1000 vuruyordur warrior sonra derki, ben az vuruyorum silahımı güçlendireyim +8 war sythe takayım dedi ve taktı bu sefer 1300 vurucak doğal bir sonuç, ama mage daha iyi bir staf takmak istediğinde 600 vuran damagesi 300 e düşüyor bu haliyle nasıl adil bir savaş ortamı olabilir ki? kendisini geliştirme imkanını elinden alıyorsunuz, warrior, asas str verdiğinde atağı artıyor ve eline iyi bir silah alabiliyor, mage neden int vermek zorunda kalıyor ve atağı düşüyor ?
Hocam boşuna kendinizi yormayın oyunun sınıf bazlı atak ve def dengesi 0' dan yeniden yapılmalı. Çok fazla yanlışlık var. Dediğinize ek olarak archerlar da öyle.
Neden biliyor musunuz. Çünkü rastgele yapılmış her şey. İtemlerin bonusları, itemlerin istediği statlar, sınıfların hasarları, canları defansları, bunlar rastgele yapılmış.
Denenmemiş. Kervan yolda düzelir misali, verilmiş bonuslar ama ne derece etki ettiği, etmediği test edilmemiş. Eminim hala farkında bile değillerdir.
Archer 350, 400 vuruyor, single atak yapıyor R vuruş kullanamıyor ama 1k, 1.5k hasar alıyor. Atak yaparken kill almak için 10, 12 vuruş yapmak zorundasınız ama hasar yediğinizde 3,4 vuruşta işiniz bitiyor.
Bunun gibi daha o kadar çok örnek varki. İtemlerin bonusları tamamen yanlış. Oraya hiç girmiyorum bile. Nadir sınıfı zaten basic sınıf gibi. Elit dediğin şey de vasat.
Canlar düşük. Silahların, takıların bonusları oyun içi gameplay'de bir farkı olmuyor. KISACA OYUNDA BİREYSEL HİÇBİR YETENEK TAKI İTEM SİLAH önemli değil. Partin varsa BP kasarsın yoksa ölürsün. Oyun bundan ibaret. Çünkü denge diye birşey yok.
@BEARFACT