? 70 Skillimde gözle görülür bir artış oldu evet, ama neden bu olayları daha önce söylemediniz de şimdi warrior biraz ayaklanınca konu açmaya başladınız merak ediyorum...
Archer vuramıyor diyorsun ama tek basına evet, ama bir party archer milleti base den çıkartmıyor kardesım... alan stun ayrı, teklısı ayrı... Onları söyleyen yok..
Magelere zaten bişey yapamıyorsun, en az 4 party gezdikleri için 8 nova ile geziyorlar... Neyse...
90 cap geldiğinde bakalım hangi sınıf ağlamaya başlayacak...

Alkoer

Üye
Bütün sınıflar arası denge mümkün değil ayarlanamaz doğrudur.

Hiç bir oyuncu çıkıp diyemez ben istediğim jobla istediğim etkinlikte rahat oynuyorum.

Ama bazı sınıflar çıkıp bu seviyede isyan ediyorsa burda bir sorun var demektir.

Doğru çalışmayan o kadar skill var ki...

Sorunlu mekanikler....

İlk önce sorunlar düzeltilmeli daha sonra nerf-buff yapılır.

RionLi

Üye
Olay şu okçu açısından konuşuyorum güncelleme ile yeni skiller geliyor Archer ise Koşmasını kısıyorlar şaka gibi ben bu durumu en başından beri desteklemiyorum ve söylediğimin arkasındayım

Alkoer

Üye
Olay şu okçu açısından konuşuyorum güncelleme ile yeni skiller geliyor Archer ise Koşmasını kısıyorlar şaka gibi ben bu durumu en başından beri desteklemiyorum ve söylediğimin arkasındayım
Prieste 65 ten sonra hiç birşey yok. Bende bunu desteklemiyorum.

MaRaKeSH

Üye
okçunun koşmasını kısmak bence çok merhametli bir hareketti çünkü herkes sundan şikayetçiydi tamamen kalksın. Ama yinede küçük bir nerfle işi hallettiler olsun buna da şükür. Okçu zevkli bir class kabul ediyorum ama oyunu linç etmek isteyen arkadaşlar yüzünden hep hedef tahtası oldu. ama damage konusunda haklısın 1 pt okçu bir priesti düşüremiyor oda ayrı bir rezillik bunun nedeni de 5 pt okçunun içiçe oynaması oyunu linç eden gene bizleriz unutmayalım okçunun bu halde olmasının tek nedeni gene okçulardır. warrior ise serverin en şanssız clasıdır kimsenin laf etmeye hakkı yok

birol2003

Üye
Gizlenebilen karakterlerin gizli iken hızlı koşamaması lazım, tamam gizli modda bir şekilde yaklaşıyor atağını yapıyor sonra gizlenip arazi oluyor, veya sen koşuyorsun adam gizli gizli arkandan koşuyor, gizlilik aktifse koşu olmaması lazım, gizliliği amacı sinsiliktir, hem sinsi hem de herkesten hızlı koşması bence saçma.

GizliPriest

Üye
Oyun açıldığından bu yana warrior oynuyorum.. 44 skill'im ile 60 skillim arasında sadece 80-110 damage farkı vardı... birisi 150 diğeri 275 mana istiyor... Sizce herhangi bir düzeltme yapıldı mı? 70 Skillimde gözle görülür bir artış oldu evet, ama neden bu olayları daha önce söylemediniz de şimdi warrior biraz ayaklanınca konu açmaya başladınız merak ediyorum...
Archer vuramıyor diyorsun ama tek basına evet, ama bir party archer milleti base den çıkartmıyor kardesım... alan stun ayrı, teklısı ayrı... Onları söyleyen yok..
Magelere zaten bişey yapamıyorsun, en az 4 party gezdikleri için 8 nova ile geziyorlar... Neyse...
90 cap geldiğinde bakalım hangi sınıf ağlamaya başlayacak...
Geçmiş konularıma bakarsan +65 cap de warrior 60 skillinin de hatalı oldugunu çok söylemiştim. Magenin olayı o zaten bunda farklı birşey yokki yönetim gitmis sana 75 skilli vermiş basip gir aralarina asasdan hızlısın.

GizliPriest

Üye
okçunun koşmasını kısmak bence çok merhametli bir hareketti çünkü herkes sundan şikayetçiydi tamamen kalksın. Ama yinede küçük bir nerfle işi hallettiler olsun buna da şükür. Okçu zevkli bir class kabul ediyorum ama oyunu linç etmek isteyen arkadaşlar yüzünden hep hedef tahtası oldu. ama damage konusunda haklısın 1 pt okçu bir priesti düşüremiyor oda ayrı bir rezillik bunun nedeni de 5 pt okçunun içiçe oynaması oyunu linç eden gene bizleriz unutmayalım okçunun bu halde olmasının tek nedeni gene okçulardır. warrior ise serverin en şanssız clasıdır kimsenin laf etmeye hakkı yok
Kankacim şuan meta warrior ve asas bence gayet iyi durumdalar

GizliPriest

Üye
Gizlenebilen karakterlerin gizli iken hızlı koşamaması lazım, tamam gizli modda bir şekilde yaklaşıyor atağını yapıyor sonra gizlenip arazi oluyor, veya sen koşuyorsun adam gizli gizli arkandan koşuyor, gizlilik aktifse koşu olmaması lazım, gizliliği amacı sinsiliktir, hem sinsi hem de herkesten hızlı koşması bence saçma.
Prieste de vermişler gizlilik ama hareket edince bozuluyor skill onunki de bozulmamasi lazım

birol2003

Üye
Prieste de vermişler gizlilik ama hareket edince bozuluyor skill onunki de bozulmamasi lazım
Gizli iken dash çalışmasa dibimize kadar girip vur kaç yapamazlar, assasin tek atımlık kurşun gibidir, doğru hedefe tek atış işi bitirir ama ortamdan gizlenip depar atıp kaçması çok saçma, ko dada saçmaydı buradada saçma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt