Mage TP Sorunu

Balerion

Üye
Arkadaşlar row kullanırken mage tp edince neden row kapanmıyor?, Kendiniz town atsanız kapanıyor. Her türlü ışınlanmada row otomatik kapanmalı. Bu hatayı istismar eden pek çok oyuncu var, partiyi kuruyor bi onun üstüne bir bunun üstüne gezdiriyor da gezdiriyor. Ks tabiki yasak değil ks atsın ama slot slot gezip insanları oyundan sogutma ve yıldırma taktikleri yapıyorlar.
Ayrıca rowun kapanmaması, oyunun organik oyuncuların elinden alınıp döner ekmekçi işgaline uğramasına çanak tutuyor. Adam 8 pcden 8 çar ile slota geliyor, tek bilgisayardan istedigini istedigi yere tpliyor oyuncak gibi. Sifir emek, sıfır oyunculuk, sıfır adalet, bol bol döner ekmek.

Lutfen düzeltin bunu

Edit: @Powerslavee arkadaşimızin iletisinden anladığım kadariyla işaret ettigim konu yanlış anlaşılmış. Öyle değilse bile biraz daha izah edeyim. Siz winged partisindesiniz, partinizde mage var ve rpr veya pot icin towna gittiniz diyelim, mage tp koduyla rowda sizi towna çekebiliyor. Benim kastettigim bu senaryo değil. Benim kastettigim şu: siz magesiniz ve rowunuz kapalı, padtinizi bir oraya bir buraya tpliyorsunuz. Tp'lediğiniz kişinin rowu kapanmalı. Ben bunu kastediyorum

Son düzenleme:

Powerslavee

Üye
8 pc’li adam 8 tane row mu açıyormuş ben anlamadım?

ayrıca ilk paragrafta yazdığın şeyleri ikinci paragrafta niye yazdın? Kendimi dandirik haber sitelerinde haber okuyor gibi hissettim.

tp olunca row kapansa bu sefer row’un tp özelliğini kapatmaları gerekir, kaldı ki 3-5 kötü niyetli insan var diye bir sistemi kapatıp daha çok insanı mağdur etmek doğru olmaz.

Balerion

Üye
8 pc’li adam 8 tane row mu açıyormuş ben anlamadım?

ayrıca ilk paragrafta yazdığın şeyleri ikinci paragrafta niye yazdın? Kendimi dandirik haber sitelerinde haber okuyor gibi hissettim.

tp olunca row kapansa bu sefer row’un tp özelliğini kapatmaları gerekir, kaldı ki 3-5 kötü niyetli insan var diye bir sistemi kapatıp daha çok insanı mağdur etmek doğru olmaz.
Hocam anlaşılmayan kısım nedir anlamadım. Evet 8 pcli kişiler 8 tane row açıyor, bu kendi halinde tek pcli organik playerler için çok itici bir oynama şekli. Ama yasak da değil tamam yapılsın da, neden bir de mage tpleyince rowun açik kalma hatası giderilmeyerek bu tür insanların ekmeğine yağ sürülüyor?

Tp olunca row kapansa rowun tp özelliği iptal etmek gerekmez. Magenin tpsi kapansın demiyorum.

Hocam yazdıklarinizi tekrar okuyunca bu noktada beni yanlış anladiğınızı düsünuyorum. İletimi editledim.

Bu arada site hata verdigi icin yazdıklsrimi kopyapamiştım yapiştırınca mükerrer olmuş düzelttim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt