x)gözlerimi bağla sol kolumu kes 15 dakikada bitiriyorum içersini hell de dost senin beceriksizliğin bu
Yorumuna saygım sonsuz. Ancak bir sorum var sen neden mage açmadın?Forum forum değil ki girince midem bulanıyor.
Şu eziyeti bu rezaleti şu bilmemnesi. sorunları listeledim. Oyun gayet iyi ufak tefek sıkıntıları var hallolur. dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.
Mage kardeş sende zindan dönemiyorsan git rahat zindan dönebilen char aç. Herkes kendi karakteri herşeyin üstesinden gelsin istiyo. Ben de alanla harpy dönemiyorum 300 pot gidiyo
kollarım yok benim. o yüzden. mage oynamak bir sanattır.Yorumuna saygım sonsuz. Ancak bir sorum var sen neden mage açmadın?
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Genel bir değerlendirmeyi lütfen AĞLAMAYIN konu başlığı altında genel tartışma bölümüne at istersen orada daha yararlı olacağına inanıyorumForum forum değil ki girince midem bulanıyor.
mageler rezil durumda, okçular az vuruyo, warriorlar kan ağlıyo, priestler tek yiyor . herkes tek atayim ölmeyeyim zindandaki bosdan full uniq alayim ama az potum gitsin bi de şey moblar kolay ölsün eeee nereye kadar devam edecek bu böyle?
rise iyi yolda gidiyor tek sorunu bizim kitle bence. oyundaki en büyük sorun bence oynayanları
dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.
Mage kardeş sende zindan dönemiyorsan git rahat zindan dönebilen char aç. Herkes kendi karakteri herşeyin üstesinden gelsin istiyo. Ben de alanla harpy dönemiyorum 300 pot gidiyo
gayet güzel gidiyorken, son cümlende saçmalamışsın.Forum forum değil ki girince midem bulanıyor.
mageler rezil durumda, okçular az vuruyo, warriorlar kan ağlıyo, priestler tek yiyor . herkes tek atayim ölmeyeyim zindandaki bosdan full uniq alayim ama az potum gitsin bi de şey moblar kolay ölsün eeee nereye kadar devam edecek bu böyle?
rise iyi yolda gidiyor tek sorunu bizim kitle bence. oyundaki en büyük sorun bence oynayanları
dünya devi amazonun new worldunde 2 ay adım atamadık. bi bakım geliyodu 3 gün kapalı kalıyodu. şu sızlanmaları bıraksanız mı artık.
Denk gelir bir gün arkadaşının magesiyle girdiğin zaman anlarsın boşverMagelerin zindan eziyeti bir yardımcı olsanız demişsin, nasıl bir yardım mesela.
"Mageler için oyun zaten zehir durumda" yorumu ortalığı karıştırır benden söylemesiMageler için oyun zaten zehir durumda. Çok değil biraz yardımcı olsanız ne güzel olur. Harcanılan pot cabası en az 300'er tane gidiyor.
Ben hala o oyunu oynamaktayım sen bence biraz düşünerek konuş. Yaratıklar v.s bu şekilde karaktere tek atma olayı v.s de yok. O oyunda milyonlar oynuyor bu oyunda binler v.s o oyunla kıyaslaman da biraz ironik. Ben kendi karakterimle yaratık dungeon v.s yapamayacaksam ne yapacağım?Forum forum değil ki girince midem bulanıyor.
Yaratığa damage atmadan mı bahsedilmiş yoksa damage yemekten mi?mageler için zehir durumda mı ??? dalga mı geçiyorsunuz?? ben okçu olduğum halde magelere daha vurmadan tekleme yiyorum, duvar arkasından tekleme, ağaç arkasından tekleme, alttan tekleme, üstten tekleme, 5 li slot dönmeler 6lı slot dönmeler onlar bunlar, bi novanır 1k vuruyor 1 teklemeniz 800 900 1000 vuruyor neye ağlıyacağınızı şaşırdınız iyice....
sen adamlara 1k vuruyorsun, yaratıklara nasıl 1k üstü vuramıyorsun ??? kendini kandırma cnmYaratığa damage atmadan mı bahsedilmiş yoksa damage yemekten mi?
Az okuyunda yazı yazın yahu, mob la alakalı yazıya karşı ırk olarak dönüş yapman ne kadar acayip. Okumadan yazan şahıs.
sen bi okumayı denermisin yaratığa damage vurmakdan da bahsetmedim yaratıkdan yenen damageyi yazdım. Allahım sen ne yaşıyorsun çözemedim neyse sana daha da yazmayacağım okuma yada anlamayı biraz geliştir.sen adamlara 1k vuruyorsun, yaratıklara nasıl 1k üstü vuramıyorsun ??? kendini kandırma cnm