Mageleri Tepki Göstermeye Davet Ediyoruz

wHDexteR

Üye
Oyunda herkes okçu mage bp oldu yok warrior çok güçlü diye ağlamalara devam şakamısınız siz

Hafuj

Üye
Öyle diyorsun da magelerde hp den kısıp mp ye veriyor ve canı 2k buff ile 3k anca oluyor ve weaken yedikten sonra yediği damageyi söyleyim sana 2800 vuran warrior var daha ne istiyorsunuz onu anlamıyorum kalan 200-300 hp mi gözünüze takılıyor onuda R ile zaten kesiyorsunuz. Mage çok vuruyor diyorsunuz iyi hoş karakteri açarken class güç dengesine baktınız mı char açarken en yüksek damage çıkaran karakter hangisi bi yan char açma ekranından bakın mage büyücü klasinda olduğu için her zaman fazla vurur ama çokta kırılgan tasarlanmıştır bu yüzden çok çabuk ölür. Siz ölmeyim ama gelene geçene 2 3 atayım istiyorsunuz. Herkes ister bunu ama bu oyunun metasinda maalesef öyle bir dünya yok arkadaşlar. Kaldı ki STR den kisan warriorlar bile weaken yiyenlere 1.5k dan aşağı vurmuyor daha ne kadar damage lazım size ? Mage tekleme skilleri mesafe olarak fazla buna hiçbir itirazım yok katılıyorum da. Peki mageleri boss kesemesin diye bosslara zehirinin kaldırılmasına ne diyorsunuz ? Mage adam kesmesin boss kesmesin ne yapmamızı istersiniz? Mmorpg oyunlarda hangisine bakarsanız bakın MAGE güçlüdür. Onu geçtik 65 lvl e staff skilli koyulmuş ezik skillden 50 fazla vuruyor bu mu adalet düşün sizin 60 niz 44 den 50 fazla vuruyor ne derdiniz ?
Son cümlen doğru bro warrior 60 skili biraz bozuk gibi 44 ile yakın damage vuruyor sen duymamışsın. Oyunun dengelenmesi 70 lvle göre yapılmış sanırım biraz farklılık oluyor 65 te. Beta da warrior ile 7 k canımız oluyordu tek healler pri yetmiyordu magelere 70 60 çiftleme derken kaya bile toz duman oluyor. Magelerde chaos takı seti olunca bu yorumların tam tersi konuşulacak. Hapryden başka slot yok şeklinde yazı okudum dv de alanla deathlord kesenleri görmüyorsunuz sanırım 60 lvl olması yeterli slotu dönmesi için. Herkes oynadığı karakterin daha güçlendirilmesini istiyor forumda, warrior olarak bir okçunun tekli skil ile 250-300 vurması komik geliyor belki de okçularda item yoktur ondan ağlamadılar

Otorite

Üye
Magelere tepki göstermesi lazım magelerin değil eşşek yüküyle damage vuruyorlar utanmadan ağlıyorlar bir de

WoxHades

Üye
Yahu senin NPCden aldığın itemle benim elitelerim bir mi? Sen miss fortune kullanma derdine bile girmeden herkese tek atayım istiyorsun yok ya?

Mage ile Warrioru paper ve elite yönünden kıyaslamak da nedir? Bizim gate skilimiz yok, alan da vurmuyoruz..

Benim tek istediğim kolsuz mageler ile kollu mageler ayrılsın. 60 lvl olan mage gelip dwde meleleri kesemesin. Şuan tam da öyle.

Keşke biz de elite set giyebilsek keşke int istemese emin ol NPC itemlerinden memnun değiliz.Benim anlatmaya çalıştığım olay da bu zaten paper giymek zorundayız.Çünkü elite set giymeye kalkarsak damage atamayız.Ama sen hem elite set giyerek def alıyorsun hem str vererek atak alıyorsun hem de o atak aldığın statını kısıp canını arttırma lüksüne sahipsin.Ben stat kısmayı bırak üzerimdeki paper seti hpye çevirdiğimde max 500 dmg atıyorum.Hem definden hem hpsinden feragat eden magelerde koluna bakılmaksızın meleeyi dümdüz etmesi lazım zaten.Ha kollu mage ile kolsuz magenin ayrılabileceği senaryo hp setli mage melee vssinde olması lazım fakat gel gelelim hp set giyen bir magenin czye çıkma lüksü bile yok.

Ayrıca partyindeki warriorlar bırak stat kısmayı vitality küpe yüzük taktığı halde attığı damageleri görüyoruz bu da ne kadar yüksek damage attığınızın kanıtıdır.Bir warriorun SADECE hp veren bir takı takmasıyla atağının ciddi miktarda düşmesi gerekirken düşe düşe 1.5k damage e düşüyor.Düz koşu yapıp içimize girip tek atmayı hayal ediyorsun ama o koşu esnasında yere kapaklanmayı kabul edemiyor gibisin.

Otorite

Üye
mage iş yapmasa 50 mage pt dolanmaz akşam net , ağlamayın boş yere

WoxHades

Üye
mage iş yapmasa 50 mage pt dolanmaz akşam net , ağlamayın boş yere

Bu saçma yorumun aynı şunun gibi; mageler iş yapıyor olsaydı kimse melee olmazdı herkes mage olurdu.Yani mage partynin olması en güçlü jobu mage mi yapıyor ne garip adamlarsınız.Tüm joblar iş yapıyor burdaki tek sıkıntı warriorların "benim ölmem imkansız aynı zamanda az damage vurmam da imkansız bir mage party bana vuruyorsa öldüremesin ben sivrisinek gibi yavaş yavaş içine gireyim onu keseyim town da atamasın gate de atamasın kaçamasın da dümdüz ölsün" isteklerinden kaynaklanıyor.

Serenity

Üye
Bu saçma yorumun aynı şunun gibi; mageler iş yapıyor olsaydı kimse melee olmazdı herkes mage olurdu.Yani mage partynin olması en güçlü jobu mage mi yapıyor ne garip adamlarsınız.Tüm joblar iş yapıyor burdaki tek sıkıntı warriorların "benim ölmem imkansız aynı zamanda az damage vurmam da imkansız bir mage party bana vuruyorsa öldüremesin ben sivrisinek gibi yavaş yavaş içine gireyim onu keseyim town da atamasın gate de atamasın kaçamasın da dümdüz ölsün" isteklerinden kaynaklanıyor.
Dostum zaten en güçlü karakterin mage olması gerekiyor mmorpg mantığında güçlü olduğu için defansı olmaz kırılgan olur bu mantığı anlamıyorlar . Aç Yeni karakter ekranını bak karakter güçlerine en güçlü hangisi

Roooxe

Üye
Yahu senin NPCden aldığın itemle benim elitelerim bir mi? Sen miss fortune kullanma derdine bile girmeden herkese tek atayım istiyorsun yok ya?

Mage ile Warrioru paper ve elite yönünden kıyaslamak da nedir? Bizim gate skilimiz yok, alan da vurmuyoruz..

Benim tek istediğim kolsuz mageler ile kollu mageler ayrılsın. 60 lvl olan mage gelip dwde meleleri kesemesin. Şuan tam da öyle.
60 lw olup da dw de mele kesen adam göster oyunu bırakıyım suan tam sırası bence :D

xxxOLRICxxx

Üye
Melelerin yanlarından geçerken tek atamıyoruz, alanla daha hızlı kasılıyorlar şeklindeki ağlamalarından dolayı mage classi yapılan düzenlemelerle çöpten farksız hale gelmiştir. Mageye reva görülen harpy keserek kasılmasıdır. O da herhangi bir mele parti gelip slota çokmediği takdirde... An itibariyle mage novayla 550 vurmaktadır. Beş yüz elli. BEŞ YÜZ ELLİ. Görev itemli bir asas ise tek skill ile mageye 2k vurmaktadır. Oyunun tahammül ettiğimiz bütün sıkıntılarından sonra bu bardağı taşıran son damla olmuştur. Clan olarak ayırdığımız zamana, devam etmekte olan premiumlara rağmen oyuna ara verme kararı aldık. Biliyoruz ki bizim tek başımıza bu tepkiyi göstermemiz hiçbir şey değiştirmeyecektir. Diğer mage clanlarını da tepki göstermeye, gerekirse ortak bir discord sunucusunda bir araya gelerek birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Mage oynayan arkadaşlardan görmezden gelmemenizi rica ediyoruz. Çünkü bu durum daha başında ya şimdi düzelecek ya da asaslar bir skill sayfasındaki skillerle bir parti mageyi kesemediğinde tepki görürüz diye sonuna dek kulak tıkayacaklar. 46LAR, 171, VİNCENT, XXL ve daha nice mage clanini ses yükseltmeye davet EDİYORUZ.
Alanla 550 vuruyorsun... Alanla... Yani aynı anda tüm slottaki moblara vuruyorsun. Mageler zayıf değil, asaslar herkesin başının belası şu anda. Okçularla warriorlar ne yapsın? (Priest oynuyorum)

Otorite

Üye
Bu saçma yorumun aynı şunun gibi; mageler iş yapıyor olsaydı kimse melee olmazdı herkes mage olurdu.Yani mage partynin olması en güçlü jobu mage mi yapıyor ne garip adamlarsınız.Tüm joblar iş yapıyor burdaki tek sıkıntı warriorların "benim ölmem imkansız aynı zamanda az damage vurmam da imkansız bir mage party bana vuruyorsa öldüremesin ben sivrisinek gibi yavaş yavaş içine gireyim onu keseyim town da atamasın gate de atamasın kaçamasın da dümdüz ölsün" isteklerinden kaynaklanıyota
6 mage 1 pt mele termetiz düşürüyor abicim 1 pt demiyorum bak , pus tasın altına vur gate at ne güzel istanbul . ne yarım pt mage vurdu bu damageler cok fazla kimse kusura bakmasın

Doggyz

Üye
255 + 102 MP var staf ile 360 vuruyorum sonra bazı uyanıklar diyor ki mage Nova attıktan sonra gate atıyor. Ne yapayım 4 k hp ni 360 vurarak mi düşüreyim? Ne yapayım 350 deff ile seni kesmeye mi çalışayım? Yönetim mageleri haddinden fazla nerfledi. Yönetimde olanların bir çoğu melee oyuncusu sanırım magelerden nefret ediyorlar ve bu yüzden de böyle davranıyorlar
knk staf oynucaksan mp verme ozaman

HeaveN

Üye
Hocam sen mage demişsin ben okçuyum dua et biz daha skil vuramıyoduk hala sıkıntilar var mageler taş icine girer 200metreden skil vurur böyle saçmalik yok mageler zaten guclu bu oyunda cok uzak skil vuruyolar ben okcuyum okadar uzak vuramadim daha

optisyen

Üye
lelerin yanlarından geçerken tek atamıyoruz, alanla daha hızlı kasılıyorlar şeklindeki ağlamalarından dolayı mage classi yapılan düzenlemelerle çöpten farksız hale gelmiştir. Mageye reva görülen harpy keserek kasılmasıdır. O da herhangi bir mele parti gelip slota çokmediği takdirde... An itibariyle mage novayla 550 vurmaktadır. Beş yüz elli. BEŞ YÜZ ELLİ. Görev itemli bir asas ise tek skill ile mageye 2k vurm

optisyen

Üye
Mageler cidden çöpten farksız int mageyle paper arasında hiç bir fark yok leş gibiler mage oynanmaz

cebraaa

Üye
bp oynayın abi - Buff var ,sprint var , damage var , heal var (elide kırılmıyor ), gate var ? eee diğer joplar ölmek için var bp ye.

BenGeldim

Üye
Şu paper set harici hasar atamıyoruz diyen mageler bi gelsin akşam vs atak bakalım ne olacak paper magenin içinden geçiyorum açık net Nick: ZaferPartisi pm at yada dm ye gel vs atak. Full intim.
Ben normalde warrior seven biriyim hep öyle oynadım. Bu oyun açılınca yanlışlıkla mage açtım. Sonra oyuna bakıyım falan derken 3 lwl 5 lwl derken ha warrior açıyım açtım falan 65 olduk kaldık mage.
Magelerle oynamayı hiç sevmiyorum. Adam eline almış 250 k ya wooden staff, +7 8 paper set 10 ar m den basmıs. Takılar 8 mp set. Kalkmış gelmiş mageleri tepkiye davet ediyorum yazoyor şakamısın sen abi 50m lik charla oynayıp zaten çok fazla şey yapıyorsun. Nerf gelsin Paper mage ye.
Çıkan drobu satıp döner ekmek alıyor bütün mageler. %90 ı aynı model.
Nerf gelsin ama paper mageye gelsin. Hala çok çok güçlüler 7 tane nowaya dayanacak char varmı serverde? Yoooook. Ozaman ağlamayın daha yada trollsünüz NET.
Ayrıca tekrar söylüyorum İnt mage daha güçlü emin olun. Elemental damageden daha fazla etki ediyor staff damagesi total damageye. Aksini idda eden come VS pm ZaferPartisi
Mancınığım hazır bekliyorum

cebraaa

Üye
Şu paper set harici hasar atamıyoruz diyen mageler bi gelsin akşam vs atak bakalım ne olacak paper magenin içinden geçiyorum açık net Nick: ZaferPartisi pm at yada dm ye gel vs atak. Full intim.
Ben normalde warrior seven biriyim hep öyle oynadım. Bu oyun açılınca yanlışlıkla mage açtım. Sonra oyuna bakıyım falan derken 3 lwl 5 lwl derken ha warrior açıyım açtım falan 65 olduk kaldık mage.
Magelerle oynamayı hiç sevmiyorum. Adam eline almış 250 k ya wooden staff, +7 8 paper set 10 ar m den basmıs. Takılar 8 mp set. Kalkmış gelmiş mageleri tepkiye davet ediyorum yazoyor şakamısın sen abi 50m lik charla oynayıp zaten çok fazla şey yapıyorsun. Nerf gelsin Paper mage ye.
Çıkan drobu satıp döner ekmek alıyor bütün mageler. %90 ı aynı model.
Nerf gelsin ama paper mageye gelsin. Hala çok çok güçlüler 7 tane nowaya dayanacak char varmı serverde? Yoooook. Ozaman ağlamayın daha yada trollsünüz NET.
Ayrıca tekrar söylüyorum İnt mage daha güçlü emin olun. Elemental damageden daha fazla etki ediyor staff damagesi total damageye. Aksini idda eden come VS pm ZaferPartisi
Mancınığım hazır bekliyorum
döner ekmek hemde et döner

SABERZ

Üye
750-800 den aşağı vuran mage görmedim. Ayrıca DV mapi bile size çalışıyor. O kadar kuytu köşe varki saklanabileceğiniz. He bir de 3 günlük yoldan vuran bir skiliniz var tekleme. Siz bence gık etmeyin hiç.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt