Mageleri Tepki Göstermeye Davet Ediyoruz

TasKER

Üye
Konu altında hala magelere söylenenler var 7 mage bi meleyi heal prisi tutarsa düşeremiyor ve mele magenin içinden geçiyor ve hala alanla mob kesiyoruz diye swyi domine ettigi söyleniyor gerçekten ilginç bugüne kadar mageler bi kere agladıgını görmedim forumda bir konu açıp şöyle böyle diyen yok ilk konuyla karşılaşıyorum mele ise hergün diger joblara karşı aglarken magelere verilen bu habire nerf kötü bir yönelim illa bişiler degişmesi için ağlanmasımı şart yani
abicim herkes kapattı mele karakterini mage açtı , hala aynı ağlama devam ediyor 4k can var 800 vuruyor mage nasıl 7 mage düşüremiyormuş ,ultra yeteneksiz olman lazım düşürememek için

TasKER

Üye
Melelerin yanlarından geçerken tek atamıyoruz, alanla daha hızlı kasılıyorlar şeklindeki ağlamalarından dolayı mage classi yapılan düzenlemelerle çöpten farksız hale gelmiştir. Mageye reva görülen harpy keserek kasılmasıdır. O da herhangi bir mele parti gelip slota çokmediği takdirde... An itibariyle mage novayla 550 vurmaktadır. Beş yüz elli. BEŞ YÜZ ELLİ. Görev itemli bir asas ise tek skill ile mageye 2k vurmaktadır. Oyunun tahammül ettiğimiz bütün sıkıntılarından sonra bu bardağı taşıran son damla olmuştur. Clan olarak ayırdığımız zamana, devam etmekte olan premiumlara rağmen oyuna ara verme kararı aldık. Biliyoruz ki bizim tek başımıza bu tepkiyi göstermemiz hiçbir şey değiştirmeyecektir. Diğer mage clanlarını da tepki göstermeye, gerekirse ortak bir discord sunucusunda bir araya gelerek birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Mage oynayan arkadaşlardan görmezden gelmemenizi rica ediyoruz. Çünkü bu durum daha başında ya şimdi düzelecek ya da asaslar bir skill sayfasındaki skillerle bir parti mageyi kesemediğinde tepki görürüz diye sonuna dek kulak tıkayacaklar. 46LAR, 171, VİNCENT, XXL ve daha nice mage clanini ses yükseltmeye davet EDİYORUZ.
heralde o yüzden yer gök mage oldu , luzumsuz bufflanmış bir char hala ağlamayın bari akşam death valley de 40 pt mage niye dolanıyor.Kötü karakter olsa oynanır mı . Az mantık ya hu ...

G_R_E_E_N

Üye
Taksiler yasaklandıktan sonra çoğu mage yan karakter olarak BP açtı kimsenin bir yere gittiği yok bunu yayın yapanların yan karakterlerinde de görebilirsiniz.

TasKER

Üye
Taksiler yasaklandıktan sonra çoğu mage yan karakter olarak BP açtı kimsenin bir yere gittiği yok bunu yayın yapanların yan karakterlerinde de görebilirsiniz.
full item 300 vuran warrior oynamaya davet ediyorum.

Konu başlığı yanlış olmuş mageleri değil magelere tepkiye buyrun ...

murolity

Üye
full item 300 vuran warrior oynamaya davet ediyorum.

Konu başlığı yanlış olmuş mageleri değil magelere tepkiye buyrun ...
Fll İtem warrior un var ve 300 vuruyorsun? Bak bu yalana kimse inanmaz o yüzden dorion da solucan kesmeye devam et sen burası sana göre değil

DragneL

Üye
Bir mage oyuncusu olarak ciddi anlam da uzaktan cok vuruyoruz Okçu dan bile uzak skil atıyoruz :D

Figma

Üye
Benim gördüğüm kadarı ile mage pt'ler melee biri gelene kadar oyunda terör estiriyorlar. Melee adam da yaklaşana kadar zaten ölüyor. Benim tek problemim lr magelerin az vurması ama bu da oyun ile alakalı sanırım. Zaten o kadar kitleme yeteneğine sahipken çok da hasar vurma diyor. Bu oyun takım oyunu ve sen de kitleyerek takımına destek ol diyor gibi hissettim ben. Flame mage'ye döndüm bir süre daha xp kasarken ama lr mageler fire ve ice magelere göre baya az vuruyor. Örnek: Fire 45: 600'e yakın vuruyorken ice mage 500 civarı vuruyor.

Serenity

Üye
Bakın ben mage priestiyim bilen bilir Quiet takımının. 7.5k canım var 900 defansım var iki warrior heal bile attirmiyor. Ama eğri oturup doğru konuşalım mage tekleme skilleri mesafe olarak biraz kısaltılması gerekiyor. Alan damageleri ciddi olarak çok düşürüldü 800 vuruyor diyen arkadaşlar o damage mf atılmadan çıkmıyor. Mf siz 600-650 geçmiyor . Ama weaken yiyen mageye asas neredeyse tek atıyor warrior 2 vuruyor. Tamam warrior vursun vurmasın değil ama 2 atmakta biraz acımasızlık. Bu damage olaylarından daha öncelikli başka sorunları var oyunun önce onları yapmaları lazım damage dengesi kolay iş . Örneğin dungeon sorunsalı , skilllerde ırk ayrımcılığı, optimizasyon sorunu, FPS drop sorunu, hayvan gibi makinalarimiz var FPS yerlerde geziyor, priest üzerinden gidersem aşırı derecede fail olma sorunu normalde priest tank karakterdir zor ölür ama burada warriordan kolay ölüyor.

MetinPOLAT

Üye
Merhaba bence mageler hem farmda hem de pk da gayet yeterli diye düşünüyorum.Hiç bir şekilde harpyde parti bulamıyoruz tüm slotları çekip cok güzel para ve exp kasabiliyorlar.Pâra ve exp kasarken full party olacaksınız ama pk ya tek çıkacaksınız yok öyle :D

priesttt

Üye
Mageleri bitirdiler aga çoğunluğu warior çar açmış kasıyor, haggards gitsen toplu dönecek slot yok, range mesafesi çok kısa yaratık hemen kaçıyor, diğer yaratıklarda elinde yakın silahı olmasına rağmen çok uzaktan vuruyor o da ayrı bir çelişki. Birisi demişki exp te farmda en iyisi mage ya adamlar makroya bırakmış kasıyor tuşlara bile basmıyor hala ağlıyor. İnt mage olsa 300 damage atıyor paper mage olsa 600 700 damage vursa da asas buflu 2k vuruyor yahu adamlar ne yapsın. Sen de git full str, dex bas sende öyle vur. Tüm slotlar, itemler ve moblar, her joba eşit adil şekilde ayarlanmalı. Magenin de toplu dönebileceği düşünülmeli

priesttt

Üye
Melee lerin yorumlarını okuyunca çok güldüm arkadaşlar sıfır zeka. Toplu halde kesiyor diyor mage bu ne yapsın tek tek mi kessin karakterin özelliği bu. Buradaki sorun belli. Melee lere toplu atılan atak kırma bile yok. Bir warrior defans kırma yemiş mage ye tek atıyor. Paper olacaksın defansın yok fll MP takacaksın ama rakip sana toplu atak kırma atacak yetmedi yönetim magelerin damagesini düşürecek. Mage hariç hangi karakter nerf yedi? Evet hiç biri. Bir melee nin takısı mage ataktan korurken mage takısı melee den korumuyor. Oyun gün geçtikçe çok saçma bir hal almaya başladı. Pk atmıyorum zaten artık gidip balık tutuyorum ne yapayım melee mi mutlu edeyim
Haklısın aga, asaslara bi silah yapmışlar facelifter magelere karşı bilmem % kaç atak, sanki zorlanıyor da ekstra bir destek yapılmış. Magelere bakıyorsun öyle bir silahı yok adam güçlenmek isteyecek item yok paper mage için. İnt magede vurmuyor tp partilere girebiliyor.

Nart

Üye
Bakın ben mage priestiyim bilen bilir Quiet takımının. 7.5k canım var 900 defansım var iki warrior heal bile attirmiyor. Ama eğri oturup doğru konuşalım mage tekleme skilleri mesafe olarak biraz kısaltılması gerekiyor. Alan damageleri ciddi olarak çok düşürüldü 800 vuruyor diyen arkadaşlar o damage mf atılmadan çıkmıyor. Mf siz 600-650 geçmiyor . Ama weaken yiyen mageye asas neredeyse tek atıyor warrior 2 vuruyor. Tamam warrior vursun vurmasın değil ama 2 atmakta biraz acımasızlık. Bu damage olaylarından daha öncelikli başka sorunları var oyunun önce onları yapmaları lazım damage dengesi kolay iş . Örneğin dungeon sorunsalı , skilllerde ırk ayrımcılığı, optimizasyon sorunu, FPS drop sorunu, hayvan gibi makinalarimiz var FPS yerlerde geziyor, priest üzerinden gidersem aşırı derecede fail olma sorunu normalde priest tank karakterdir zor ölür ama burada warriordan kolay ölüyor.
MF'siz maximum 650 damage demişsin. Ben 600den aşağı vuran sunblust pek görmedim. Velevki söylediğin doğru olsun 650x7=4550 HP eder. Ortalama bir 7 elite set + traveller set + 7 mino'lu bir warriorun canı 3,5k. Görev eliteleriyle 4k.

Warrior STR kısıp HP veriyor, Def warrior oynuyor allem ediyor kullem ediyor ancak 1 party mageye kafa tutabilir hale geliyor. Ancak mageler dümdüz pk çıkıyor. Sürekli mele ekipler bir şeyler kovalamak zorunda.

Maliyet hesabına hiç girmiyorum.

Herşeyi unutup sonuca bakarsak oyunda mele ekip kalmadı. Bu bile sorunun nerede olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

birol2003

Üye
Beyler sizler kadar uzman değilim bu konuda ama neden her class ın içinde olmadığı partiler yada guruplar yok, hep tek class ile yapılmış etkinlikler ve bunların artı ve eksileri konuşuluyor forumda, karma bir parti daha başarılı olmaz mı, birinin eksisini diğerinin artısı kapatır. Gördüğüm diğer çoğu oyunda olay bu şekilde yapılıyor burada niye yapılmıyor anlayamadım cahilliğime verin lütfen

Serenity

Üye
MF'siz maximum 650 damage demişsin. Ben 600den aşağı vuran sunblust pek görmedim. Velevki söylediğin doğru olsun 650x7=4550 HP eder. Ortalama bir 7 elite set + traveller set + 7 mino'lu bir warriorun canı 3,5k. Görev eliteleriyle 4k.

Warrior STR kısıp HP veriyor, Def warrior oynuyor allem ediyor kullem ediyor ancak 1 party mageye kafa tutabilir hale geliyor. Ancak mageler dümdüz pk çıkıyor. Sürekli mele ekipler bir şeyler kovalamak zorunda.

Herşeyi unutup sonuca bakarsak oyunda mele ekip kalmadı. Bu bile sorunun nerede olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Öyle diyorsun da magelerde hp den kısıp mp ye veriyor ve canı 2k buff ile 3k anca oluyor ve weaken yedikten sonra yediği damageyi söyleyim sana 2800 vuran warrior var daha ne istiyorsunuz onu anlamıyorum kalan 200-300 hp mi gözünüze takılıyor onuda R ile zaten kesiyorsunuz. Mage çok vuruyor diyorsunuz iyi hoş karakteri açarken class güç dengesine baktınız mı char açarken en yüksek damage çıkaran karakter hangisi bi yan char açma ekranından bakın mage büyücü klasinda olduğu için her zaman fazla vurur ama çokta kırılgan tasarlanmıştır bu yüzden çok çabuk ölür. Siz ölmeyim ama gelene geçene 2 3 atayım istiyorsunuz. Herkes ister bunu ama bu oyunun metasinda maalesef öyle bir dünya yok arkadaşlar. Kaldı ki STR den kisan warriorlar bile weaken yiyenlere 1.5k dan aşağı vurmuyor daha ne kadar damage lazım size ? Mage tekleme skilleri mesafe olarak fazla buna hiçbir itirazım yok katılıyorum da. Peki mageleri boss kesemesin diye bosslara zehirinin kaldırılmasına ne diyorsunuz ? Mage adam kesmesin boss kesmesin ne yapmamızı istersiniz? Mmorpg oyunlarda hangisine bakarsanız bakın MAGE güçlüdür. Onu geçtik 65 lvl e staff skilli koyulmuş ezik skillden 50 fazla vuruyor bu mu adalet düşün sizin 60 niz 44 den 50 fazla vuruyor ne derdiniz ?

murolity

Üye
255 + 102 MP var staf ile 360 vuruyorum sonra bazı uyanıklar diyor ki mage Nova attıktan sonra gate atıyor. Ne yapayım 4 k hp ni 360 vurarak mi düşüreyim? Ne yapayım 350 deff ile seni kesmeye mi çalışayım? Yönetim mageleri haddinden fazla nerfledi. Yönetimde olanların bir çoğu melee oyuncusu sanırım magelerden nefret ediyorlar ve bu yüzden de böyle davranıyorlar

Roooxe

Üye
full itemli roguenin magelere yada diğer joblara vurdugu damageyi de hesaplasanıza belliki hesap işlerini iyi yapıyorsunuz o açıdan da bilgimiz olsun 6 asas 1 mage 1 priest pk ya çıktıgını farzet tek tek hesaplayın bakıyım aynı adama vurulan damageler ne oluyor senin asasların biri farklı biri farklı adama dalarsa tabi düşüremezsin mageyi de meleyi de halen okçunun skillerinden uzaga vuruyor mageler diyorsunuz gidin 1 mage alın yanınıza arenada deneyin bakalım hangisi daha uzaktan vuruyor görürsünüz adam range ayarlayamıyor sonra mage benden uzaktan vuruyor diyor warriorların 300 vurdugunu iddea edenler varsa çarın ıd şifresini veriyim 1 gün pk ya cıksınlar da 300 vuran warrior varmı görsünler 2 tane warrior 1 parti mageyi kesiyor halen warrior güçsüz diye aglıyorlar anlamıyorum eğer magelerin vurdugu yer düşüyorsa , bi warrior parti heal priestinizi değiştirin gayet iyi 7,5 k tutan priestler var rakiplerimizden gördüğümüz yakında warriora da Rush skilli gelsin de rogueleri yakalayalım diye konu açılır diye düşünüyorum

WoxHades

Üye

Tabii ki kısıcaksın strden bu nasıl bir cevap ya.Ben neden intten kısıyorum hpden kısıyorum.O zaman int veriyim elite set giyeyim hem defansım olsun hp veriyim canım artsın mp vermeden damageim de artsın.Sen istiyorsun ki yüksek damage vuruyum tüm statları str verdiğim için canım az olucak ama o az cana rağmen magelere ölmeyim ee zaten elite set giyiyorum defansım da olsun moblar da damage atamasın.Çikolata sosu da ister misin üstüne ?Ben nasıl 2k can ile oynamaya razı olup yüksek damage atıyorsam sen de magelere ölmemeye razı olup strden kısıcaksın.Kaldı ki strden kıstığınız halinizle de 3k hpsi olan magelere 1.5k damage atabiliyorsunuz siz heralde 5k can ile 3k damage atmayı istiyorsunuz.

Earlend

Üye
Bu melelerın ağlaması nıye hiç bitmiyor ki anlamıyorum 1 asas 1 mage pt nın ıcıne gırıp 2 kısı kesıyor cıkıyor mele zaten olmuyor prı zaten kafamızda 2 koyuyo hayla aglıyor pusu atıyor mage ıcın hayla aglıyorlar

Nart

Üye
Tabii ki kısıcaksın strden bu nasıl bir cevap ya.Ben neden intten kısıyorum hpden kısıyorum.O zaman int veriyim elite set giyeyim hem defansım olsun hp veriyim canım artsın mp vermeden damageim de artsın.Sen istiyorsun ki yüksek damage vuruyum tüm statları str verdiğim için canım az olucak ama o az cana rağmen magelere ölmeyim ee zaten elite set giyiyorum defansım da olsun moblar da damage atamasın.Çikolata sosu da ister misin üstüne ?Ben nasıl 2k can ile oynamaya razı olup yüksek damage atıyorsam sen de magelere ölmemeye razı olup strden kısıcaksın.Kaldı ki strden kıstığınız halinizle de 3k hpsi olan magelere 1.5k damage atabiliyorsunuz siz heralde 5k can ile 3k damage atmayı istiyorsunuz.
Yahu senin NPCden aldığın itemle benim elitelerim bir mi? Sen miss fortune kullanma derdine bile girmeden herkese tek atayım istiyorsun yok ya?

Mage ile Warrioru paper ve elite yönünden kıyaslamak da nedir? Bizim gate skilimiz yok, alan da vurmuyoruz..

Benim tek istediğim kolsuz mageler ile kollu mageler ayrılsın. 60 lvl olan mage gelip dwde meleleri kesemesin. Şuan tam da öyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt