Mage Staf Skili İncelemesi ve eksikleri

_GooDDmG_

Üye
Uzun yıllar mage oynadım gördüğüm eksiklerden bahsetmek istiyorum.

1. Mage staf vurduğunda flame ve lr efekti küçük kalmış ;vurup vurmadığını anlayamıyorsun
2. Staf vurduğunda herhangi bir ses çıkmıyor, skilin otrup oturmadığı anlaşılmıyor.
3. Mage ile başka bir karakter arkasında koşarken kesinlikle staf vuramıyorsun, yani staf vurma mesafesi biraz artırılmalı, kaçan bir wariorun hemen peşinde koşmama rağmen staf vuramadım.
4. Lr stafı çok denememe rağmen rakibi hiç kilitlemedi.

Son düzenleme:

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
staff skilleri yürürken vurduğunda 10taneden 9u sekiyor ama dururken vurunca 10taneden 4 ü sekiyor

meraklimahmut

Üye
Yeni konu açmak istemediğimden, buradan belirtmek istiyorum. Öneridir.

Resmi sitedeki Haberler Sekmesindeki Yama Notlarının güncellendiğini tesadüfen öğrendim. Eğer bunu anasayfada güncel bir şekilde yeniliklere göre sıralarsanız insanların haberdar olmasını sağlayacağınızı düşünüyorum. Alternatif olarak ise, kullanıcı giriş yapmış olsun olmasın, çerezden tutularak okunmayan kısımların yanına ufak bir yıldız işareti konulup hafif yazı parlatılarak farkındalık yaratılabilir.

Siyah34

Üye
Kitleme oranları okçu dan daha az sanırım. Mantıken büyücü sınıfı olan bir karakterin Kitleme ve dondurma olayı daha fazla olması lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt