Mage skilleri hakkında Statlar hakkında acil çözüm !.

ProOceaN

Üye
Doruluk payı var lakin alan skilleri damagesinin artması sıkıntı olur. Kabaca bakarsak 7 kişilik bir Mage topluluğu 600 vursa 4200 olur zaten herkesin ortalama canı 3000 - 4000 oldunu hesaba katarsak suanlik iyi durumda gibi ama ben bir solo Mage yaptım dün çok işlevsiz kaldım Staff vurmuyor Light de terleme skilleri adama ulaşamıyorum.
alan skillerini flame magede damage konusunda bir sıkıntısı oldugunu dile getirmedim zaten fakat alan çapının aşırı düşük oldugunu söyledim

TheKRZM

Üye
Eğer gerçektende bu oyunu uzun süreli oynamayı ve oyunun daha ileri gitmesini düşünüyorsanız farklı farklı jobları deneyimleyip tek tek konu değild tek konu altında yöneticilere yardımcı olacak açıklamalar yapmanızı öneriyorum dostum.

cango53

Üye
Bakın biz tüm varsayımları full itemli karakterler üzerinden yapıyoruz. oyun officale gelince itemler bu kadar yüksek olmayacak. mage damageleri olduğu gibi kalacak ve sc siz canlar ortalama 1.5 2.5k olduğunu var sayarsak maximum 2 novada tek yiyeceğiz.

ProOceaN

Üye
Bakın biz tüm varsayımları full itemli karakterler üzerinden yapıyoruz. oyun officale gelince itemler bu kadar yüksek olmayacak. mage damageleri olduğu gibi kalacak ve sc siz canlar ortalama 1.5 2.5k olduğunu var sayarsak maximum 2 novada tek yiyeceğiz.
dostum bence aynı kalacagını düşünmüyorum suan takılar +0 sadece elbiseler ve silahlar +8 durumda erişim zor bir konumda degil bence

cango53

Üye
dostum bence aynı kalacagını düşünmüyorum suan takılar +0 sadece elbiseler ve silahlar +8 durumda erişim zor bir konumda degil bence
olabilir ama genede genele vurduğumuzda bukadar fazla item göreceğimizi zannetmiyorum. nede olsa giydiğimiz takıların çoğu resist veren uniq takılar. Çünkü drop rateler sabit oyuna girebilecek itemler belli.

BelaOkuyan

Üye
aslında int in direk magical atak vurması gerekiyor. MP bonusun ekstra olması saçma. mp kaldırılıp mageler int + hp vererek kıyafet giyseydi çok daha iyi olurdu.

yecga180

Üye
statlarda sorun yok. tek sorun skill ve range. arkadaş istiyor ki mage pvp dönsün ortam

Szeth

Üye
Mageler ile ilgili söylemiş olduğun stat konusuna katılmamak ile beraber, Priest jobu için söylediğin şeyler bir o kadar doğru. HP statı Mage için zorunluluk değil yorumu yapan arkadaşların, kalkan takması neredeyse zorunlu olan Priest jobu için 30 35 stat neden STR vermek zorunda olduğunu açıklarsa çok sevinirim. Bu olayın çözümü "YALNIZCA PRİEST İÇİN" kullanılabilecek STR stat gereksinimi bulunmayan kalkanlar getirilmesi olacaktır. Bu oyunun K.O. değil farklı bir oyun olduğunu iddia eden yönetimin bu durum hakkında güncelleme getirmesi gerekiyor.

cango53

Üye
Mageler ile ilgili söylemiş olduğun stat konusuna katılmamak ile beraber, Priest jobu için söylediğin şeyler bir o kadar doğru. HP statı Mage için zorunluluk değil yorumu yapan arkadaşların, kalkan takması neredeyse zorunlu olan Priest jobu için 30 35 stat neden STR vermek zorunda olduğunu açıklarsa çok sevinirim. Bu olayın çözümü "YALNIZCA PRİEST İÇİN" kullanılabilecek STR stat gereksinimi bulunmayan kalkanlar getirilmesi olacaktır. Bu oyunun K.O. değil farklı bir oyun olduğunu iddia eden yönetimin bu durum hakkında güncelleme getirmesi gerekiyor

Aslında Priest STR ve İnt stat gereksinimi sunan bir Job örneğin shell set giymek için 100 civarı bir str vermek zorundasın bu str gereksinimini sağladıktan sonra zaten kalkan giyilebilecek bir pozisyonda oluyorsun. ama kalkanları sadece int e çevirmek bazı kalkanlar için mage lerinde aynı kalkanları kullanabilmesi anlamına gelir oda ayrı bir sıkıntı bir süre sonra oyun da sadece classlar için item çeşiti oluşur ve warriorlar ve priestlerin ortak kullanım eşylarında anlamsız bir pazar parametresi oluşur diye düşünüyorum.

Ouss

Üye
malum oyundan int olayını almanız çok kötü olmuş, bir büyücü sınıfı oyuncusu olarak warrior ve rogue karakterlerinde kıyafet için int vermesini beklerim ya da priest ve mage karakterler de kıyafet için hp versinler.

Kurt59

Üye
malum oyundan int olayını almanız çok kötü olmuş, bir büyücü sınıfı oyuncusu olarak warrior ve rogue karakterlerinde kıyafet için int vermesini beklerim ya da priest ve mage karakterler de kıyafet için hp versinler.
Aynen oyle en kotu int point azaltilmali

gecekor5366

Üye
Hocam mage alanları ve damegeleri konusunda kesinlikle haklısın,asas ve warior karakterlerine göre mage resmen çöp olmuş.Bütün skilleri denedim bütün kıyafetleri max 1 k oda ful paper olunca vurabildim . asas veya warior en kotü sikili ile bile 1 k üstünde damege cıkartıyor joblar arasında eşitsizlik mevcüt umarım düzeltme yaparlar.iyi forumlar diliyorum..

Assassin

Üye
Hocam mage alanları ve damegeleri konusunda kesinlikle haklısın,asas ve warior karakterlerine göre mage resmen çöp olmuş.Bütün skilleri denedim bütün kıyafetleri max 1 k oda ful paper olunca vurabildim . asas veya warior en kotü sikili ile bile 1 k üstünde damege cıkartıyor joblar arasında eşitsizlik mevcüt umarım düzeltme yaparlar.iyi forumlar diliyorum..
yoo sadece 2 skill 1k ve üzeri damage çıkartıyor.

cango53

Üye
Hocam full mp set full mp paper full mp stat kalan hp 1.2k 1.6k arası vuruyorum ama hp 2.5k civarı oluyor ve 2 yiyorum en iyi ihtimal 3 şuanda şöyle düşünmek lazım oyunda classlar hemen hemen full itemli ve resistleri gayet fazla itemsiz bir oyunda bir paper mage gene 1 1.5 k hasar çıkartır sc siz olarak insanları düşününce mageler hemen hemen tek atıcaktır. sağlamolmayan bir mage parti bile ortalama 600 700 damage ile ortalığı silip süpürür ama late game de mageler solo olarak bir iş yapamıyor haklısınız. Bence örneğin 1 mp (magic power) stat ı 10 damage veriyorsa 1 int (intelligence ( ZEKA )) statı 5 damage ekleyerek sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum ama buda bir düzensizlik yaratır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt