Magelerin silah ve armorları int değil mp power olarak güncellensin

emrdrc

Üye
Yani benim anlatmaya çalıştığım şey, bazı klasların farm değilde başka şeylere yönelmesi gerektiği... Her klas tek başına farm yapabilecekse bazı şeylerin kökten değişmesi gerektiği düşüncesindeyim...
Mesela sizin staff skillinizin delay süresi ile warrior un delay süresi eşitlenmesi lazım :) O zaman da herkes diyecek ki, warrıor dehşet vuruyor, canı yüksek, defansı yüksek, felan filan..
Kısacası, Mage ve warrior pk/craft, Bp ve Archer farm/pk olarak kalması taraftarıyım.. Yanlış düşünüyor olabilirim :)

HERO

Üye
Mage tek oynanabilen bi kararkter değil, zaten canı az, ve defansı yok ama dehşet bi hasarı var... Solo farm için bence tek seçenek bp :) Archer da 3-5 kombosuyla keser ama sc felan lazım :)
Demem o ki, mage zaten 3 kişi oldugu zaman farmın dibine vuran bi klas, birde tek farm atarsa vay halimize :D
Tamam da mantikli mi sence sadece bir sinif farm, dungeon seri şekilde yapabiliyor.
Cok Komik geliyor bana assas, warrior yada mage farm yapamadini belki de en saçma konulardan biri

Mello1993

Üye
Mage tek oynanabilen bi kararkter değil, zaten canı az, ve defansı yok ama dehşet bi hasarı var... Solo farm için bence tek seçenek bp :) Archer da 3-5 kombosuyla keser ama sc felan lazım :)
Demem o ki, mage zaten 3 kişi oldugu zaman farmın dibine vuran bi klas, birde tek farm atarsa vay halimize :D
Bu nasıl mantık?:D bp de 3 kişi oynarsa farmın dibine vurur, archer da 3 kişi oynarsa farmın dibine vurur bu mantıkla bakarsan. Mage, doğası gereği en yüksek hasarı vermesi gereken sınıftır ama burada öyle değil. Ben de bp oynuyorum, şartlamışsınız kendinizi farmı sadece bp yapar diye onun dışında bir görüşe imkansız gibi bakıyorsunuz.

DuncanBlake

Üye
HP 100 verdim mage karakterimde ölmekten bıktığım için. armor giymek için de int veriyorum. mp yerlerde. hibrit bi mage oluyorum. int ihtiyaçlar düşürülmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt