Magelerin silah ve armorları int değil mp power olarak güncellensin

flötfethi

Üye
Oyunda gelinen bu kaos ortamını değiştirmek istiyorsanız bu dediğimi yapmanız gerekir o zaman common ve rare itemlere istediğiniz kadar nerf getirebilirsiniz.Mage olarak bizde çok meraklı değiliz paper set giyip çapulcu gibi dolaşmaya ama en etkili combinasyon maalesef paper mageyle alınıyor diğerleri ne damage atıyor nede defans açısından sağlam oluyor.

birol2003

Üye
Mage int-mp-hp (giysi için int)
Priest int-str-hp (giysi için int)
Warrior st-hp (bu karakterde giysi için mp yada dex versin)
Rogue dex-hp (bu karakterde giysi için mp yada dex versin)

Mage ve Priestlere diğer iki klasa nazaran haksızlık yapılmış durumda.

flötfethi

Üye
Mage int-mp-hp (giysi için int)
Priest int-str-hp (giysi için int)
Warrior st-hp (bu karakterde giysi için mp yada dex versin)
Rogue dex-hp (bu karakterde giysi için mp yada dex versin)

Mage ve Priestlere diğer iki klasa nazaran haksızlık yapılmış durumda.
Kesinlikle doğru madem biz int veriyoruz onlarda kendi statından farklı bir puana versin yada hp çok fazla istesin atıyorum elite set giyecekler se 160 hp olabilir

HeaveN

Üye
Bence şuan iyi hiç dokunmasınlar düzeltiyolar zaten zaman geçtikce

Tolgun

Üye
Siz int verince mana artışı kazaniyorsun warrior da int çalışmıyor.
:D ahah yemedi ler kanka
warrior hp verince mana da cikiyo :D
bence MP ciksin int kalsin int suanki halinin üstüne mp gibi damage versin ama ginede bi nerf/dengeleme de lazim olur cok op olur yoksa ama bu da kolay yapilir
Ama suan ki durumun mantigi zero :D
Yok mage item takmaz mis bu ne bicim sacmalik.

Mello1993

Üye
Normalde büyücüler int'ten atak alır ama burada çok saçma bir olay var ki magelerin atağını arttıracak bir etken yok. Full mp veriyorsun hatrısayılır bir şekilde artmıyor. İnt verince alan skilleri, mp verince yakın menzil skilleri artmalı,( ya da tam tersi) hatta priest gibi %50 büyüsel eklenmeli, en azından stsff skilleri için. Full mp vermiş bir mage bp gibi farm yapabilmeli

emrdrc

Üye
Ben bir warrior olarak bu konuyu çok haklı buluyorum... Biz str yada dex 'imizden ödün vermeden chitin set giyebiliyorsak, diğer klastaki oyuncularda giyebilmeli diye düşünüyorum...

emrdrc

Üye
Mage tek oynanabilen bi kararkter değil, zaten canı az, ve defansı yok ama dehşet bi hasarı var... Solo farm için bence tek seçenek bp :) Archer da 3-5 kombosuyla keser ama sc felan lazım :)
Demem o ki, mage zaten 3 kişi oldugu zaman farmın dibine vuran bi klas, birde tek farm atarsa vay halimize :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt