Mageler olarak oyun istediğimiz

Üstünkısa

Üye
Evet beyler direk konuya gireyim madem 8 mage 50 60 kişiyi tek novayla kesebilir diyorsunuz o halde novaları nerflesinler aynı kişiye birden fazla nova isabet ederse damage düşmesi olsun ama tekli skillere buf gelsin giydiğimiz giysilere staflara buf gelsin bizde zevk alalım sizde,şuan pk lar nova at düşerse bekle novayı düşmezse Town at kısır döngüsünde gidiyor, halbuki mage sadece novayla pk atmaz tekli skilleri staf vuruşu da pk da etkili olmalı bunu yapabilmek için de yeni itemlerin gelmesi lazım yeni itemler gelirse pazar da gelişir daha fazla İtem satılır

HeaveN

Üye
mageler canı az bide nerf gelmesi saçma önüne gelen yazıyo sen onlara bakma ben okçuyum 5li 3li combo atıyom macro diyolar
ağzı olan konuşuyo mageler şuanlık iyi ama canları çok az hp odaklı giysi bonuslu takı dengelemesi lazım.

Üstünkısa

Üye
mageler canı az bide nerf gelmesi saçma önüne gelen yazıyo sen onlara bakma ben okçuyum 5li 3li combo atıyom macro diyolar
ağzı olan konuşuyo mageler şuanlık iyi ama canları çok az hp odaklı giysi bonuslu takı dengelemesi lazım.
Kanka 70 level gelsin o zaman gör curcunayı çitleme+çift novayla bi Mage bi ırk kaldırır konularını göreceğiz

HeaveN

Üye
@Üstünkısa 70 lvl şuan düşünmüyolar onu söylediler craf üzeri çalışmalar var gelcek inşAllah ama 70 lvl erken çok haliba şuan
gelirse güzel olur exp yönelir insanlar ama çok sorunlar var onlar bitince belki oda belirsiz söylerler.

MaRaKeSH

Üye
8 mage tek atıyorda 8 mele daldığında ne oluyor onuda merak ediyorum :)

Hedvein

Üye
Mageler konusunda tek kafama takılan stafflar, unique stafflar var ama mage atağın %80den fazlasını skillerden alıyor. Cezbedici tarafı şekli dicem de bilemedim. Mageler ayın karanlık yüzü şuan benim kafamda :D

Üstünkısa

Üye
Mageler konusunda tek kafama takılan stafflar, unique stafflar var ama mage atağın %80den fazlasını skillerden alıyor. Cezbedici tarafı şekli dicem de bilemedim. Mageler ayın karanlık yüzü şuan benim kafamda :D
Bizim için de öyle ama bir gün aydınlanacak diye bekliyoruz

Hedvein

Üye
bu konuya tek cevabım magelere nerf gelsin
Kanka sen hangi slotta çıkıyon oraya uğramayalım boş bi mobsun sen xd
Her JOB'a nerf gelsin diyen biri olarak oynadığın job harici tüm joblar nerf yiyince yetenekli mi olacağını sanıyon :D
En son BP'ye nerf gelsin ya oyunu bırakırız ya da biz de bp oluruz diye şaapmıştın.
Sırada mage mi var, peki güzelim <3

Larcade

Üye
Ger.ekten 8 mage tek atıyor şeklinde avelce bir yaklaşım sergiliyorsan boşa nefes alıyorsun net.Yorumlara bakmadım bunu diyen herkim ise lafım ona.

SpeedyCaptan

Üye
okcunun skilinin range failed verdiği yerde teklemeyle adam kesiyorsunuz daha ne istiyosunuz......

murolity

Üye
Paper mage için staf yok neden? Mesela malum oyundaki laycaon staf benzeri bir staf neden yok? Mage oynamayı herkes bıraktı çünkü 7 mage melee düşüremiyor. Millet hep okçu açıyor en iyisini yapıyor o warriorlar daha çok ağlayacak. Bir Numaralı ağlak priest açmış dayanamayıp

jobulani

Üye
int. pointleri defansa katkı sağlayabilir mesela. int takıların ve elite set tabanlı int build lerin bir değeri olur. Paper mage oynamak istemeyen ya da farklı build denemek isteyenlere alternatif olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt