Evet dönmesi lazım knk ama bu alana bağlanmamalı alana bağlandığı için dönüyor yaratığa demage kesildikten sonra,Damage vurulan bir yaratığın kendi slotuna dönememesi lazım.
bu skilde zar zor iş görüyor. Ama sen bununda demage düşür sonra exp vs yerlerde dönecem diye uğraş. Otur ağlaMage staff skill i pve de aşırı fazla vuruyor.
Buna güldüm
- Priestler gariban ve perişan. Heal alanları çok düşük . Cure açsa heal atamıyor . Heal açsa buff atamıyor. Db açsa zaten db atamıyor. Yazık değil mi arkadaşlar priest arkadaşlarımıza. Hayır adamlara kalkan koymayı unutmuşsunuz oyunu bırakacaklardı zor tuttuk .
Benim bahsettitğim %30 lık kısım PVE de geçerli PVE de ahım şahım bir +sını görmedim@sosyetikvaros Dostum ben tozun etkisini pvp de net gördüm ama % lik kısmı hakkında birşey diyemem. Sonuçta bir denklem sonucu oluşan rakamlardan bahsediyoruz. Sen olaya ben tozsuz 1k vuruyordum tozla 1.3 k vurmam lazım olarak bakıyorsun belkide ama oyundaki resist/defansif elementlerin denklemin neresinde devreye girdiğini bilmiyoruz. Dolayısıyala önce damageini yükseltip ondan sonra defansif mekanikler sonucunda düşen damage etkiliyorsa adamı o %30 unda %25 i defansif mekaniğe kurban oluyor olabilir. Bu bir varsayım tabikide.
Merhaba,Şu an skill dengesinden bir partiye 3 priest lazım![]()
Burhan bey toplantıda açılışın bu ay sonuna sarkmayacağını çok net ifade etmişti fakat, şuan baktığımızda açılış tarihi bile açıklanmadı daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz en azından şu aşamadayız felan gibi bir açıklama gelsin insanlar işini gücünü tatilini bu oyuna göre ayarlamaya calısıyor lütfen bir açıklama yapılsın artıkMerhaba,
Bir sonraki aşamalarda bu ve benzer dengelemeler için çalışmalar yapılmış olacaktır.
Saygılarımızla..
Merhaba,Burhan bey toplantıda açılışın bu ay sonuna sarkmayacağını çok net ifade etmişti fakat, şuan baktığımızda açılış tarihi bile açıklanmadı daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz en azından şu aşamadayız felan gibi bir açıklama gelsin insanlar işini gücünü tatilini bu oyuna göre ayarlamaya calısıyor lütfen bir açıklama yapılsın artık