Mage Serverımız Hayırlı Olsun :)

Blue

Üye
Sorun okçunun hasarı değil. Sorun okçuya ulaşılamaması . Karakteri yakalayacak bir yeteneğin olmaması. Oyunda hiç bir karakter okçuyu yakalayamaz . Ben yakalanıyorum diyende oynamayı bilmiyordur zaten o adamla konuşmaya gerek yok.
hocam sonuçta kesemiyoruz yakalanmasak ne olur ki? 2 parti olmadan adam düşüremiyoruz resmen.

Pitou

Üye
hocam sonuçta kesemiyoruz yakalanmasak ne olur ki? 2 parti olmadan adam düşüremiyoruz resmen.
Nasıl kesemiyorsun 1 pt okçu yanına 1x db priest alcaksın Toplu def kırma skilini attığında zaten 2 okla mageyi düşürebilirsin . Sen Rise onlinede oynadığına emin misin?
Ben yan char görev itemleriyle okçumla pk attığımda Partimdeki priest bir mageye debuff attığında 2 atıyorum.

Son düzenleme:

testmaker

Üye
Oyunda nerfe ihtiyacı olan tek karakterin Mage olduğunu düşünüyorum
+++++

priesttt

Üye
Mage bir nerf daha yerse oynanmaz, asas 4k vuruyor, warrior 1500 + 500 vuruyor, bu haliyle bırakta 5 mage tek novayla asas, priest ve mageye tek, 7 mage ile warrior kısmına tek atabilsin

Blue

Üye
Nasıl kesemiyorsun 1 pt okçu yanına 1x db priest alcaksın Toplu def kırma skilini attığında zaten 2 okla mageyi düşürebilirsin . Sen Rise onlinede oynadığına emin misin?
Ben yan char görev itemleriyle okçumla pk attığımda Partimdeki priest bir mageye debuff attığında 2 atıyorum.
DB yiyen mageye warrior da tek atıyor. Sen melee komutçusu değil misin? Melee ile yakalayamadığın için ağlıyordun ne ara mage kesmemizi önemser oldun onu anlamadım?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt