Öneri Mage/Questler/Farm slotları/İnce detaylar kısaca şu ana kadar karşılaştığım(ız) bütün sorunlar..

Nisshe

Üye
Ekstra olarak Master 62 Skill'i sadece görüntü olarak koyulmuş sözde %30 ama vuruşumda %5 lik bie bir değişim olmuyor

Mello1993

Üye
Magenin staff skili aşırı vuemuyor aslında , zaten R kombosu işlevsiz. Flame ve ice staff skili 0.5 cooldown iken lightning neden 0.8 onu da anlamış değilim

Yolcu

Üye
Damage vurulan bir yaratığın kendi slotuna dönememesi lazım.
Evet dönmesi lazım knk ama bu alana bağlanmamalı alana bağlandığı için dönüyor yaratığa demage kesildikten sonra,
makul bir sürede dönmeli örneğin 15-20-30 sn gibi alan sınırı olmamalı. Sen demage atsanda alanı çıkınca adi adım marş koşarak yerine gidiyor.

Mage staff skill i pve de aşırı fazla vuruyor.
bu skilde zar zor iş görüyor. Ama sen bununda demage düşür sonra exp vs yerlerde dönecem diye uğraş. Otur ağla :)

Asas konusunda sonuna kadar haklısın. Şuan zaten betada da böyle olursa milletin oyunda tek açacağı Rogue warrior sınıfı:) yada oynamaz. 70 LVLDE tek yemek nedir ya :)
(Gerçi bu oyunda bazı arkadaşlar var magelerin tek yediğine inanmayan bu yazılara ss de koyarsak daha iyi olur mage arkadaşlarım )

Skilleri düzenlenmesi gereken diğer sınıflarda mevcut. buna da katılıyorum. Tahmin hesaplama yapman gereken skiller var oyunda.
bu skill olayı çok fazla sorunlu olmadıkça müdahale etmiyor yapımcı ekip sanırım 3- yada 4 sırlarda sırasını bekliyor.

Teşekkürler iyi oyunlar. Başarılar.

zafzafxx

Üye
@sosyetikvaros Dostum ben tozun etkisini pvp de net gördüm ama % lik kısmı hakkında birşey diyemem. Sonuçta bir denklem sonucu oluşan rakamlardan bahsediyoruz. Sen olaya ben tozsuz 1k vuruyordum tozla 1.3 k vurmam lazım olarak bakıyorsun belkide ama oyundaki resist/defansif elementlerin denklemin neresinde devreye girdiğini bilmiyoruz. Dolayısıyala önce damageini yükseltip ondan sonra defansif mekanikler sonucunda düşen damage etkiliyorsa adamı o %30 unda %25 i defansif mekaniğe kurban oluyor olabilir. Bu bir varsayım tabikide.

@Hasan Dostum dediğim gibi damage vurulan bir yaratığın dönmemesi lazım diyorum , tabikide vurup koşarken seni sonsuza kadar takip etsin demiyorum. Aktif bir şekilde damage vurulan bir yaratık geri dönüyor. Hemde tamamen koşma şekliyle alakalı. Düz koştuğun zaman hiç biri kaçmıyor ama döndürürsen kaçıyor gibi saçma durumlar söz konusu.

Mage staff skill ine zar zor iş görüyor derseniz üzülürüm. Beklentilerinizi nasıl tutuyorsunuz bilmiyorum ama mage savaşçı sınıfından bir karakter değil. PVP damage ine birşey demiyorum. PVE damage i kesinlikle yüksek. 7 mage 1 priest melee parti kadar belki daha hızlı mob kesiyorduk oyunda ( Tabi adamlar itemleri yaptıktan sonra iş değişecektir.)

Saygılarımla.

baammbaamm

Üye
  • Priestler gariban ve perişan. Heal alanları çok düşük . Cure açsa heal atamıyor . Heal açsa buff atamıyor. Db açsa zaten db atamıyor. Yazık değil mi arkadaşlar priest arkadaşlarımıza. Hayır adamlara kalkan koymayı unutmuşsunuz oyunu bırakacaklardı zor tuttuk .
Buna güldüm:)))))

Bir yayıncının bp deneme videosu vardı Youtube'da öyle yaptı böyle yaptı tek yememek için olmadı.Adam oyundan cıktı direkt.Bp'ler en azından kendilerine heal atacak kadar ayakta kalabilmeli.Arkadaşın dediği gibi yoksa herkes warrior, archer, rog açar priest ve mage gibi 2 önemli class aşağılarda kalır . Bu da oyun dengesinin bozulmasına sebep olur.

Ben eminim ki bu yorumlar öneriler Rise Online Ekibi tarafından dikkate alınıyordur ve çalışmalar yapılıyordur.O yüzden beta gelsin diye baskı yapmak cok mantıklı değil.Beta oyun cıkmadan önceki hali olacak yani coğu şey betada % 60-70 oranında belirlenmiş olacak.Ben Rise Online Ekibi'ne güveniyorum çünkü başka ekip yok.Nasıl bizim onların desteğine ihtiyacımız varsa onlarında bizim desteğimize ihtiyacı var. Olumsuz kötü yorumları biraz daha azaltmamız lazım.O kadar saçma salak yorum var ki !! ''Ben oynamam böyle olursa, biz bırakırız sunu yapmazsanız'' yok öyle yok böyle saçma sapan yorumlar okuyorum bazen.Güle güle gidersin 13.99 euro ödersin kardeşim guildsiz yine bişe yapamazsın o ayrı mesele.Bu Türk oyun piyasası için büyük bir adım arkadaşlar bunun farkında olarak ilerleyelim.

Yorumu yapan arkadaşla alakalı değil bu yazdıklarım arkadaşımın tüm yazısını okudum ve eline sağlık cok güzel yazmışsın.

Nisshe

Üye
@sosyetikvaros Dostum ben tozun etkisini pvp de net gördüm ama % lik kısmı hakkında birşey diyemem. Sonuçta bir denklem sonucu oluşan rakamlardan bahsediyoruz. Sen olaya ben tozsuz 1k vuruyordum tozla 1.3 k vurmam lazım olarak bakıyorsun belkide ama oyundaki resist/defansif elementlerin denklemin neresinde devreye girdiğini bilmiyoruz. Dolayısıyala önce damageini yükseltip ondan sonra defansif mekanikler sonucunda düşen damage etkiliyorsa adamı o %30 unda %25 i defansif mekaniğe kurban oluyor olabilir. Bu bir varsayım tabikide.
Benim bahsettitğim %30 lık kısım PVE de geçerli PVE de ahım şahım bir +sını görmedim

zafzafxx

Üye
Hazır yeni beta yaklaşmışken öne çıkması adına yazıyorum. Magelere şefkate davet ediyorum.

blackanks77

Üye
Merhaba,
Bir sonraki aşamalarda bu ve benzer dengelemeler için çalışmalar yapılmış olacaktır.
Saygılarımızla..
Burhan bey toplantıda açılışın bu ay sonuna sarkmayacağını çok net ifade etmişti fakat, şuan baktığımızda açılış tarihi bile açıklanmadı daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz en azından şu aşamadayız felan gibi bir açıklama gelsin insanlar işini gücünü tatilini bu oyuna göre ayarlamaya calısıyor lütfen bir açıklama yapılsın artık

TswX

Üye
Burhan bey toplantıda açılışın bu ay sonuna sarkmayacağını çok net ifade etmişti fakat, şuan baktığımızda açılış tarihi bile açıklanmadı daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz en azından şu aşamadayız felan gibi bir açıklama gelsin insanlar işini gücünü tatilini bu oyuna göre ayarlamaya calısıyor lütfen bir açıklama yapılsın artık
Merhaba,
Heyecanınızı anlıyoruz, bizlerde bu heyecanınızın farkındayız. Bu konu evet toplantıda söylenmişti. Daha önceleri tarih veriliyordu ama biliyorsunuz ki, "pandemi" ve bir çok etkenden ötürü verilen "deadline" yani son verilen tarih bazı zamanlarda tutamaya biliyor, buda bazı kullanıcılarımız tarafından yanlış anlaşılabiliyor. Bu ve benzer sebepten ötürü tam tarih verilmemektedir.
Saygılarımızla..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt