İstek Mage-Priest Zırhları Görünümleri

RWGA

Üye
Herkese merhaba bu konuyu daha önce de açmıştım üstünden baya bir zaman geçti artık officiale yaklaşırken tekrar hatırlatmak istiyorum...
Bir mmorpg oyun da mage ve priest gibi oyunun en önemli iki karakterinin görüntüsü bence çok önemli warrior ve rogue karakterleri zaten şuan görüntü bakımından gayet güzel başlangıç zırhları son seviye zırhları kostümleri vs. savaşçı ve suikastçi rolüne gayet uygun görüntüdeler ama mage ve priestler resmen doğasına tamamen ters terminatör gibi geziyorlar ben bir mageyi her tarafı demir bir zırhla görmek istemiyorum veya başlangıç zırhlarını şort t-shirt giyen bir mage görmek istemiyorum ya da priest bunlar fantastik dünya karakterleri ve oynadığımız oyunda fantastik bir dünyada geçiyor klasik bir mage hafif kumaş bir elbise uzun pardesü tarzı giyinmesi gerekirken her tarafı demir eline staf değil de reaper taksan warrior olarak hiç sırıtmayacak bir görünümde keza priest de öyle inanın elinde staf yada kalkan olmasa mage ya da priest olduğu anlaşılmaz ben şahsen dış görünüme takıntılı bir insanım benim gibi bir çok insan olduğunuda biliyorum sizlerden ricam karakterlerin doğasına uygun zırhlar kostümler ve görünüm yapmanız dışardan baktığımda staf takmasa bile bu adam mage-priest-rogue-warrior diyebilelim okuyanlara teşekkürler...

Ekli dosyalar

• _600.jpg
    _600.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 39

HitMachine

Üye
Evet, buna ben de katılıyorum. Tabii ki de zırhlarda olsun fakat buna benzer itemlerin olması çok daha iyi olacaktır.

anil

Üye
İlk denediğimde dikkatimi çeken bir mevzuydu, magede hiçbir şekilde, buildde bir kere ağır zırhlar olmamalı bence de. Doğasına aykırı, hafif zırh (Robe) giymeli. Priest için mümkün ama sonuçta priest tank bir sınıf ve oyunda paladin mantığı da olabilir.

huseyin35

Üye
images (2).jpeg

Suikastçı da aynı power rangers gibi geziyor kardeşim :) Hatta elindeki bıçağı öyle göstere göstere ve karakter gerile gerile öyle bir koşuyor ki kubara kubara geliyor çok tecrübeli asas çünkü. Oyunda görüntü zekası maalesef çok zayıf mage Asa'yı emanet tutuyor sanki 5 dk sende dursun kardeş gelip alcam der gibi emaneten.

Yahu asas dediğin elindeki silahı saklayarak koşar. Hafif eğilir, dizlerini bükerek koşar ki ses çıkmasın falan. Ama yok yani.

Yahu bari asas görünmezlik basınca silahları saklayıp küçülerek koşsun. İtemleri de ağır zırh olmasın . Hafid orta düzey zırh giymeli yani o kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt