Magelerin Death Walley ve Hagard`da Yaratıkları Buglayarak XP kasmaları

verstehen01

Üye
Bildiğiniz gibi oyunda büyük bir şaçmalık var mele ekipler kılı kırk yararak XP kasarken, Mageler slotları DAİRE içine alıp buglayarak exp kasıyorlar. Malesef GM ler uyarıdan öteye bir yaptırımda bulunmuyor. Mage yayıncılar GM onları uyarmasına hatta towna çekmesine rağmen hala daha pişkin pişkin bu oyunun açığı onlar düşünsün diyebiliyor. nerdeyse bütün mage ekipler bu şekilde exp kastı ve kasmaya devam ediyor(twitch yayını yapan hemen hemen her mage team bu bugu kullanıyor izleyebilirsiniz). şuan bile mageler bu halleriyle oyunu domine edebiliyorken 65 lvl olduktan sonra DV de lvl kasmaya veya item yapmaya çalışanların içinden geçecekler. Büyük bir haksız rekabet var şuan.

belli sınıf ve teamler oyunda yükseliyor olan solo oynayana, yada akşamdan akşama oynayan çalışan insanlara oluyor. bu adam 1 ay içerisinde 65 lvl olsa ne olacak adam 1 hafta içinde 65 olmuş az çok itemlerini yapmış diğer oyunculara açık ara fark atmış magelere karşı nasıl mücadele edebilir. bu durum ister istemez oyuncuları oyundan soğutuyor.

Yanlış anlaşılmasın burada amaç mage ekipleri yermek değil yada magelerin oyundaki üstünlüğünden dem vurmakta değil sadece daha ADİL BİR OYUN mantalitesiyle yola çıkan oyunumuzun bu mantaliteyi yerine getirmesini talep etmektir. Yoksa hakkıyla kasan ekiplere saygım sonsuz ama buda maalesef bir elin parmağını geçmiyor

Bunu üzülerek söylüyorum ama bu eleştiriyi yapmam gerekiyor. hem community tarafında hem de oyun içi yönetim tarafında büyük bir acemilik var. gerekli kararlar gerekli zamanlarda alınmıyor. bu yüzden de maalesef bir çok oyuncu bu durumdan zarar görüyor.(magelerin bugla kasması gibi) (dv 3 ve 4 de yaratıklardan 4 k gold gelirken diğer dv lerde 2 k veya daha az gelmesi gibi) (Oyunda bir çok küfür ve hakaret içeren nick olması gibi) (lag ve dc problemlerinin çözülememesi) pazar da yaşanan sorunlar, action house siteminin premiumda belirtilmesine rağmen oyunda ekli olmaması gibi. inşallah kısa sürede bu problemler çözülür de bizde huzur içinde oyunumuzu oynarız.

LosTurcos

Üye
Bende twitchde denk geliyorum günün her saati aynı yerde aynı şekilde buglayarak exp item kasıyorlar. Macrodan beter bu iş

Yener

Üye
Oyuna baştan aşağıya düzen getirilmesi gerekiyor. Solo oyuncular gerçekten dışlanmış halde, herkesin bir takımı yok maalesef, solo oyununcunun level kasması dert, item yapması dert pk yapması dert açıkcası şuanda oyunda tek takılacak olanlar doriondan öteye gidemez

Baykahraman

Üye
Bildiğiniz gibi oyunda büyük bir şaçmalık var mele ekipler kılı kırk yararak XP kasarken, Mageler slotları DAİRE içine alıp buglayarak exp kasıyorlar. Malesef GM ler uyarıdan öteye bir yaptırımda bulunmuyor. Mage yayıncılar GM onları uyarmasına hatta towna çekmesine rağmen hala daha pişkin pişkin bu oyunun açığı onlar düşünsün diyebiliyor. nerdeyse bütün mage ekipler bu şekilde exp kastı ve kasmaya devam ediyor(twitch yayını yapan hemen hemen her mage team bu bugu kullanıyor izleyebilirsiniz). şuan bile mageler bu halleriyle oyunu domine edebiliyorken 65 lvl olduktan sonra DV de lvl kasmaya veya item yapmaya çalışanların içinden geçecekler. Büyük bir haksız rekabet var şuan.

belli sınıf ve teamler oyunda yükseliyor olan solo oynayana, yada akşamdan akşama oynayan çalışan insanlara oluyor. bu adam 1 ay içerisinde 65 lvl olsa ne olacak adam 1 hafta içinde 65 olmuş az çok itemlerini yapmış diğer oyunculara açık ara fark atmış magelere karşı nasıl mücadele edebilir. bu durum ister istemez oyuncuları oyundan soğutuyor.

Yanlış anlaşılmasın burada amaç mage ekipleri yermek değil yada magelerin oyundaki üstünlüğünden dem vurmakta değil sadece daha ADİL BİR OYUN mantalitesiyle yola çıkan oyunumuzun bu mantaliteyi yerine getirmesini talep etmektir. Yoksa hakkıyla kasan ekiplere saygım sonsuz ama buda maalesef bir elin parmağını geçmiyor

Bunu üzülerek söylüyorum ama bu eleştiriyi yapmam gerekiyor. hem community tarafında hem de oyun içi yönetim tarafında büyük bir acemilik var. gerekli kararlar gerekli zamanlarda alınmıyor. bu yüzden de maalesef bir çok oyuncu bu durumdan zarar görüyor.(magelerin bugla kasması gibi) (dv 3 ve 4 de yaratıklardan 4 k gold gelirken diğer dv lerde 2 k veya daha az gelmesi gibi) (Oyunda bir çok küfür ve hakaret içeren nick olması gibi) (lag ve dc problemlerinin çözülememesi) pazar da yaşanan sorunlar, action house siteminin premiumda belirtilmesine rağmen oyunda ekli olmaması gibi. inşallah kısa sürede bu problemler çözülür de bizde huzur içinde oyunumuzu oynarız.
Bakalım şu yakın zamanda gelecek güncellemeyi bekliyorum. Gözle görülür temel sorunlarda büyük ölçüde düzeltme olmaz ise bir miktar oyuncu kaybı olacağını düşünüyorum. Umarım en kısa sürede çözerler.

selaminaleyke

Üye

unqual

Üye
Solo oyuncuların yanında olacaz denmişti. Sanırım sadece solo zindan var tek kişinin exp item kasabileceği :)

selaminaleyke

Üye
Peki şöyle hiç düşündünüz mü male ekip tek tek kesip altına girebiliyor ve slayt yöntemi ile agro almıyor . Mageler o slotun altına yatıp nasıl dönmesini bekliyorsunuz ayrıca bu olay bir bug değil canavarlar kım agro verıyorsa ona doner. Ayrıca mobları tüm haritada dolastırarakta keseriz sorun değil ancak mobların belli range var o rangeden cıkınca slota geri dönüyorlar . Herkes kendi açısından dusunmesın bence ! .

verstehen01

Üye
eki şöyle hiç düşündünüz mü male ekip tek tek kesip altına girebiliyor ve slayt yöntemi ile agro almıyor . Mageler o slotun altına yatıp nasıl dönmesini bekliyorsunuz ayrıca bu olay bir bug değil canavarlar kım agro verıyorsa ona doner. Ayrıca mobları tüm haritada dolastırarakta keseriz sorun değil ancak mobların belli range var o rangeden cıkınca slota geri dönüyorlar . Herkes kendi açısından dusunmesın bence ! .
bizim magelerin toplu slot dönmesinden bir şikayetimiz yok zaten olamazda magenin oynanışı bu şekilde ancak bir mele partinin 5 dk da kesebileceği yaratık miktarını mageler 2 dk da hiç bir efor harcamadan kesebiliyorsa burada bir problem vardır. Her klasın bir artısı ve eksisi vardır elbette ama şu durumda LVL`de, İtem`de ve BP Kasmada kazanan taraf sadece mage ekipler

bu gün explossion adlı mage oyuncunun yayınına baktım 3 adet 65 lvl mage ile neredeyse bütün DV`yi kestiler aynı şekilde 3 adet melenin bunu yapabilmesi mümkünmü?
şuan 65 lvl olan mele ekiplerde var ama mage ekiplerin ortaya koyduğu etkiyi gösteremiyorlar klasları bu duruma mani. daha oyunun onuncu gününde server MAGE hakim server`a döndü.
Şimdi bu bug ile 65 olan mageler lvl işini bitirdiği için Artık BP ve item kasmaya yönelecekler diğer bir deyişle DV`de EXP kasanlara oyunu zehir edecekler ve bunu BUGLA kastıkları exp ile yapacaklar. adalet bunun neresinde sorarım size.

verstehen01

Üye
Vallahi normalde ban sebebi olması gerekiyor. hatta bu bug ile kasan ekipleri GM arkadaşlar uyarmış yetmemiş kasmasınlar diye towna çekmiş uyarıda bulunmus. AMA SADECE UYARIDA BULUNMUŞ. Bunun dışında hiç bir aksiyon alınmadı alınacağını da sanmıyorum. Çünkü hala daha Twitch yayınlarında oyuncular göstere göstere bu şekilde kasmaya devam ediyor. Mele ekiplerde günlerce debelensin dursun slotlar da

LocustAviru

Üye
adamlar serverin bütün ekmeğini kaymağını yediler full + full oldular ve şaka gibi ama adamlar full hp stat oynayarak tekleme skilleri 1k vuruyor ? nerede bu adalet
gerçi bir adalet teyze vardı bizim mahallede :D

selaminaleyke

Üye
Birincisi sizin bug dediğiniz olay aslında bug değil artık şunu bir anlayın moblar agro alan kişinin üstüne gider oyunda mobların range uzunluğu kısa olduğu için mageler döndürerek slotu kesemiyor moblar geri gidiyor . Eğer bu olay bugsa wariorların slay atarak mob keserken damage yememesi de bir bugdur.

verstehen01

Üye
hangi oyunda 50 lvl karakterin 75 lvl yaratığı hiç zorlanmadan kestiğini gördünüz? ve hangi oyunda bu şekilde bir agro gördünüz? acaba merak ediyorum belki de vardır bilemiyorum.
Ancak oyun yönetim bunun bir bug olduğunu söylüyor ve uyarıyorlar kim bilir ne zaman düzeltecekler. sizin dediğiniz gibi mobların range uzunluğu arttırlmalı ama bu şekilde daire çizerek yaratıkları bug`a sokarak kasılması diğer klaslara büyük haksızlık bu durum böyle deva ederse herkes mage karakter kasacak çünkü hem rahat exp kasıyor dolayısıyla da daha rahat farm yapıyorsunuz ne gerek var mele ile saatlerce işkenceyeçekmeye değilmi

mmtakiff06

Üye
Birincisi sizin bug dediğiniz olay aslında bug değil artık şunu bir anlayın moblar agro alan kişinin üstüne gider oyunda mobların range uzunluğu kısa olduğu için mageler döndürerek slotu kesemiyor moblar geri gidiyor . Eğer bu olay bugsa wariorların slay atarak mob keserken damage yememesi de bir bugdur.
Bu bos mesaji görmezden gelemedim seni death valley arka slotlara mageleri izlemeye davet ediyorum.

riseee

Üye
Exp kasarken en iyi job mage, slotları buglayıp damage yemeden nerdeyse pot harcamadan dönüyolar. Pkda en iyi job mage ,60 skiliyle 4 mage bile tek atabiliyor. Farm yaparken en iyi job mage. Artık buna bir düzenleme gelmesi lazım.

verstehen01

Üye
Allah aşkına Bir DV ye çıkın bir görün ne demek istediğimi mageler BUGLA kasa kasa 65 oldu şimdide baselerden çıkmıyorlar kapı önünde bekliyorlar gelen tekliyorlar çünkü adamların işi bitti yapacakları bir iş kalmadı PVP den başka bunun sorumlusu oyun yönetimidir.
şimdi exp kas kasabilirsen başta aksiyon alınmadığı için mageler zevk alacak serverın ekmeğini yiyecek bizde öyle işkence cekeceğiz. ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİKTEN SONRA Oyun yöneticileride öyle iş olsun diye düzelteceğiz desinler yazık yazık ya

Mello1993

Üye
Hep söylüyorum solo oyuncu çok sıkılıyor. Tabi ki grup olanlar solo oyuncudan daha fazla exp daha iyi item kassın fakat solo oyuncu da zevk alsın bir zahmet. Akşam oyuna girip mmorog hazzını almak istiyorum ama belli başlı slotları kamp değiştirerek dolaşıp party arıyorum. Oyun bana zevk vereceğine stress veriyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt