Öneri Mage stafflari(paper)

DAHAKA

Üye
Oyunda ( paper) sadece mp oynayanlar için pek staf yok . Önerim örnegin epik blaze stafin +1'inin 31 apsi var 108 int istiyor. Bunun int sayisi 92 ye düşürülebilirse. Mageler içinde yeni bir heyecan olur.

Son düzenleme:

DAHAKA

Üye
Paper mageler içinde bir epik veya uniqe staf olmasi gerekiyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

bily35

Üye
Peaper mageler içinde bir epik veya uniqe staf olmasi gerekiyor diye düşünüyorum.
Paper magenin amacı zaten mp fulleyip basic bi staf ile damage vurmak değil mi ? Mp si full bi mageye epik bi staff verirseniz magelerin karşısına kimse çıkamaz.

Jakieboy

Üye
Bildiğim kadarıyla mp mage için basit stadlar var(Farklı bir staff varsa bilmiyorum). Değişik stafflar oyun için daha iyi olabilir. Bu konuda konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Mage oynayanlar çoğunlukla mp mage, bu kadar int staffi kim kullanacak.

DAHAKA

Üye
Şuanki paper mageler pek güçlü değil. Hem en iyi staf olsun demiyorum bir uniqe ya da epik silah olsun diyorum paperlar içinde. Ki şuan epik taki set yapan birilerini dusuremezsiniz peaper magelerle

Son düzenleme:

DAHAKA

Üye
Paper o Paper kağıt gibi olmaktan geliyor yani dayanıksız. Element uydurmayın peaper ne?
Tamam farkettim hocam dalginlik yanlis yazmisimda . Konuyu niye sulandiriyorsunuz. Full mp oynayan mageler içinde staf gelebilir mi diye öneri açiyorum ondan niye bahsetmiyorsunuz.

taslex

Üye
kardeşim mekkeden medineye skill atıyorsunuz bırakında staffınız fazla olmasın

Westkhan

Üye
Tamam farkettim hocam dalginlik yanlis yazmisimda . Konuyu niye sulandiriyorsunuz. Full mp oynayan mageler içinde staf gelebilir mi diye öneri açiyorum ondan niye bahsetmiyorsunuz.
Önerinin nelere etki edeceği hususunda bilgiye vakıf değilim. Bu sebeple bir şey demem hata olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt