Magelere ne zaman nerf gelecek?

Kwisatz Haderach

Üye
Farklı oyun oynuyoruz galiba. Bir mage party'nin içine girdiniz mi kesemiyorsanız sizde problem vardır magelerde değil.
Mage oynamaya yabancı olduğunu düşünüyorum dostum. Mage oynarken en önemli husus koordinasyondur hasar 7 atacker aynı anda vurduğunda karşı tarafı düşürecek kadar olur. (Hesabını tamamen üst düzey paper ekipman ve iç takılarla donatmış mageler hariç) Burda bahsi geçen olay 4 mage vurduğunda herkesin düşmesi. Böyle bir durumda ben magelerin içine girdiğimde panikleyip tepesine bile vuramayan olduğu halde partim düşüyor demek istedim. Eğer ortalama canlar 2,5 - 3k daha fazla olsaydı vurduğunuz hasar normal olurdu fakat şu an normal değil maalesef.

Şarapçıoğlu

Üye
Mage oynamaya yabancı olduğunu düşünüyorum dostum. Mage oynarken en önemli husus koordinasyondur hasar 7 atacker aynı anda vurduğunda karşı tarafı düşürecek kadar olur. (Hesabını tamamen üst düzey paper ekipman ve iç takılarla donatmış mageler hariç) Burda bahsi geçen olay 4 mage vurduğunda herkesin düşmesi. Böyle bir durumda ben magelerin içine girdiğimde panikleyip tepesine bile vuramayan olduğu halde partim düşüyor demek istedim. Eğer ortalama canlar 2,5 - 3k daha fazla olsaydı vurduğunuz hasar normal olurdu fakat şu an normal değil maalesef.
KO'da da mage oynadım burada da mage oynuyorum. 6 nova ile warrior ölmeyip bir de üzerine mage partyi dağıtabiliyor. 4 mageye düşüyorsanız problem sizde. 0 resistance ile cz çıkıp ölüyorsunuz muhtemelen. Ki olması gereken budur. Mage yüksek hasara, düşük savunmaya ve orta seviye mezile sahip olur. Asaslar bize neden 2 atıyor, warriorlar neden 4 atıyor diye sormuyorsak mage party bize odaklanınca neden ölüyoruz diye sormayın bir zahmet.

Mage partye karşı bir arada durarak giriyorsanız hata sizde. Magenin en büyük antisi asastır, görünmez girip iki kişiyi aradan çıkardıktan sonra warriorlar dahil olabilir. Mevcut dengeye karşı strateji geliştirmek sizin elinizde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt