Mage serzenişi...

Kwisatz Haderach

Üye
ya sen doktoran olduğundan emin misin ? daha okuduğunu anlayamayan birisi doktora yaptıysa yazık bu ülkenin eğitim sistemine... Bizim buradaki konumuz "7 mage 1 pri ile ortalığın içinden geçmek" mi? farm slotu yok diyoruz, yaratıkların atak range eski haline gelsin diyoruz, sen ne diyorsun. ya allaşkına git bu alakasız absürt yorumlarını başka başlıklar altına yaz. Buraya yazdıkça geriliyorum, açıklama yapma gereksinimi duyuyorum... Sonra forumdan uzaklaştırılıyorum kişisel atışmaya döndürdüğüm için. Lütfen kardeş yazma daha fazla. git başka yere.. rica ediyorum bak...
Sen gerçekten sorunlu bir çocuksun ya ısrarla bana saldırmaya çalışıp karşılık alamayınca çıldırıyorsun ya çok hoşuma gidiyor. :D Boşuna ağlıyorsunuz işte yok melee makro açıyor yok şu yok bu diye. Ben nerdeyse 1 ayda 65 level olurken mage clanlar nerdeyse 1 haftada 65 level oldular. Siz de ilk kasanlardan olup death valley avantajını alsaydınız yahu bu kadar ağlayacağınıza. Kör topal nova atamayan insanlar mage açıp açıp ağlıyorlar mage şöyle mage böyle diye. Keşke mage olsaydım ekibimle. Size gösterirdim neler yapabileceğini mage jobunun.

bradypodidae

Üye
ahhahah hala nelerden bahsediyor yahu...
farmdan bahsediyoruz biz hala diyor ki yok 1haftada 65 olmuşlarmış yok ilk kasanlardan olsaymışınız, kör topal nova atamıyormuşuz.. biz neden bahsediyoruz o neden dem vuruyor. Allah insanı haklı çıkmak için tutunacak dal aramak zorunda bırakmasın, Allah insanı böyle çaresizce saçmalamak zorunda bırakmasın :D
Neyse beyler ölü taklidi yapalım belki gider?!? uğraşmayalım şu cahille... ne de doğru demişler "etme cahille muhabbet küstürün, silme cam kırığıyla götün kestirin"
cevap vermeyin belki gider başka yerlere salça olur....

Kwisatz Haderach

Üye
ahhahah hala nelerden bahsediyor yahu...
farmdan bahsediyoruz biz hala diyor ki yok 1haftada 65 olmuşlarmış yok ilk kasanlardan olsaymışınız, kör topal nova atamıyormuşuz.. biz neden bahsediyoruz o neden dem vuruyor. Allah insanı haklı çıkmak için tutunacak dal aramak zorunda bırakmasın, Allah insanı böyle çaresizce saçmalamak zorunda bırakmasın :D
Neyse beyler ölü taklidi yapalım belki gider?!? uğraşmayalım şu cahille... ne de doğru demişler "etme cahille muhabbet küstürün, silme cam kırığıyla götün kestirin"
cevap vermeyin belki gider başka yerlere salça olur....
Senin konuşma tarzına falan bakacak olursak bana cahil diyebilecek konumda olmadığına emin olabiliriz ama söyle hadi dış dünyada tutunamayıp dışlanan boş benliğin burda sanalda bilinmeyen bir nickle dolmuş gibi olsun. Çok boş insansın çok :D

GençAtsız

Üye
Bence sen bilimsel konuştuğunu falan sanıorsun. Matematik falan katıyorsun. Neden oyunun en yüksek yaratığını topluca kesmen gerekiyor diyorum soruma cevap vermek yerine neden asas invis olup geliyor diyorsun. Neden 2 günde nerdeyse doğru düzgün emek vermeden 60 level olan job oyunun en yüksek farm yaratığını 2 slot birleştirip kesmek zorunda bak tekrar soruyorum sorumu

2 günde 60 olunabiliyorsa hemen 1 çar daha açalım zira benim gözlerim kör olma noktasına geldi harpy kesmekten .
Sayın RİSE ONLİNE görevlilerine sesleniyorum bu arkadaşta bu zeka varken her durumda işinize yarayabilir lütfen görev verin arkadaşa mageye çamur atmaktanta bi vazgeçin artık yeter ya ..

Kwisatz Haderach

Üye
2 günde 60 olunabiliyorsa hemen 1 çar daha açalım zira benim gözlerim kör olma noktasına geldi harpy kesmekten .
Sayın RİSE ONLİNE görevlilerine sesleniyorum bu arkadaşta bu zeka varken her durumda işinize yarayabilir lütfen görev verin arkadaşa mageye çamur atmaktanta bi vazgeçin artık yeter ya ..
Cidden 2 günde 60 olamıyor musunuz?

GençAtsız

Üye
Cidden 2 günde 60 olamıyor musunuz?
60 olamamak değil konu zaten şuan 64 levelim işten geriye kalan zamanlarımı burada değerlendirmeye çalışıyorum fakat oyunda magelere karşı müthiş bi ön yargı var solo farm yapabilmek zaten imkansız zindanlarda bile bi ton pot gidiyor cz de bi tık üstünlüğü var oda takım oyunu istiyor ve laglardan dolayı novayı aynı anda düşürmek sıkıntı. Betadaki nova alanlarıyla şuankilerin alakası yok sorsan en op çar mage ama oynayan bilir . Harpylere gelince oyunun en iyi exp slotu olabilir full sc açık halde 56 saat kasmaya dayanabilirsen ne mutlu sana. sorun farm yapabilmek . ks geldiğindede melelere karşı hiç şansınız yok sadece level iş görmüyor benim düşüncelerim bu şekilde .

Kwisatz Haderach

Üye
60 olamamak değil konu zaten şuan 64 levelim işten geriye kalan zamanlarımı burada değerlendirmeye çalışıyorum fakat oyunda magelere karşı müthiş bi ön yargı var solo farm yapabilmek zaten imkansız zindanlarda bile bi ton pot gidiyor cz de bi tık üstünlüğü var oda takım oyunu istiyor ve laglardan dolayı novayı aynı anda düşürmek sıkıntı. Betadaki nova alanlarıyla şuankilerin alakası yok sorsan en op çar mage ama oynayan bilir . Harpylere gelince oyunun en iyi exp slotu olabilir full sc açık halde 56 saat kasmaya dayanabilirsen ne mutlu sana. sorun farm yapabilmek . ks geldiğindede melelere karşı hiç şansınız yok sadece level iş görmüyor benim düşüncelerim bu şekilde .
Hocam mageler ilk 2 hafta bütüün yaratıklarda yaptı güzel güzel farmını. O zamanlar bugluydu. O zamanlar bütün oyun mage açtı. O sebeple önyargı var.

bradypodidae

Üye
dostum cevap verme de gitsin konu başlığı altından şu adam allahaşkına... yani ne dediğimizi anlıyor, ne de mantıklı cevaplar verebiliyor. Adamın doktorası var ya, sanırım bize göre çok yüksek perdeden düşünüyor ve biz de onu anlayamıyoruzdur.. Bilemiyorum :D

Kwisatz Haderach

Üye
dostum cevap verme de gitsin konu başlığı altından şu adam allahaşkına... yani ne dediğimizi anlıyor, ne de mantıklı cevaplar verebiliyor. Adamın doktorası var ya, sanırım bize göre çok yüksek perdeden düşünüyor ve biz de onu anlayamıyoruzdur.. Bilemiyorum :D
Kudurmadan konuşan insanla insan gibi konuşuyorum. Sen türün gereği saldırmak, ıssırmak istiyor olabilirsin ama bu benim aptal olduğum anlamına gelmez. Tarzını değiştir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt