Magelerin zindan eziyeti

NatixeNN

Üye
Mageler için oyun zaten zehir durumda. Çok değil biraz yardımcı olsanız ne güzel olur. Harcanılan pot cabası en az 300'er tane gidiyor.

Ekli dosyalar

• dddd.png
    dddd.png
    4.4 MB · Görüntüleme: 207

Raxable

Üye
56 warior'la girdim boss'u kesemiyorum canı tekrar doluyor.Epic görev itemleri var.Şaka gibi :)

karliganfanboy

Üye
gözlerimi bağla sol kolumu kes 15 dakikada bitiriyorum içersini hell de dost senin beceriksizliğin bu

Witch_King

Üye
Mage solo olarak anca solucan filan kesebiliyor neredeyse. Moblara karşı tekli skillerin damageleri yerlerde. Defans desen zaten sıfır. Haddarda mobların yanından geçerken ölüyorsun daha :) Oyun argümanlarının oturması için daha çok zaman var. İnşallah o zamana kadar sabredebiliriz.

CuneytARKIN

Üye
Forum forum değil ki girince midem bulanıyor.
mageler rezil durumda, okçular az vuruyo, warriorlar kan ağlıyo, priestler tek yiyor . herkes tek atayim ölmeyeyim zindandaki bosdan full uniq alayim ama az potum gitsin bi de şey moblar kolay ölsün eeee nereye kadar devam edecek bu böyle?
rise iyi yolda gidiyor tek sorunu bizim kitle bence. oyundaki en büyük sorun bence oynayanları :D
dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.

Mage kardeş sende zindan dönemiyorsan git rahat zindan dönebilen char aç. Herkes kendi karakteri herşeyin üstesinden gelsin istiyo. Ben de alanla harpy dönemiyorum 300 pot gidiyo

NatixeNN

Üye
Şu eziyeti bu rezaleti şu bilmemnesi. sorunları listeledim. Oyun gayet iyi ufak tefek sıkıntıları var hallolur. dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.

Mage kardeş sende zindan dönemiyorsan git rahat zindan dönebilen char aç. Herkes kendi karakteri herşeyin üstesinden gelsin istiyo. Ben de alanla harpy dönemiyorum 300 pot gidiyo
Yorumuna saygım sonsuz. Ancak bir sorum var sen neden mage açmadın?

NatixeNN

Üye
mageler rezil durumda, okçular az vuruyo, warriorlar kan ağlıyo, priestler tek yiyor . herkes tek atayim ölmeyeyim zindandaki bosdan full uniq alayim ama az potum gitsin bi de şey moblar kolay ölsün eeee nereye kadar devam edecek bu böyle?
rise iyi yolda gidiyor tek sorunu bizim kitle bence. oyundaki en büyük sorun bence oynayanları :D
dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Genel bir değerlendirmeyi lütfen AĞLAMAYIN konu başlığı altında genel tartışma bölümüne at istersen orada daha yararlı olacağına inanıyorum

soulgrisman

Üye

gayet güzel gidiyorken, son cümlende saçmalamışsın.

CuneytARKIN

Üye
Şimdi oyundaki 4 class grubunun da kendine has özellikleri var. Kimisi yüksek can yüksek defans sabit hasar. Kimisi burst hasar az can az def. Kimisi kendi kendine yetebilen sabit hasar az def gibi dimi. Ama dungeonlar tek tip. Senin tavsiyeni yönetim ciddiye alırsa, Magelere özel dungeon mu yapılmalı? Magelerin hasarı mı artırılmalı? İçerdeki moblar çıtır çerez mi olmalı. Senin tavsiyen ne peki?

NatixeNN

Üye
Ben kimseye ayrıcalık tanınmasını istemedim, Tavsiye vermedim. Buna ben karar verseydim oyunun user tarafında olmazdım.

CuneytARKIN

Üye
Magelerin zindan eziyeti bir yardımcı olsanız demişsin, nasıl bir yardım mesela.

sadist

Üye

Ben hala o oyunu oynamaktayım sen bence biraz düşünerek konuş. Yaratıklar v.s bu şekilde karaktere tek atma olayı v.s de yok. O oyunda milyonlar oynuyor bu oyunda binler v.s o oyunla kıyaslaman da biraz ironik. Ben kendi karakterimle yaratık dungeon v.s yapamayacaksam ne yapacağım?
50 lvl mob a 55 lvl çarla 600 hp de 400 damage yiyorsaam bu biraz garip bence anlaman için yazdım belki olayı kavrayamamışsındır diyerek.

Barljix1912

Üye
mageler için zehir durumda mı ??? dalga mı geçiyorsunuz?? ben okçu olduğum halde magelere daha vurmadan tekleme yiyorum, duvar arkasından tekleme, ağaç arkasından tekleme, alttan tekleme, üstten tekleme, 5 li slot dönmeler 6lı slot dönmeler onlar bunlar, bi novanır 1k vuruyor 1 teklemeniz 800 900 1000 vuruyor neye ağlıyacağınızı şaşırdınız iyice....

sadist

Üye
mageler için zehir durumda mı ??? dalga mı geçiyorsunuz?? ben okçu olduğum halde magelere daha vurmadan tekleme yiyorum, duvar arkasından tekleme, ağaç arkasından tekleme, alttan tekleme, üstten tekleme, 5 li slot dönmeler 6lı slot dönmeler onlar bunlar, bi novanır 1k vuruyor 1 teklemeniz 800 900 1000 vuruyor neye ağlıyacağınızı şaşırdınız iyice....
Yaratığa damage atmadan mı bahsedilmiş yoksa damage yemekten mi?
Az okuyunda yazı yazın yahu, mob la alakalı yazıya karşı ırk olarak dönüş yapman ne kadar acayip. Okumadan yazan şahıs.

Barljix1912

Üye
Yaratığa damage atmadan mı bahsedilmiş yoksa damage yemekten mi?
Az okuyunda yazı yazın yahu, mob la alakalı yazıya karşı ırk olarak dönüş yapman ne kadar acayip. Okumadan yazan şahıs.
sen adamlara 1k vuruyorsun, yaratıklara nasıl 1k üstü vuramıyorsun ??? kendini kandırma cnm

sadist

Üye
sen adamlara 1k vuruyorsun, yaratıklara nasıl 1k üstü vuramıyorsun ??? kendini kandırma cnm
sen bi okumayı denermisin yaratığa damage vurmakdan da bahsetmedim yaratıkdan yenen damageyi yazdım. Allahım sen ne yaşıyorsun çözemedim neyse sana daha da yazmayacağım okuma yada anlamayı biraz geliştir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt