Magelerin zindan eziyeti

Barljix1912

Üye
sen bi okumayı denermisin yaratığa damage vurmakdan da bahsetmedim yaratıkdan yenen damageyi yazdım. Allahım sen ne yaşıyorsun çözemedim neyse sana daha da yazmayacağım okuma yada anlamayı biraz geliştir.
mage bu, bütün mmorpglerde defansı azdır ve fazla damage yer. ağlamayın bir şeyede.....

CuneytARKIN

Üye
Foruma girin bakın herkes kendi oynadığı char güçsüz diye ağlıyor ? :D Bu foruma konu açıpşöyle eziyet böyle zulüm diye ağlayanlara acayip gülüyorum.

1. başlık magelerin eziyeti mageler için oyun çekilmez halde
2. başlık magelerin uzaktan tek atması problemi :D
3. başlık warrior tekli couldownu neden bpye göre daha fazlaymış
4. başlık okçuların demagesine acil bir çözüm üretilmesi :D
5. başlık bpnin herşeyden herkesten tek yemesi işlevsiz olması :D:D:D:D

valla yıkık bir haldesiniz :D

CuneytARKIN

Üye
Ben hala o oyunu oynamaktayım sen bence biraz düşünerek konuş. Yaratıklar v.s bu şekilde karaktere tek atma olayı v.s de yok. O oyunda milyonlar oynuyor bu oyunda binler v.s o oyunla kıyaslaman da biraz ironik. Ben kendi karakterimle yaratık dungeon v.s yapamayacaksam ne yapacağım?
50 lvl mob a 55 lvl çarla 600 hp de 400 damage yiyorsaam bu biraz garip bence anlaman için yazdım belki olayı kavrayamamışsındır diyerek.
milyonlar mı oynuyor aS:DASD :D kendi karakterinle dungeon mu? :D orda moblardan tek yemek yok mu :D neden mi aldım 5 milyonu. neresinden tutsam elimde kalır :D aynı oyundan bahsettiğimize emin miyiz

NatixeNN

Üye
mageler için zehir durumda mı ??? dalga mı geçiyorsunuz?? ben okçu olduğum halde magelere daha vurmadan tekleme yiyorum, duvar arkasından tekleme, ağaç arkasından tekleme, alttan tekleme, üstten tekleme, 5 li slot dönmeler 6lı slot dönmeler onlar bunlar, bi novanır 1k vuruyor 1 teklemeniz 800 900 1000 vuruyor neye ağlıyacağınızı şaşırdınız iyice....
Dostum sen neden okumadan yorum yapıyorsun ben onu anlamadım

sadist

Üye
milyonlar mı oynuyor aS:DASD :D kendi karakterinle dungeon mu? :D orda moblardan tek yemek yok mu :D neden mi aldım 5 milyonu. neresinden tutsam elimde kalır :D aynı oyundan bahsettiğimize emin miyiz
Lost ark oyununu anlık oynayan sayısını bir google amcaya yazarsan anlarsın. Neyse senle ugraşacağım diye ugraşmayacağım sız çok dar düşünmeye devam edin. Dungeonlar teklı raid ler çoklu az oynayamıyosanda videoları bol bol mevcut git izle.
mart ayı anlık 1,325,305 ile platform birincisi ve 20+ oyuncu sayısı vardı şimdi ne durumda sen düşün. Az bilgi sahibi ol da yaz o yoksa en azından googleye yaz bak sonra cevapla ah ah

Son düzenleme:

Checksum

Üye
magede tekleme skilleri ile zor kesersin altina staffla gir rahat kesersin...

NatixeNN

Üye
Foruma girin bakın herkes kendi oynadığı char güçsüz diye ağlıyor ? :D Bu foruma konu açıpşöyle eziyet böyle zulüm diye ağlayanlara acayip gülüyorum.

1. başlık magelerin eziyeti mageler için oyun çekilmez halde
2. başlık magelerin uzaktan tek atması problemi :D
3. başlık warrior tekli couldownu neden bpye göre daha fazlaymış
4. başlık okçuların demagesine acil bir çözüm üretilmesi :D
5. başlık bpnin herşeyden herkesten tek yemesi işlevsiz olması :D:D:D:D

valla yıkık bir haldesiniz :D
Mageler için oyun çekilmez halde diye ekleme yapmışsın bir ikincisi de herkesle böyle iğneleyici konuşma. Saygı sınırına dayanmış bir insan gelir çok üzer seni benden sana dost tavsiyesi saygıdeğer arkadaşım.

CuneytARKIN

Üye
Mageler için oyun çekilmez halde diye ekleme yapmışsın bir ikincisi de herkesle böyle iğneleyici konuşma. Saygı sınırına dayanmış bir insan gelir çok üzer seni benden sana dost tavsiyesi saygıdeğer arkadaşım.
pardon Mageler için oyun zaten zehir durumda olacaktı ben çok yanlış anlamışım çekilmez değil zehir olacaktı.

sadist

Üye
Oyunu oynadım diyorsun ama oyun hakkında gram ne bilgin nede tecrüben var. Gel bensana ne alıyorsan yada ne olmayı umuyorsan bir üstünü verecem yeterki sus ve konuları trolleme. Baktın mı kaç kişi online ve oyuncu sayısı kaç milyon. Az bilgi sahibi ol bol keseden sallayıp milletide yanlış bilgiyle kirletme. Kaç yaşındasın sen yada kaç yaş kapasitesindesin?

Martyr

Üye
mageler için zehir durumda mı ??? dalga mı geçiyorsunuz?? ben okçu olduğum halde magelere daha vurmadan tekleme yiyorum, duvar arkasından tekleme, ağaç arkasından tekleme, alttan tekleme, üstten tekleme, 5 li slot dönmeler 6lı slot dönmeler onlar bunlar, bi novanır 1k vuruyor 1 teklemeniz 800 900 1000 vuruyor neye ağlıyacağınızı şaşırdınız iyice....
Bir party mage bir araya geldiği zaman avantajlı olabilir ama sen de mele olarak oynuyorsun görünmez bir Asas olduğunu varsayarsak 3 4 Asas magelerin içine girip en ezik skillerle tek atıyorsunuz. Bu söylediğimi de göz önünde bulundur bence Magelerin üzerine çok fazla gitmeye başladınız artık. Magelere hem tek atıp hem slotuna girip mele ile slot vermeyip bu kadar mageyi abartmanız gerçten mage düşmanı olduğunuz için diye düşünüyorum. Öyle bir abarttınız ki 65 bir warrioru 7 mage tekleyemiyor artık.

CuneytARKIN

Üye
Oyunu oynadım diyorsun ama oyun hakkında gram ne bilgin nede tecrüben var. Gel bensana ne alıyorsan yada ne olmayı umuyorsan bir üstünü verecem yeterki sus ve konuları trolleme. Baktın mı kaç kişi online ve oyuncu sayısı kaç milyon. Az bilgi sahibi ol bol keseden sallayıp milletide yanlış bilgiyle kirletme. Kaç yaşındasın sen yada kaç yaş kapasitesindesin?
:D Sen benim istediğimi verebileceğini nerden çıkarttın? Bilgim ya da tecrübemi nerden biliyorsun? :D Yoksa sen kahin misin?

CuneytARKIN

Üye
bol keseden atmandan olabilir mi?
daha oyun hakkında gram bilgin olmadan örnek verebiliyorsun ondan
Bol keseden nerede attım bro bir örnek verebilir misin?Ben hiçbir vaat vermedim bilhakis sen bana ne istiyorsam 1 fazlasını verebileceğini taahhüt ettin. Şimdi söylüyorum bana 1 milyon dolar lazım. Bunu verebilir misin? Yoksa bol keseden mi attın? ;)

Bol Keseden Atmak :
  1. yerine getirilemeyecek vaatlerde bulunmak. (tdk)

sadist

Üye
Bol keseden nerede attım bro bir örnek verebilir misin?Ben hiçbir vaat vermedim bilhakis sen bana ne istiyorsam 1 fazlasını verebileceğini taahhüt ettin. Şimdi söylüyorum bana 1 milyon dolar lazım. Bunu verebilir misin? Yoksa bol keseden mi attın? ;)

Bol Keseden Atmak :
  1. yerine getirilemeyecek vaatlerde bulunmak. (

Bu yeterli mi?
Ebebeyinlerine söyle az senin gelişiminle uğraşsınlar. Geliştirilmelisin (o emojileri bu kadar kullanmandan da belli oluyor.)...

Son düzenleme:

NtHuseyin

Üye
Arkadaşlar ağlamayın. Def-hp-sw sc kullancaksınız . Siz bedava kesmeye çalışıyorsunuz. 62 level wariorlar easy yapamıyorum , mageyle hell yapıyorum +7 paper ve görev sopasıyla

İnsan31

Üye
Ben konuya hemen açıklık getireyim sorun magede değil itemlerinde ben şahsen mageme chitin giymek istiyorum defans için ama hiç bir işime yaramayan 130 int istiyor giymek o yüzden paper giyiyorum buda dungeonda veya pkda aşırı damage yememi sağlıyo stafflar diğer silahlara göre çok az damage etkiliyo ve int istiyo yine sonra mageler çöpçü gibi geziyo oluyo aga elimde olsa ben chitin giymicek miyim sence bak rogueler giyebildigi halde heavy plate tercih ediyo bak bakalım kim çöpçü
Kısacası dungeondaki zorluklar magenin chitin giyememedinden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt