Mageleri Oyundan Silebilirsiniz

Mirova

Üye
Oyun açıldığından beri 2 haftadır ekip olarak gördüğümüz tek slot VENOM GOLEM. Venom golemde sabahtan akşama kadar ksleşiyoruz. Başka hiçbir slotta mageler barınamıyor. Belki lure atarız da, row yerine elimizle şu oyunu oynarız dedik ama maalesef bütün slotlara melee ekipler row kurduğu için lure yapamıyoruz.

Dungeon girmeye çalıştığımızda grup dungeon'ı bir parti mage olarak yapmak neredeyse imkansız. Arkadaşlarımızla oynamak yerine oto eşleşme girmek zorunda kalıyoruz.

Death valley'de vurduğumuz melee ekipler düşmüyor. Mageler yalnızca diğer mageler ile kafa kafaya girerek bp kasabiliyor. Ayrıca tekleme skillerinin mesafesi aşırı derecede kısaltılmış durumda.

Oyunun şu anki durumundan hiçbir mage memnun değil. Bence magelere sürekli nerf atmak yerine doğrudan mageleri oyundan silin. Siz de kurtulun biz de kurtulalım.

Mirova

Üye
On bin kişi bu sorunu dile getirmiş zaten. Aynı şeyi yazan on bin birinci kişi olmanın sizce bir faydası var mıdır?

Agaragambi

Üye
Oyunun şu halinden memnun olan varmı ki 3 gündür item düşmeyen kanallarda kasmak zorunda kalıyorum nereye kadar idare edeceğiz bakalım bu arada çok olmadı 3 4 aydır oynuyorum ama ben bu oyunda mage varlığı hiç hissetmedim.

TatakDumTiss

Üye
Ulan tüm çöp slotlarını mageler okcular domine ediyo ne demek slot bulamıyoruz el insaf. Biz daha moba yürümeden mobları öldürmüş oluyosunuz

Babayiğit

Üye
Oyunun şu halinden memnun olan varmı ki 3 gündür item düşmeyen kanallarda kasmak zorunda kalıyorum nereye kadar idare edeceğiz bakalım bu arada çok olmadı 3 4 aydır oynuyorum ama ben bu oyunda mage varlığı hiç hissetmedim.
Vay be tam 3 gündür drop atmayan slotta kasıyorsun demek. Ben server açıldığından beri 1 kez h2-5 arası kastım

thewolverine

Üye
Solo mage oyuncusu olarak solo zindanda çok zorlanıyorum içerdeki yaratıklar damage yemiyor

Kanks nasıl yemiyor ben 69 lvl lim .d Alanla kesiyorum seri seri döne döne magesin sen kafa kafa girme yaratıkla ıce at uzaktan tekleye tekleye kes. d ben hell giriyorum sc basmıyorum keyfi basıyorum açıkcası döne döne kesiyorum spidiermanları fialn .d heleki bosta 3 4 dakkamı alıyor ama kesiyorum sonuçta .d ama droplar rezalet oyun başından berri mage kolluk aldım epik .s

fstab

Üye
Kanks nasıl yemiyor ben 69 lvl lim .d Alanla kesiyorum seri seri döne döne magesin sen kafa kafa girme yaratıkla ıce at uzaktan tekleye tekleye kes. d ben hell giriyorum sc basmıyorum keyfi basıyorum açıkcası döne döne kesiyorum spidiermanları fialn .d heleki bosta 3 4 dakkamı alıyor ama kesiyorum sonuçta .d ama droplar rezalet oyun başından berri mage kolluk aldım epik .s
adam lure yapmayı bilmiyordur ama mage oynuyordur xD

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt