Tabe efendim.Oyunda ( peaper) sadece mp oynayanlar için pek staf yok . Önerim örnegin blaze stafin +1'inin 31 apsi var 108 int istiyor. Bunun int sayisi 92 ye düşürülebilirse. Mageler içinde yeni bir heyecan olur.
Paper magenin amacı zaten mp fulleyip basic bi staf ile damage vurmak değil mi ? Mp si full bi mageye epik bi staff verirseniz magelerin karşısına kimse çıkamaz.Peaper mageler içinde bir epik veya uniqe staf olmasi gerekiyor diye düşünüyorum.
Tamam farkettim hocam dalginlik yanlis yazmisimda . Konuyu niye sulandiriyorsunuz. Full mp oynayan mageler içinde staf gelebilir mi diye öneri açiyorum ondan niye bahsetmiyorsunuz.Paper o Paper kağıt gibi olmaktan geliyor yani dayanıksız. Element uydurmayın peaper ne?
Önerinin nelere etki edeceği hususunda bilgiye vakıf değilim. Bu sebeple bir şey demem hata olur.Tamam farkettim hocam dalginlik yanlis yazmisimda . Konuyu niye sulandiriyorsunuz. Full mp oynayan mageler içinde staf gelebilir mi diye öneri açiyorum ondan niye bahsetmiyorsunuz.