İstek Mage skill animasyonları /damageleri

zafzafxx

Üye
Merhabalar,

32 Levele kadar zorlama ile kastığımız magelerimizden isyan var. O kadar düşük kalıyor ki skill damage ve animasyon hızları 2 tane warrior yada 2 tane okçu yada 2 tane asas farketmiyor , bizim önden vurdğumuz mobun kutusunu alıyor çok rahat bir şekilde. 7 mage ıkına ıkına scorpion kesiyoruz , priest heal atıyor biz mana pot yakıyoruz. hemen dibimizde 3 tane melee 2 slotu bizden hızlı dönüyor. Yani burada bir logic var ise biz göremedik. Umuyoruz ki bunlar öyle olması istendiği için yapılan balanslar değil yeterince denenmediği için oluşmuş bir eksikliktir. Çünkü bu şekilde mage nin oynanma ihtimali 0. Çok net 0 . Aşırı kötü arkadaşlar. 18 skill i o kadar yavaş ki şok olduk. Rica ediyorum keyif alabilmemiz adına mage i alfa sürecinde hemde kısa bir sürede düzeltin ki oyunda mage ile exp slotlarını deneyen ekip bulabilesiniz. Yoksa bu parti maksimum 2 gün bir arada durur sonra okçu olur , okçu simulator a devam edilir. Saygılarımla..

zafzafxx

Üye
Biraz önce alan 32 alan skill ini deneyeyim dedim . 300 vuruyor ve efsane küçük bir alanı var. 3k canlı yaratıklara karşı 300 damage vuran alanlar. S combo yaparak atamıyorsun bile . mana gidiyor ancak damage işlemiyor. Ice 27 skill i aynı yaratığa 2. kez atılmıyor vb. lütfen zulm olmaktan çıkarın şu classı , rica ediyorum.

FrostJil

Üye
Oyunda en az açılan class şu anda Mage'dir.
Kesinlikle katılıyorum. Yaratıklara verilen zarar çok düşük. En önemlisi skilleri çok yavaş kullanıyor. Bütün skillerinin hızlandırılması gerek.
Bu yavaşlıkla kullanılabilecek bir class değil.

daimon92

Üye
Bende mage olarak bu durumdan şikayetçiyim. (Zayıf kalmış )

Mannequin

Üye
Skiller çok yavaş vuruyor, özellikle de 45 skill'inin alanı o kadar küçük ki nasıl slot döneceğiz çözemedim.

Cape_Mage

Üye
Skillerin arasinda bi bos yere bekleme yapiyor, ve hizli bir sekilde vuramiyorsun. Ayrica dedigin gibi damagelar diger karakterlere gore cok zayif gibime geldi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt