Magelere ne zaman nerf gelecek?

riseee

Üye
Artık bu mage işi sıkmaya başladı, exp kasarken en iyi job mage , farmda en iyi job mage, pk da en iyi job mage. Madem mage server yapmak istiyodunuz bari her kanala ayrı bir job girebilecek şekilde ayarlasaydınız. Yetti artık bu mage,ko-pwp servera döndürdü mageler oyunu

zuccerwate

Üye
5 mage 65lvl meleeye tek nova atabiliyor dostum 900 vuruyor nova en kral warriorun canı 4.5k neyden bahsediyorsun ??????? tabiki tek nova atacak ama 5 kişiyede düşmemeli

DeLLeChiaie

Üye
5 mage 65lvl meleeye tek nova atabiliyor dostum 900 vuruyor nova en kral warriorun canı 4.5k neyden bahsediyorsun ??????? tabiki tek nova atacak ama 5 kişiyede düşmemeli
Onu atan magelerin full mp oldugunu biliyorsundur, 60lvl bi wari en fazla 2 atıyor o magelere içine girdikten sonra işi bilen adam her türlü belli ediyor kendini.

Smartz

Üye
ne ağladınız 2.5k canımız yok asas tek skill ile 2k 2.2k vuruyor :) warriorlar düşmüyor bile.. pve desen harpilere sıkıştırdılar slot dönemiyorsun lure menzili ve mob target sistemi yüzünden heryerde melee makro mevcut bence şuan en ezilen sınıf mage

riseee

Üye
aynen o yüzden her taraf mage. Ne kadar ezikmiş ya bu mage biz göremiyoz bi heralde. 4 mage warriorlara tek atabiliyosa nova ile o işte bi sıkıntı vardır arkadaşlar anlayın şunu.

Freplex

Üye
Bu gece çektiğim bir pk score board fotosu. 4 gündür full ekiple dcli scli slot basarak zar zor kastığım npyi adamlar 1 2 saat içerinde full kalabalıkta kasmış. Aynen mage kardeşlerim çok güçsüzsünüz aynen...

Ekli dosyalar

• Yaptığınız Classın aq.png
    Yaptığınız Classın aq.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 160

PEZEBERK

Üye
ne ağladınız 2.5k canımız yok asas tek skill ile 2k 2.2k vuruyor :) warriorlar düşmüyor bile.. pve desen harpilere sıkıştırdılar slot dönemiyorsun lure menzili ve mob target sistemi yüzünden heryerde melee makro mevcut bence şuan en ezilen sınıf mage

100 kişiye vursan 100k dps atıyorsun hala asas 2k vuruyo diyosun xd Ulan siz mageler yok musunuz.

DeLLeChiaie

Üye
İşi bilen mele parti burada gelip ağlamaz, çok güzel desletip doğruyorlar mageleri 5 mage 1 warioru novasıyla tekliyor ama 1 wariorda 5 mageyi içine girince tekliyor siz ne olsun istiyorsunuz 1 pt mage sizi düşüremesin sizde gelip yanına doğrayın ? Bu arada düşüren mageler full mp 200defi var yada yok saf canı 400 en fazla bu 1 pt mage senı dusurmesın mı ? Burada ağlayacağınıza gidip sağlam bir ekip edinin.

Freplex

Üye
İşi bilen mele parti burada gelip ağlamaz, çok güzel desletip doğruyorlar mageleri 5 mage 1 warioru novasıyla tekliyor ama 1 wariorda 5 mageyi içine girince tekliyor siz ne olsun istiyorsunuz 1 pt mage sizi düşüremesin sizde gelip yanına doğrayın ? Bu arada düşüren mageler full mp 200defi var yada yok saf canı 400 en fazla bu 1 pt mage senı dusurmesın mı ? Burada ağlayacağınıza gidip sağlam bir ekip edinin.
65 lvl bowl da sürekli boss kovalayan yabancı bir ekip var S ile başlıyor isimleri hepsinin aynı warior team. İtemleride Uniq. Onları bile tost ettiler dün ne anlatıyosun abicim sen. Ekip mekip en sağlam asas adamlarla bile pk attım hepsi yalan oldu. Oyunun en kalabalık anında skorbordda sadece tek bir class var sen hala gelmiş mageyi savunuyon... boş yapma hele git lureni yap..

PEZEBERK

Üye
İşi bilen mage ekip içine warior desletmez. İşi bilen bi mage teame geçmeni tavsiye ederim.

Şarapçıoğlu

Üye
6 nova atıyoruz warrior ölmüyor. Biraz daha nerf gelirse wormlerle vs atıp video alacağız bakın ne kadar güçlüyüz diye.

Toxic

Üye
Mage şuan op oyun tamamlandıgında aynı kalırsa el ele tutuşur ağlarız bu konu için arkadaşlar <3 iyi forumlar

Kwisatz Haderach

Üye
Hocam zaten alanla adam kesen bir job için sizin ''Mage paper tek yiyo '' demeniz çok mantıksız. Ben 3 priest 5 atackerla mage partiye yaklaşamıyorum mesela. En kötü içlerine girince tepelerine basıp bizi kesiyorlar. DMG konusunda cidden çok dengesizlik mevcut. Ya resist veren takılar yaygınlaştırılmalı ya da mage damageleri düşürülmeli.

Şarapçıoğlu

Üye
Hocam zaten alanla adam kesen bir job için sizin ''Mage paper tek yiyo '' demeniz çok mantıksız. Ben 3 priest 5 atackerla mage partiye yaklaşamıyorum mesela. En kötü içlerine girince tepelerine basıp bizi kesiyorlar. DMG konusunda cidden çok dengesizlik mevcut. Ya resist veren takılar yaygınlaştırılmalı ya da mage damageleri düşürülmeli.
Farklı oyun oynuyoruz galiba. Bir mage party'nin içine girdiniz mi kesemiyorsanız sizde problem vardır magelerde değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt