Mageleri Tepki Göstermeye Davet Ediyoruz

ballisticnirvana

Üye
Melelerin yanlarından geçerken tek atamıyoruz, alanla daha hızlı kasılıyorlar şeklindeki ağlamalarından dolayı mage classi yapılan düzenlemelerle çöpten farksız hale gelmiştir. Mageye reva görülen harpy keserek kasılmasıdır. O da herhangi bir mele parti gelip slota çokmediği takdirde... An itibariyle mage novayla 550 vurmaktadır. Beş yüz elli. BEŞ YÜZ ELLİ. Görev itemli bir asas ise tek skill ile mageye 2k vurmaktadır. Oyunun tahammül ettiğimiz bütün sıkıntılarından sonra bu bardağı taşıran son damla olmuştur. Clan olarak ayırdığımız zamana, devam etmekte olan premiumlara rağmen oyuna ara verme kararı aldık. Biliyoruz ki bizim tek başımıza bu tepkiyi göstermemiz hiçbir şey değiştirmeyecektir. Diğer mage clanlarını da tepki göstermeye, gerekirse ortak bir discord sunucusunda bir araya gelerek birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Mage oynayan arkadaşlardan görmezden gelmemenizi rica ediyoruz. Çünkü bu durum daha başında ya şimdi düzelecek ya da asaslar bir skill sayfasındaki skillerle bir parti mageyi kesemediğinde tepki görürüz diye sonuna dek kulak tıkayacaklar. 46LAR, 171, VİNCENT, XXL ve daha nice mage clanini ses yükseltmeye davet EDİYORUZ.

Ouss

Üye
300k Bp var daha debuff olmadan hiç bir mageye (buffsız değilse) tek atamadım ve 2k vuramadım :D Akşamları bütün savaş haritasını domine eden mage ekipler varken, böyle bir konu görmek sabah sabah güldürdü :D , okcudan uzağa vurup okcudan 2 kat fazla vuran tekli skillerini neden eleştirmiyorsun? :D Komiksiniz, PK da 1 parti nova atmak yerine ne de olsa her yer 3-4 novaya düştüğü için 1-2 veya 3-4 gibi partinin yarısı nova yarısı 45 atıyorsunuz ama bu damage bozukluğunu eleştirmezsiniz :D 2 yüzlü olmayın, bende mage oyuncusuyum ama şuan mage'ler açık ara tüm partileri düşürebilecek ve kesebilecek güçte. HEM DE EŞYA'lara minimum düzey de para harcıyarak.
Komik olmayın, kendinizi geliştirin.

LunasCar

Üye
Mage ekipler gayet agrasif ve güçlü bir şekilde oynuyor oyun düzeninizi gözden geçirin

ballisticnirvana

Üye
300k Bp var daha debuff olmadan hiç bir mageye (buffsız değilse) tek atamadım ve 2k vuramadım :D Akşamları bütün savaş haritasını domine eden mage ekipler varken, böyle bir konu görmek sabah sabah güldürdü :D , okcudan uzağa vurup okcudan 2 kat fazla vuran tekli skillerini neden eleştirmiyorsun? :D Komiksiniz, PK da 1 parti nova atmak yerine ne de olsa her yer 3-4 novaya düştüğü için 1-2 veya 3-4 gibi partinin yarısı nova yarısı 45 atıyorsunuz ama bu damage bozukluğunu eleştirmezsiniz :D 2 yüzlü olmayın, bende mage oyuncusuyum ama şuan mage'ler açık ara tüm partileri düşürebilecek ve kesebilecek güçte. HEM DE EŞYA'lara minimum düzey de para harcıyarak.
Malum partili değilim ama... eleştirisi gibi bir eleştiri gelmiş. Ben de nerede kaldı diyordum. O 300k BP server ilk açıldığında mage daha hızlı kasılıp nova açtığı, 50 55 level charlar bütün olay DVDE dönüyor sanıp DVde exp kasmaya çalıştığı slotlar tıka basa dolu olduğu dönemde kasılmış BPdir. Herkes ne olduğunu biliyor. Başından beri iki şey yapıyorsunuz bir ağlamak, iki algı yaratmak. Sonra sen ve senin türevlerin ağladığı için 6 novayla 2 3 kill alsak öper başımıza koyar olduk. Sen sırf burada tepki olmasın düzen değişmesin diye sacmalayan ağlak bir melesin.

sanne2

Üye
Deathloed 10lu donebilitor mageler sizin beceriksizliginiz olmus, önceki hali acayip op olduğu icin ona alismissiniz simdi mageyi bilmeyen oynayamiyor guzel oldu.

Dreamwalker

Üye
Melelerin yanlarından geçerken tek atamıyoruz, alanla daha hızlı kasılıyorlar şeklindeki ağlamalarından dolayı mage classi yapılan düzenlemelerle çöpten farksız hale gelmiştir. Mageye reva görülen harpy keserek kasılmasıdır. O da herhangi bir mele parti gelip slota çokmediği takdirde... An itibariyle mage novayla 550 vurmaktadır. Beş yüz elli. BEŞ YÜZ ELLİ. Görev itemli bir asas ise tek skill ile mageye 2k vurmaktadır. Oyunun tahammül ettiğimiz bütün sıkıntılarından sonra bu bardağı taşıran son damla olmuştur. Clan olarak ayırdığımız zamana, devam etmekte olan premiumlara rağmen oyuna ara verme kararı aldık. Biliyoruz ki bizim tek başımıza bu tepkiyi göstermemiz hiçbir şey değiştirmeyecektir. Diğer mage clanlarını da tepki göstermeye, gerekirse ortak bir discord sunucusunda bir araya gelerek birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Mage oynayan arkadaşlardan görmezden gelmemenizi rica ediyoruz. Çünkü bu durum daha başında ya şimdi düzelecek ya da asaslar bir skill sayfasındaki skillerle bir parti mageyi kesemediğinde tepki görürüz diye sonuna dek kulak tıkayacaklar. 46LAR, 171, VİNCENT, XXL ve daha nice mage clanini ses yükseltmeye davet EDİYORUZ.
Harpye tek atam adamlara staffla 1500 vuram "mage düşmanı" olarak betimlenmiş asasları ezem.

Ve 2k vuran asas yok görev itemiyle, uydurma.

Başka arzun?

Şu ana kadar okuduğum en saçma en boş içerikli konu olabilir.

mert13

Üye
Boş yapmaaaaaaaaaa daha ekibinin ismini söylemeden destek bekliyosun mage damagesi gayet okey ama ŞUANLIK. İlerde bu dediğin göz önüne alınabilir. Oyundaki flamelerle aynı damageyi bazılarından hatta daha fazla vuran tek ice mage benim ama icede 52 olmaması solo pk yı bitiriyo İŞTE BU SORUN.

Alberia

Üye
2k vuran rogue kim ben onu merak ettim? keşke damage ss paylaşsaydiniz. malice oldugunuz takdirde ancak o kadar damage yersinizki o bile meçhul. dual 7 golden snake'li asas bile su anda 2k damage düz vuramıyor en fazla vurduğu damage 1300/1400. oyunda bi damage sorunu var ama bunun magelerle alakasi yok. +6 golden snakle +7 arasında cok buyuk bi fark olmuyor. yada +5 golden snake le +6 arasında fark olmadigi gibi.
Mageler konusuna gelicek olursa menzilleri çok fazla bunu görmemek için ya kör olmak lazim yada oyunu oynamıyor olmak lazım.. Damagelerinin az olduğunu düşünmüyorum ortalama 2.5k 3k hp var genel olarak buda 6 magenin aynı anda vurduğu takdirde bir pt kişiyi kesiyor anlamına geliyor. ne istenildiğini anlamadim 1k yada 1100 gibi bi damagemi cıkarılması lazım novayla?
Asas jobundada büssürü problem var oynayan arkadaşlar hak verecektir.Ortalama 1800/2200 bir sayfa skill 360 mana yiyor ve minor bir basmada 375 mana yiyor 240 hp ekliyor. doğal olarak karakter dayanmiyor. ya minor mana azaltılmalı ya skill mana azaltılmalı ayrıca adam kovalarken R kombosu yapamiyorsun ekstra damage kaybına yol açıyor. Bir diğer olayda 3 tuşa bastıgında 4 tuşu bazen algilamiyor ve tepki vermiyor oyun. örnek olarak F2 sayfasına geçiceksin geçmiyor o sırada ''W'' e basiyorsun ''minor'' atiyorsun ''R'' vuruyorsun ve skill atiyor oluyorsun bunun sebebini anlayamadim bazen yapiyor bazen yapmiyor yaşayan arkadaşlar illaki vardir.

riseee

Üye
aynen öyle, +7 paper set basıp, max 1gbye item dizip nerdeyse tüm ırkı kesiyolar, hala ağlıyolar lşiadsşliş. Farmda en iyisi mage , expte en iyisi mage , pk da en iyisi mage ama haaala aglıyolar.

platoon0x

Üye
napim

Yener

Üye
Mage kadar gereksiz bir karakter yoktur benim gözümde, ciddi anlamda gereksiz çaresiz tek başına yolda yürümeye mecali olmayan karakterdir, ancak yanına iki üç mage bulursa aslan kesilir. Selametle gülüm, Allah yolunuzu açık etsin. Mobları buglayarak sıkıştırarak kastınız, item, para şimdi gelip yaygara çıkarmak istiyorsun.

shisuixg0dd

Üye
hiç bir güncellemede paylaşılmayan mage damagelerinin düşürülmesi kadar saçma bir olay yok nova bittiginde nasıl adam kesebiliriz 40 stafı 250 vuruyor 65 stafını açtık 300 vuruyor şimdi oyun bilmez arkadaşlar matematik yapıp 7 mage 300 den 2100 yapar 2 tane vursanız ölür gibi şeyler yazmasın adam des olduktan sonra herkese 2 atıyor zaten şuan melelerde 5 k can var nova ile 500 vuruyorum 7 mage 3500 damage yapar 1 toplu heal geldikden sonra mageler ne kaça biliyor ne dönüp fight vere biliyor kesinlikle gözden geçirilmesi gerek en büyük saçmalık günlerce kasıp 65 stafını açıp 50 damage artışını gördükten sonra herşey bitti zaten bizim için sürekli melelerin ağlamasının sebebi bu ne olsun istiyorlar anlamıyorum sürekli gelip 5 10 k damage çıkartıp tek atmak felan istiyorlar sanırım ?

DendroctonuS

Üye
mage her oyunda olduğu gibi erken safhada güçlüdür. İtemli klanlar doğal olarak mageleri rahatlıkla kesmektedir. sizin öneminiz narun savaşlarında belli olacak ve boss kesimlerinde belli olacak

jobulani

Üye
Şikayet etmeden önce biraz oyun mekaniğini anlamak lazım. Mage solo farm ya da solo pk sınıfı değildir. Mage ler ekip olarak güçlüdür. Ekip olarak dönemeyeceği slot yok denecek kadar azdır. Bu avantaj kısmının tabi ki dezavantajı da olacaktır. Kendim de mage oyuncusuyum. DV ye indiğimde yanıma assass ya da warrior geldiğinde yapacak hiçbir şeyin kalmıyor. Klavyeden elimi çekip ölmeyi bekliyorum. Ki olması gereken de o. Mage ekip olarak işimiz o adamı yanımıza yaklaştırmamak ya da yakınımızda görür görmez oradan uzamak.

Ek olarak oyunun şu aşamasını son gibi değerlendirmeyin. Daha 70 level ve yeni skiller, yeni masterlar gelecek. Kartlar yeniden dağatılacak belki. Şu aşamada dengesizlik olmasına çok takılmayın derim.

Son düzenleme:

Pitou

Üye
65 lvl full itemli Roguenin canı "2800" , Magenin Sunblast ( Nova) ile attığı hasar 800-900 ( Toz basmadan) 900x7 = 6300 bak güzel kardeşim Roguenin 2800 canı var ne yapsın bu adamlar 3- 4 mageden tek yiyorlar zaten. En son seviye itemleri dizse de tek yiyor. Senin gibi ucuz eşyaları toplayıp tek atmıyor insanlara.

Magenin Tekli skillerinin mesafe değerlerine bir nerf , Staff skillerinin hasarına buff gelmesi lazım. Aşırı uzağa atılıyor tekli yetenekler 33 metre çok fazla.
Rogue ve Magenin ortak can değerleri arttırılması lazım herkes tek yiyor oyunda oyun zevkini düşürüyor bu olay.

Magede Ölen adamı tp yapabiliyorsun adam öldüğünde animasyon yapılmaması gerekiyor.

CuthalionAegnor

Üye
Konu altında hala magelere söylenenler var 7 mage bi meleyi heal prisi tutarsa düşeremiyor ve mele magenin içinden geçiyor ve hala alanla mob kesiyoruz diye swyi domine ettigi söyleniyor gerçekten ilginç bugüne kadar mageler bi kere agladıgını görmedim forumda bir konu açıp şöyle böyle diyen yok ilk konuyla karşılaşıyorum mele ise hergün diger joblara karşı aglarken magelere verilen bu habire nerf kötü bir yönelim illa bişiler degişmesi için ağlanmasımı şart yani

TasKER

Üye
mele team kalmadı kimse farkında değil heralde 3 pt mele dolanıyor 40 pt mage , Neden acaba kimse düşünmüyor . Tekleme skilli marstan vuruyor nova desen min 800 6 mage 1 pt meleyi düzgün vuruyorsa çok rahat düşünüyor.Yönetimden ricam bi mele karakter alıp akşam pk çıksın

Pitou

Üye
Konu altında hala magelere söylenenler var 7 mage bi meleyi heal prisi tutarsa düşeremiyor ve mele magenin içinden geçiyor ve hala alanla mob kesiyoruz diye swyi domine ettigi söyleniyor gerçekten ilginç bugüne kadar mageler bi kere agladıgını görmedim forumda bir konu açıp şöyle böyle diyen yok ilk konuyla karşılaşıyorum mele ise hergün diger joblara karşı aglarken magelere verilen bu habire nerf kötü bir yönelim illa bişiler degişmesi için ağlanmasımı şart yani
Warriorler full hp vermese onada tek atıyor mageler. Adamlar tek yememek için full hp dayıyor 300 - 300 vuruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt