İstek Magelerin skill menzili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KhanConqueroR

Üye
Magelerin op olmasına laf etmiyorum hadi oyunun başı hadi resist hp miz yok 1k nova ile vursunlar eyvallah diyelim. Yalnız tekleme skilleri o kadar uzaktan ve fazla hasar vuruyor ki neredeyse towndan tekleyecekler artık bizi (!). Buna acilen bir nerf gelmeli ben dibine girmeden vuramazken adam twonundan townuma tekleme atacak neredeyse!

Delucia

Üye
Abartmamak lazım menzil den bahsedeceksek okçularında menzili fazla prilerinde heal menzili fazla bu oyun knight online değil tabi farklar olacak

KennyCrenz

Üye
Adamın ismi görünmüyor, kendisi görünmüyor ama bir yerden hasar geliyor. Mage teamlar gelecek yayıncılar oyunu izletecek tamam eyvallah ama bizim bufflu canlar 3000 magenın tek alanı 900 hadi onada eyvallah diyelim. O kadar uzaktan tekleme skılı ile vurmak nedir Allah aşkına ???

Delucia

Üye
Alırsın priest yanına yemezsin tek tek başına dolaşırsan avlarlar bu kadar basit solo oyun değil bu

MadBeasT

Üye
1v1'de en zayıf karakter, 8v8'de en güçlü ben bi dengesizlik göremiyorum. Ayrıca diğer joblar solo pk atabiliyorken, onlar sadece takımken pk'da caka satıyor

Bigjest

Üye
Merhaba;
Oyun içerisindeki karakter dengeleri uzun vadede devam edecek bir durum. Bazı karakterlere belli bufflar, bazılarına nerfler belirli periyodlarla devam edecektir. Bu süreç içerisinde geliştirici ekip ilgili geri bildirimleri ve oyun içerisindeki dengeyi kontrol etmektedir. En stabil hale gelene kadar çalışmalar devem edecek olup sizlere daha iyi bir oyun tecrübesi sunmak istediklerinden şüpheniz olmasın.
İyi forumlar dilerim.

sipir

Üye
oyunu bırakma sebeplerimden bir tanesi. anlamadığım bu oyunun ekibi kaç kişilik. 10 kişi falan mı ?

Bigjest

Üye
oyunu bırakma sebeplerimden bir tanesi. anlamadığım bu oyunun ekibi kaç kişilik. 10 kişi falan mı ?
Maalesef siz oyundaki bir mekanikten şikayetçi olduğunuz zaman bu mekanik değiştirilmez, bu konu hakkında şikayeti olan oyuncu sayısına göre değerlendirme yapılmak adına not edilir. Bahsettiğiniz durum kaç kişiyi rahatsız ediyor, herkes bu konuda sorun yaşıyor mu? Parti halindeyken ne gibi sonuçlar elde ediliyor? Solo oyuncuyu çok mu oyundan düşürüyor? Bu gibi konulara sadece tek bir öneriye bakarak üzerinde değiştirilme yapılsaydı oyunda çok ciddi sorunlar oluşabilirdi. Yaşadığınız sorunu bizzat geliştirici ekibe aktardım, ilgili mesafeler ve hasarların testleri oyun içerisinde kontrol edilerek bir değerlendirme yapılacaktır. Ayrıca bu süreçte diğer oyuncuların bu konuda rahatsızlık yaşayıp yaşamadıkları da değerlendirme sürecinde olacaktır.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt