Magelerin Death Walley ve Hagard`da Yaratıkları Buglayarak XP kasmaları

mmtakiff06

Üye
ben 10 tane ticket attım özellikle mageler için bu ne kardesım bedavadan kasıl adamlara tek skill at burdan 500 metre olmaz böyle !

mmtakiff06

Üye
vallahi sabırsızlıkla güncelleme bekliyoruz. inşallah bu sorunlar değişir. magelere ceza bekliyorum. bu uzak skill konusunda ! ve bugla kasılmada
bazı şeyler değişsin yeter mageler için

gold2123

Üye
Hala anlamiyorsunuz birileri istemediği için mage asla nerf yemeyecek tum clanlarin mage açmasinin bir sebebi vardı heralde hayatinda mage oynamamis insanlar mage açtı, magenin özellikle op yapildiğini biliyorlardi oyunun adının mage online olması lazım ben bir solo oyuncu olarak expten umudumu kestim 57lvlim yeterli farm yaparim sadece artık oyundan soğdum.

unchained

Üye
Hala anlamiyorsunuz birileri istemediği için mage asla nerf yemeyecek tum clanlarin mage açmasinin bir sebebi vardı heralde hayatinda mage oynamamis insanlar mage açtı, magenin özellikle op yapildiğini biliyorlardi oyunun adının mage online olması lazım ben bir solo oyuncu olarak expten umudumu kestim 57lvlim yeterli farm yaparim sadece artık oyundan soğdum.
Solo oyuncu olarak 57 ye iyi kasmissin bu arada gayet basarili.ben 2 gundur 1 saat kanal kanal gezip parti bakiyorum.Bulamayip cikis yapiyorum.

TheUprising

Üye
Bildiğiniz gibi oyunda büyük bir şaçmalık var mele ekipler kılı kırk yararak XP kasarken, Mageler slotları DAİRE içine alıp buglayarak exp kasıyorlar. Malesef GM ler uyarıdan öteye bir yaptırımda bulunmuyor. Mage yayıncılar GM onları uyarmasına hatta towna çekmesine rağmen hala daha pişkin pişkin bu oyunun açığı onlar düşünsün diyebiliyor. nerdeyse bütün mage ekipler bu şekilde exp kastı ve kasmaya devam ediyor(twitch yayını yapan hemen hemen her mage team bu bugu kullanıyor izleyebilirsiniz). şuan bile mageler bu halleriyle oyunu domine edebiliyorken 65 lvl olduktan sonra DV de lvl kasmaya veya item yapmaya çalışanların içinden geçecekler. Büyük bir haksız rekabet var şuan.

belli sınıf ve teamler oyunda yükseliyor olan solo oynayana, yada akşamdan akşama oynayan çalışan insanlara oluyor. bu adam 1 ay içerisinde 65 lvl olsa ne olacak adam 1 hafta içinde 65 olmuş az çok itemlerini yapmış diğer oyunculara açık ara fark atmış magelere karşı nasıl mücadele edebilir. bu durum ister istemez oyuncuları oyundan soğutuyor.

Yanlış anlaşılmasın burada amaç mage ekipleri yermek değil yada magelerin oyundaki üstünlüğünden dem vurmakta değil sadece daha ADİL BİR OYUN mantalitesiyle yola çıkan oyunumuzun bu mantaliteyi yerine getirmesini talep etmektir. Yoksa hakkıyla kasan ekiplere saygım sonsuz ama buda maalesef bir elin parmağını geçmiyor

Bunu üzülerek söylüyorum ama bu eleştiriyi yapmam gerekiyor. hem community tarafında hem de oyun içi yönetim tarafında büyük bir acemilik var. gerekli kararlar gerekli zamanlarda alınmıyor. bu yüzden de maalesef bir çok oyuncu bu durumdan zarar görüyor.(magelerin bugla kasması gibi) (dv 3 ve 4 de yaratıklardan 4 k gold gelirken diğer dv lerde 2 k veya daha az gelmesi gibi) (Oyunda bir çok küfür ve hakaret içeren nick olması gibi) (lag ve dc problemlerinin çözülememesi) pazar da yaşanan sorunlar, action house siteminin premiumda belirtilmesine rağmen oyunda ekli olmaması gibi. inşallah kısa sürede bu problemler çözülür de bizde huzur içinde oyunumuzu oynarız.
Bu sorun alphadan beri var yüzlerce ticket atmışsızıdr heralde mageler ile ilgili hiç birine net bir dönüş olmadı , alpha zamanındada bu şekidle buglayarak level kasan bir sürü mage ekip olmuştu taşın içine girenmi dersin , taşa sıkıştırıp kesenmi dersin - bire bir aynı oyun açıkları devam etmekte sorun haritayı değiştirmek değil , mobların değerini wall 0 girmek bu kadar basit bir işi bile alphadan beri düzeltemiyorlarsa onların seçimi diyeceğim artık alphadan şu güne kadar süre geçmiş bu düzeltilmiyorsa geliştirici ekibin bunu böyle seçerek moblara bu değerleri girdiğini düşünüyorum - buglayarak level kasanlarada roll back gibi bir kişisel yaptırım getirebileceklerini düşünmüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt