Direk konuya girelim arkadaşlar,mage olarak zindanlara giremiyoruz moblara az hasar vurduğumuz için ki bence de almamakla haklılar,dv de tek mage olarak parti bulamıyoruz yine moblara az hasar verdiğimiz için,pk pt lere de alınmıyoruz tekli skillerimiz çok az vurduğu için, oyun bize sadece 8 kişi olun toplu nova atın kill alın mantığından bakıyor, gerçekten toplu nova atılınca ırk kaldırabiliyoruz ama başka yaptığımız oyundan zevk alacağınız durum yok, madem öyle bizdeki novaları kaldırdınlar tekli skillere buff getirsinler bizde kurtulalım sizde.
75 level mageyle şuan dv ye çıktığımda 60 level asas beni kesiyor yada 2vs2 de warior aynı şekilde kesiyor,ve hâlâ mageye nerf getiriyorlar, yöneticinin dediği şu elite setleri giyin öyle daha çok vuracaksınız halbuki bu yalan elite setli stafı giyince hp den kesip int veriyoruz paper mageyle wariora 400 vururken elite setlede aynı damageyi atıyorum üstelik 400 can düşük 30 def fazla.. çok saçma sapan bir yere gidiyor oyun burdan bilginize sunuyorum..
75 level mageyle şuan dv ye çıktığımda 60 level asas beni kesiyor yada 2vs2 de warior aynı şekilde kesiyor,ve hâlâ mageye nerf getiriyorlar, yöneticinin dediği şu elite setleri giyin öyle daha çok vuracaksınız halbuki bu yalan elite setli stafı giyince hp den kesip int veriyoruz paper mageyle wariora 400 vururken elite setlede aynı damageyi atıyorum üstelik 400 can düşük 30 def fazla.. çok saçma sapan bir yere gidiyor oyun burdan bilginize sunuyorum..