İstek Mageler Hakkinda

OkanMercan

Üye
Arkadaşlar kendi düşüncelerim değil oyundaki tüm magelerin Genel sorunlarini yazmak derdindeyim .

1) Magelerin El düşmesi cok yavas derecede nova düşene kadar yıllar geçiyor sanki ve diğer tekleme skilleride ayni oranda mesela hepimizin bildiği magenin yakin mesafeden seri seri vurduğu skill bile ayni yavaşlıkta

2) Magelerin Neden item almasi gerekiyor acaba anlam veremedik int dengesi hic yok desek yeridir druid +7 alip branch 8 den az vuruyorsunuz ki kaldiki int verip görev epic kıyafetleri giyseniz bile 535 caniniz olmasi

3) Hic Bir mage Stafinda (Rock undead harpy mystic demon ) bonus bulunmamasi ?

4) Lrnin moblara tutmamasi ?

5) Magus set dizip Bonusunun değişmesi üzerine çöp olmasida cabasi

Genel olarak ozetlicek olursak int verip +7 hp basili epik kiyafet seti giyip druid +7 staff alip mystic set alip . Masraf yapip .daha az damage ve daha az efektiflige neden sahip olalim bunun mantikli bi aciklamasi olduğunu sanmiyorum .

Teşekkürler

Üstünkısa

Üye
+ olarak mele parti de pt dekiler yakında sende uzaktan tekli skillerle skil atınca mob sana vuruyor bu çok saçma bir şey uzaktan vurmanın ne anlamı kalıyor Ozaman? Aynı şey pt de olmadığın zamanda oluyor mesele sen lureyle mobları çektin nova ve 32 alan skilleriyle kesiyorsun karşıdan biri seni rahatsız etmek için slota girdi r skil attı moblara ondan sonra o moblar 200 metreden bile olsa sana vuruyor,bu kadar saçma mekanik olmaz

jobulani

Üye
Şu ilk maddeye ben de çok katılıyorum. El düşmesi dediğinden kastın muhtemelen 'cast rate' dir. Kaç kere party arkadaşlarım DV de boştan yere öldü onun yüzünden. Ben arkadaşımı yanıma tp için bastığım anda animasyon bitene kadar adam çoktan ölmüş oluyordu. Çeyrek saniye bile olsa kısaltılabilir. Ya da ne bileyim düşen saniye skill cooldown larına eklenebilir. Hani bi denge illa ki kurulur.

kukmina

Üye
1 mageler mobları bug sokup kesiyolar diye tüm mobların range leri arttırıldı bence developer ekibi bug yapılmasını engellemek yerine böle bi şey yaptı
2 aynı str prilerdeki gibi max dps yapmak için paper giyosun item çeşitliliği yok
3 son zamanlarda özellikle 32-44 skilleri bugda kalıyo skill animasyonunu yapıyo ama skill vurmuo (konu hakkında destek talebi oluştum pingle alakası yok durumun)
4 mage oynamak zevkli ama bana 20 yarddan vuran mele bi mob kesmek aşırı mantıksız
5 cast time olan skiller için cast bar eklenebilir oyuna sürekli karektere bakıp animasyon takip etmek zorunda kalmayız

testmaker

Üye
1: Magelerin el animasyonu genel olarak kabul edilebilir seviyede olduğunu düşünüyorum,bir tık üstü dengeyi aşırı bozacaktır bakın aşırı diyorum çünkü şuan gayet ideal

2: Oyunda iteme en az ihtiyaç duyan job bunu nasıl söylediğini cidden merak ettim sadece doriondan buldugun itemler ile DeathValley haritasına gidip pk/farm atabiliyorsun ihtiyacın olan şey Leather set (Armor satıcısından alabiliyorsun) branch vb türevi staflar iyi/kötü tartışılır imkanın var bunu başka bir jobla yapmayı denersen Death Valleyde adeta işlevin olmayacak.

3: Bu konuda her jobun yanında getirdiği avantaj/dezavantaj durumu var mage sınıfı genelde grup olarak farm yaptığından (lure) ekstra olarak bu stafflara bonus eklendiği takdirde çok ön plana çıkarır bu jobu Her jobun bir şekilde kısıldığı noktalar olduğunu düşünüyorum.

4:LR'nin moblara tutması haksız kazanç elde etmeyi sağlar bu tamamen benim fikrim ama oyun yönetimi ne düşünerek yaptı bilemeyiz.

5:Bir çok online oyunda olduğu gibi bu oyununda bir sistemi metası var ki olmalıda şuan çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir item bir değişikle orta sınıf hale gelebilir.Meta önemlidir ve bu metayı takip edip metaya göre oynamak hatta zor olsada metaya yön vermek oyuna ayrı bi detay ve eğlence katar.

OkanMercan

Üye
1: Magelerin el animasyonu genel olarak kabul edilebilir seviyede olduğunu düşünüyorum,bir tık üstü dengeyi aşırı bozacaktır bakın aşırı diyorum çünkü şuan gayet ideal

2: Oyunda iteme en az ihtiyaç duyan job bunu nasıl söylediğini cidden merak ettim sadece doriondan buldugun itemler ile DeathValley haritasına gidip pk/farm atabiliyorsun ihtiyacın olan şey Leather set (Armor satıcısından alabiliyorsun) branch vb türevi staflar iyi/kötü tartışılır imkanın var bunu başka bir jobla yapmayı denersen Death Valleyde adeta işlevin olmayacak.

3: Bu konuda her jobun yanında getirdiği avantaj/dezavantaj durumu var mage sınıfı genelde grup olarak farm yaptığından (lure) ekstra olarak bu stafflara bonus eklendiği takdirde çok ön plana çıkarır bu jobu Her jobun bir şekilde kısıldığı noktalar olduğunu düşünüyorum.

4:LR'nin moblara tutması haksız kazanç elde etmeyi sağlar bu tamamen benim fikrim ama oyun yönetimi ne düşünerek yaptı bilemeyiz.

5:Bir çok online oyunda olduğu gibi bu oyununda bir sistemi metası var ki olmalıda şuan çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir item bir değişikle orta sınıf hale gelebilir.Meta önemlidir ve bu metayı takip edip metaya göre oynamak hatta zor olsada metaya yön vermek oyuna ayrı bi detay ve eğlence katar.
1) Gayet iyi dedigin el indirme seviyesi 3 saniye sürüyor ? Tp yaparkende ayni

2) bizde onu diyoruz item secenegimiz yok çünkü item almanin bi mantığı yok ? Hic bir staff bize bir fayda sağlamıyor yada int kiyafet giyince öyle aman aman defimiz yükselmiyor merakli değiliz paper olmaya elimizde süpürge saplariyla gezmeye.

3) hadi moblara karşı stafimiz yok karsi sınıflara oyunculara karsi neden bi stafimiz yok yok işte olsa bizde branch staffla gezmek istemiyoruz

4) Lr tutmasi neden haksiz kazanç olsun 7 mage full Lr mob donmemizden korktugunuz için mi ozmn lr koymanin mantığı ne Lr stafflari kim kullanicak komutcular harici yok .item cesitligini böyle bile arttirirlar aslinda.

5) metasi var dedigin oyunda int verip kiyafet takip masraf yapip yaklasik 700 damage az vurup 100 def almak mi ?

ProOceaN

Üye
Ekstralar 1- pkda nova barı yeşil alanda olmasına rağmen atmıyor 2-magelerin alanla kestigi mobların dropları daha düşük oluyor melenin 8 saate aldıgı drobu ortalama 3 ila 4 gün arasında alıyor (abartısız) mage nova alanı bir tık büyümesi lazım magenin zevki toplu kesmektir ama alan biraz küçük gibi geliyor 3- rampalar yokuşlarda nova kırılması oluyor 20 kişi bile olsa alan 3 4 kişiye vuruyor iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt