Mage Tp Skili Ve Blink Skill Anlık Çalışmama Durumu Videolu

Physio

Yeni Üye
Başlıkdada belirttiğim gibi videoyuda izlerseniz herşey ortada priesttimi 3-4 kez çekmeye çalışıyorum skill çalışmıyor çekemiyorum,blink skiliine 3-4 kez belki daha fazla basıyorum ama oda çalışmıyor ara ara hep bu olaylar yaşanıyor sebepsiz skiller failed verior bazen hiç basmıyor pk kalitesini aşırı bozuyor.

nactremx

Yeni Üye
Aynen budurum ben warriorke pk atarkende benimde ara ara çok başıma geliyor.Bazen skiller bugdamı kalıyor noluyorsa 4-5 kez sürekli basmama rağmen basmadığı durumlar oluyor videodaki gibi. Acil düzeltilmesi gereken bi sorun insanları oyundan soğutuyor

Shadex

Üye
Offical oyunda artık şu hataların olmaması gerekiyor, yeniliklerin yerine bütün hataların hızlıca çözülmesi gerekiyor, iyi çalışmalar, iyi oyunlar.

Pitou

Üye
Aşağıdaki Videoda "FORSAKEN" isimli asası izlermisiniz görünmez oluyor ve tamamen kayboluyor yanımda olmasına rağmen göremiyorum.

* Blood valleyde bazı bölgelerde rez yeteneği çalışmıyor. Aşağıdaki videoda kanıtı mevcuttur.

Oyunda çok fazla hata mevcut bu nasıl bir offical oyun anlam veremiyorum gerçekten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt