Öneri Mage Sınıfı hüsranı...

AsTRaL

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Melee / Archer tayfa ağlaya ağlaya mageyi oynanmaz bir hale getirtti. Moba vurursun 2 adım sonra max distance'den geri döner. Warriora 7 mage tekleme atar ölmez. Asas gelir buff scli halde tek atar. 65 lvl mp mage, 56 lvl bpden farm slotunda kutu alamaz. En kral staff 10-15 damage oynatır. Legandary staff 1453 int ister. Damage zaten yetmiyor mp basayım dersin 1k bile etmeyen canın olur. 2 eglencelik town kapısı(town degil bak kapısı) novalayım dersin. Girişi görmeden towerlar yağmur gibi yağar. Kaldırın komple jobu. Mage oyuncularına da job change verin. Ben razıyım. Şimdi ona da lvl kasarken iyiydi yeeaaaaaa diyen herkese tek atmak isteyen melee arkadas karşı çıkar.

CoderWho

Üye
15 yıllık bir mage oyuncusu olarak söylediklerine harfiyen katılıyorum. Özellikle stat konusundaki 3lü puanlama. Sadece bir noktayı düzeltmek isterim. Vsde warrioru tokatlamasın diyorsun ama unutma ki ko'nun en güzel zamanları bir magenin warrioru vsde alabildiği argümanlara sahip olduğu zamandı. Son zamanlarda vs videosu çekebilen kaç tane mage var mesela? Eskiden oynamayı bilen mage player her karaktere karşı vs atabilirdi. Ama keserdi ama kesilirdi yine de kafa tutabilirdi. Ama şuan ki dengelerde magelerin tek yapabildiği vur-kaç :) Elbet ki bu kadar parametrenin olduğu yerde harika bir denge kurmak mümkün değil. Ama bunu en iyiye çekmek oyunun geleceği için çok önemli. Mesela twitch yayınlarına bakıyoruz. 10 videodan 9 tanesi rogue yayını yapıyor. Zaten buradan anlaşılması gerek dengesizlik olduğu. Adamlar görünmezlik basıyor, heal atıyor, def basıyor, herkesten hızlı koşuyor, magelere tek atıyor, yetmiyor bir de kendine cure atıyor :) Ben asas açmak zorunda kalmamalıyım. Karakterler arasında uçurum olmamalı. Her job birbirine yakın olmalı, birbiriyle vs atabilmeli ve aynı kalibrede yaratık kesebilmeli. Bu şahsi fikrimdir. İnşallah ileride dengeler zamanla oturur.
Yok böyle yorum yapınca kolsuz oluyoruz maalesef :) Anlatamadığım nokta bu :D Teşekkürler ben de şahsi fikirlerimi dile getirdim.

Alkoer

Üye
Yok böyle yorum yapınca kolsuz oluyoruz maalesef :) Anlatamadığım nokta bu :D Teşekkürler ben de şahsi fikirlerimi dile getirdim.
Dostum kolsuz tabiki bir espiriydi :D

Beni forumdan bilenler oyunun şuanki durumu ile ilgili yaptığım olumsuz ve sabırsız eleştirilereme çok kızarlar. Ama benim görüşüme göre bile şuan class dengesi konuşmak için çok erken.

Oyunun şuanki eksikleri ve hataları yanında classlar arası denge daha sonra geliyor bence .

Class mekaniği ile ilgili örnek olarak nova mesafesi az veya çok dersin bu tartışılır ve şuanda düzeltilmesi gerekir haklısın.

Alkoer

Üye
gel 65 stafı le 2 k hp ile 300 300 vur 5 k canlı adama adam herkese 2 tane vuruyor 3k cana 1500 1500 vuruyor adam adamı kesene kadar 3 kişiyi düz ediyor
bu rakamsal tartışmalar doğrumu ?

nasıl olsun mesela herkez 1500 eşit vursun daha güzel vuran kazansın ?

mage sınıfı staff ile dmg vurabilmesi için yüksek atak gücüne sahip staff kullanmalı. paper mage ile staff vurmayı düşünmediniz değilmi ?

yapıcı bir eleştiri düşünmelisiniz. yukardaki çoğu eleştiri adam 2vs 1 kesiyor içimizden geçiyor şeklinde. oyunun mekaniksel kısmı ile ilgili hiçbirşey yok.

mage yayıncılara bakıyorum gayet zevkli oynuyorlar.

Zayk0

Üye
gel 65 stafı le 2 k hp ile 300 300 vur 5 k canlı adama adam herkese 2 tane vuruyor 3k cana 1500 1500 vuruyor adam adamı kesene kadar 3 kişiyi düz ediyor
Herkes böyle konusuyordu. Enes i izledim tor ile 1k vuruyor magelere 7 mino 7 set full adam 1k vuruyor. Bu 1.5 vuran kim merak etmiyor değilim ki 1.5 vursa hakkıdır bence . Az önce bowldayım sadece 10 mage pt kapısıyor mageden bayaa rahatsızsınız ama pkdaki mage sayısı her gün artıyor .

ProOceaN

Üye
Herkes böyle konusuyordu. Enes i izledim tor ile 1k vuruyor magelere 7 mino 7 set full adam 1k vuruyor. Bu 1.5 vuran kim merak etmiyor değilim ki 1.5 vursa hakkıdır bence . Az önce bowldayım sadece 10 mage pt kapısıyor mageden bayaa rahatsızsınız ama pkdaki mage sayısı her gün artıyor .
valla gardaşım getir beni full mp itemliyim 800 den fazla damage çıkartırsam çarı bırakır giderim

SammyYako

Üye
Mage is the most overpowered class in Rise Online. They should rename the game to Mage Online because everyone will be changing class to mage very soon.

Mage single target spell range can shoot further than archers which makes no sense. They need to reduce the max range on spells for mage, because right now it's completely imbalanced. You can't even get within 100 metres without being 1 hit by mages spamming 900 damage.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt